Hogyan internetezzünk ott, ahol SEMMI sincs?
-
Egyik haverom mondta, hogy f*sztáv küldött nekik új katalógust, amiben többek közt az van, hogy megint lehet 15 és 40 órás csomagot rendelni.
Hát nem tudom hogy vagytok vele de én ledöbbentem qrvára.
Ugye nyár környékén jelentették be, hogy januártól megszűnik a 15 és 40 órás csomag, helyettük új csomagokkal jön ki a matáv, többek közt átalánydíjas csomagokkal.
De szerintem rájöttek, hogy kutya nem foglalkozik ezzel a dologgal, így visszajöttek szépen a 15 meg 40 órás csomaggal, mert hát ugye 40óráért 4000 ft hülyének is megéri, nem?
Na meg a szerencsétlen kormány, meg az a lúzer informatikai és hírközlési miniszter aki ezt hagyja.
Tipikus szar magyar helyzet de igazából tudtuk előre, hogy ez lesz már sokan megmondták unióba belépés előtt is, hogy nem fog változni itt semmi. Itt továbbra is mindenki az utolsó fillért ki akarja húzni a másik zsebéből.
Ott volt ugye, hogy az EU-ban muszáj lesz átalánydíjas csomagokkal kijönnie a matávnak, erre kijöttek valami olyan csomaggal amit nem éri meg megvenni a szolgáltatóknak, így van átalánydíjas csomag csak lehetetlen megrendeli a felhasználóknak. És akkor ezzel így minden rendben is van internet ügyben...
Tök jó, hogy ebben a rohadt országban minden ilyen kibaszott rendben van.