Hogyan internetezzünk ott, ahol SEMMI sincs?
-
Persze hogy írtam. Először szeptember elején - a covysoft ügyfélszolgálatra Egy hölgy fel is hívott hogy intézkednek ( mondjuk finoman megemlítette hogy itt átlagos sávszélességről van ám szó ). Épp akkor általános hálózati problémák voltak a rendszerrel 2-3 hétig soxor net sem volt. Gondoltam az én gondom megoldása majd ezek után következik. Aztán október elejétől rendbe jött a hálózat, de az én sebességem maradt 64 kbps. Ujabb email-ek az ügyfélszolgálatra de onnan nem válaszoltak. Utána kb. október 20 körül irtam az [email protected] -címre. Egy úr válaszolt és megköszönte hogy tájékoztattam, közölte hogy átadja a problémámat xy-nak. Aztán a sebesség 2 hétig nem változott. Uténa még 2 mailt írtam az ügyfélszolgálatra meg a másik címre, de erre már nem jött válasz. ( Annyit tettek hogy nem 10 ezer Ft-os számla jön, hanem 6 és 8 ezer körüli és odaírják hogy kompenzáció). Mondjuk így is 6 ezret fizetek be, mivel ugyan annyi a sebességem mint aki 6 ezret fizet a 64 kbps-ért. Október közepe óta nem írtam nekik. Hogy teljesen tényszerű legyek az az igazság hogy a faluban most már elérhető az ADSL és szeretnék álállni rá. Igy nekem ugymond lehet hogy kapóra jön hogy nem szolgáltatnak. Bár az az igazság hogy ha a 128 kbps-t korrektül szolgáltatták volna, eszembe sem jutna felmondani.