Internet faluhelyen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A rossz hír az az árak. 😞
Mimimum csomag:
128/64
Havi 1GB(nevetséges!!!!!!!!!!!!) adatforgalom
ezen felül 30ft/mb
1db email cím
5mb email cím tárterület (hol élünk??? 3 éve adtak annyi tárterületet emailhez, nem kábelnethez)
Havidíjak:
5000 (2 éves hûség)
5500 (1 éves hûség)
6250 (nincs hûség)
(hozzáteszem, ha ISDN2-vel feljövök csak netezni, meg játszani pár órára akkor simán összejön 100mb adatforgalom egy alkalommal, úgyhogy az az 1gb az úgy ahogy van nevetséges, 5gb a határeset)
---
Korlátlan csomag:
384/128
korlátlan adatforgalom
2db email cím
10mb email tárterület (aztaqrva!)
Havidíjak:
8900 (2 éves hûség)
9900 (1 éves hûség)
11125 (nincs hûség)
Ja, mindkét csomagnál csak 1 csatlakoztatott gép lehet.
Na akkor még egy kis ráadás:
Bekötési díj:
nincs (2 éves hûség)
5000 (1 éves hûság)
10000 (nincs hûség)
plusz ~4000ft anyagköltség beszereléskor
Kíváncsi vagyok a szerzõdésre, lesz-e garantált sávszélesség, meg ilyenek mert egyedül a 2 éves szerzõdéses 8900-as havidíjas lehetõség tûnik elfogadhatónak de ha egy rakat szar a szolgáltatás akkor fizethetem 2 évig...
Ha meg csak ki akarnám próbálni kötelezettségek nélkül, akkor 10000 + 4000 + 11000 ft azaz 25k-t kidobnék az ablakon egy hónapi kipróbálásért. És utána ha szerzõdést kötök mert tetszik akkor potyára dobtam ki 16000ft-ot, ha viszont szerzõdést kötök akkor a fentebb említett lehetõség is beüthet...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nagyon reménykedek, hogy mire ez beindul nekem már nem lesz rá szükségem, de kíváncsian várom a részleteket. Tudtok errõl valami bõvebbet esetleg? Egy átalánydíjas csomaggal betennének a matávnak az biztos és ugye mint tudjuk eddig azért nem voltak ilyen csomagok mert a matáv nagy csomagokban árulta õket és nem érte meg megvenni a szolgáltatóknak. De ha a Tele2 ezt meglépné...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
football without ultras is nothing
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Lehet, hogy a te netedet lelimitálták.
A kábelnetem megõrült! 2 hónapja be van kötve és eddig mindig szépen 120-130Kbájt/sec sebességgel töltött le, de most egy két hete már csak 40-50 Kbájt-al tölt le mindenhonnan. Mi a fenét jelentsen ez?
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Biztos a vesszõ zavarta meg. Kösz.
Valami linket, vagy infot igazán adhatnál hozzá, mert így aztán sokra nem mentünk vele. Valamelyik SG hírhez is beírtad de ott sem írtad, hogy hol nézzük meg. Gúgli meg nem talált nekem semmit ebben a témában.
http://www.terminal.hu/newsread.php?id=13200801054813
Nocsak-nocsak. Végre ezt is megértük hogy valami új felé is nyit a fatáv, ráadásul a jó irányba.
Azért érdekes hogy errõl már jó 1 éve is volt egy cikk:
Matáv-Ericsson: szélessávú fejlesztési megállapodás(2003. december 9)
http://hirek.prim.hu/cikk/36729/?sr=aghirkereso
Végülis ha ilyen gyorsreagálású egység ütemben halad fatáv jõvõre talán meg is érjük azt a cikket amiben beszámolnak arról hogy be is kötötték az elsõ Ethenet DSL Access eszközt.
Ps. Mellesleg kíváncsi leszek mit fog ez változtatni Hytasos területeken uralkodó állapotokon. Vajon fatáv csökkenti-e a bekötési kvótát, alkalmazkodva a megváltozott piaci körülményekhez?
Újfent nem szóróm az igét!
DE nem tudok szótlanul elmenni a pofátlan Fatáv mellett!
Faluhelyre az õ szemükben le van sza.-va!
Hát nem tudom hogy vagytok vele de én ledöbbentem qrvára.
Ugye nyár környékén jelentették be, hogy januártól megszûnik a 15 és 40 órás csomag, helyettük új csomagokkal jön ki a matáv, többek közt átalánydíjas csomagokkal.
De szerintem rájöttek, hogy kutya nem foglalkozik ezzel a dologgal, így visszajöttek szépen a 15 meg 40 órás csomaggal, mert hát ugye 40óráért 4000 ft hülyének is megéri, nem?
Na meg a szerencsétlen kormány, meg az a lúzer informatikai és hírközlési miniszter aki ezt hagyja.
Tipikus szar magyar helyzet de igazából tudtuk elõre, hogy ez lesz már sokan megmondták unióba belépés elõtt is, hogy nem fog változni itt semmi. Itt továbbra is mindenki az utolsó fillért ki akarja húzni a másik zsebébõl.
Ott volt ugye, hogy az EU-ban muszáj lesz átalánydíjas csomagokkal kijönnie a matávnak, erre kijöttek valami olyan csomaggal amit nem éri meg megvenni a szolgáltatóknak, így van átalánydíjas csomag csak lehetetlen megrendeli a felhasználóknak. És akkor ezzel így minden rendben is van internet ügyben...
Tök jó, hogy ebben a rohadt országban minden ilyen kibaszott rendben van. <#gunyos1>#gunyos1><#mf3>#mf3><#gunyos1>#gunyos1>
Megugye így nem lehet elérni a gépet kívülrõl, Fifában pl. nem lehet connectelni a gépre...
márcsak ezért is jó a helyi kis szolgáltató
én meg éppen torrentezek, az jól jön
nekem DCvel semmi sem akar összejöni, alig 4-5k-val csordogálnak a cuccok, van h a keresésre órákat várhatok, nem jön semmi
szval azt egyelõre hanyagolom
Hát én nemakarok szarakodni az aktív mód beaktiválásával kapcsolatos teendõkkel.. meg különben is, passzív módban is sokmindent találok & letöltök. Amúgy csak dc++-t hazsnálok, a torrenthez seggláma vok😊
Neked azért sikerült aktív módban lenned a dc++ban úgy h amit keresel találsz is?
belsõt, vagy külsõt?
tudsz aktív lenni pl. DCzésnél vagy torrentezésnél, vagy egyéb p2p programoknál?
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Amikor rácsatlakoztattam a gépre akkor ment az adat állandóan de nem értettem miért. Ráadásúl elöjöttek az internet mocskai is(virusok, reklámok, stb...)Gondoltam ez így nincs jól és fogtam magam felraktam egy tûzfalat és lám az adatforgalom megállt és csak akkor ment amikor én neteztem. A lényeg hogy a tûzfal proginak köszönhetõen blokkolt minden hülyeséget.
Végülis a mostani netem is 18750-be került úgy 4 hónapon át, aztán lett 12500. Ez rendes dolog volt a szolgáltatótól.
\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler
ma voltunk megkötni a szerzõdést, mret eddig csak.... khhmmm.... tesztfelhasználó voltam 😄
kiderült h olyan a csomag h
512/128 korlátlan adatforg. 6000/hó
a 768/768 az 11k/hó a 1,5/1,5 az meg 15k/hó
egyelõre nekem csak az alap van, 4 év modem után ez maga a menny =)
(Telefonálás az Enternetbe, hogy mikor lesz már ADSL. Válasz: a Matávon múlik. 1212-n 10 perc várakozás után ügyintézõ: ügyfélszám kell. Megadom, mondja az enternetnél kell kérdezni. 1234-en Axelerot felhívom: mi van már, mondják, hogy semmi, valszeg van ADSL, de a helyszíni felmérés állapítja meg, ami a matávnál lesz...)
\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler
1 mbit/1 mbit 12,5k/hó
Középkorú/idõsebb emberek folyton mondják nekem, hogy nem is értik mit lehet szeretni a netben. Nem mondtam még nekik, hogy nem is fogják megtudni 😊
csatanj: Fordulj Brüsszelbe reklamálni 😛
nekem 512/512 korlátlan és 9k
szija 😄
1GB havi letöltés 5000Ft áfával,
2GB havi letöltés kb 7500FT áfával,
korlátlan havi letöltés kb 10000 Ft áfával.
Na és ez a cég elindult útjára, hogy meghóditsa a világot. Elõször meghóditotta Csongrád megyét, majd a Balatont (Hot Spotok kiépitése). Egyenlõre itt tartunk, ennyi volt a Tündérmese. Vigadjatok, örüljetek milyen nagy szerencsénk volt itt.<#nyes>#nyes>
Nem tudtok valami kártyás csomagot internetre? Olyan kellene, hogy tudsz venni bizonyos összegû kártyát amit le lehet használni netezésre. De fontos, hogy ne legyen szerzõdéskötéses. Egyik haveromnak kellene, mert most is ilyesmit használ csak más szolgáltatót szeretne, mert a mostanival játszhatatlanok lettek a játékok. 😞