Internet faluhelyen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy en milyen hulye vagyok... Hat ez tenyleg kielegiti az igenyemet. Mi a f@sznak internetezzek allandoan olcsobban, ha joval kevesebbet is lehet dragabban. En tenyleg tiszta hulye vagyok. Vagy megsem?
NINCS TALALAT!
ennyi... :)
Anyadat. AZT!
football without ultras is nothing
Retteketet
Már alig várom azokat a perceket mikor lemondjuk az axelerós elõfizut és elküldjük a picsbe a matávosokat. Bár mi tulajdonképpen csak 1évre kötöttünk szerzõdést (15.000 Ft), arra az esetre, hogy ha idõközben bejönne a dsl, akkor átváltunk arra a szerzõdés lejárta után. Mert hát tod mgfogott az a sávszélemelés :) Mellesleg ha közben emelnék a sávszélt a helyi kábelnetesek, akkor természetesen maradok.
Ettõl függetlenül az apjuk faszát a matávnak, hol a gyíkba voltak mikor kellett volna..
fatáv suxxx
dögöljenek meg, ide nekem ne is hozzák má a fos ádéeseljüket
énis 512/512es netért 10k-t fizetek.
Lesz kábelnet itten ;) Már a múlt héten voltak a helyi kábelszolgáltatótól (u.j. color) megkérdezni az embereket hogy kell-e a lakosság számára is kábelnet, mert a helyi hivatalban meg a suliban van már (mint 2 eMagyarország pont a falunkban). Aztán pont 1 órája ment el az üzletkötõ csaj :) 512-es netért fizetünk majd havi 9.500-at, az azért már jó. 2-3 hét maximum, és boldog szélessávú nettel rendelkezõ usernek mondhatom magam..<#zavart1>#zavart1>
De ezeken a degenerált barmokon inkább csak sírni lehet. Több hónapja azon vitatkozunk, hogy miért nincs már átalánydíjas net. Erre kiderül, hogy igazából van de mégsincs.
4000ft-ért tényleg nem kéne senkinek a csomag. Így van, az emberek sokkal fizetnek 40 óráért 4500-at vagy 100 óráért 9000 forintot, mint 744 óráért 4000ft-ot.
Ehhez a cikkhez már nem tudok mit hozzátenni az az igazság, idáig süllyedtünk.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Azért nem semmi, hogy ennyire semmibenézik az embereket...én pl szivesen fizetnék akár 4000 ft-ot is havonta a korlátlan modemes netért amig nincs adsl nálunk. még mindig jobb lenne ez mint ez a szar 100 órás csomag 9000ft-ért plusz még a telefondijj :( és nem igaz, hogy nem lenne elég érdeklõdõ, hol élnek ezek?
ti mit szóltok a dologhoz?
Van a cikkben némi hangulatkeltés fõleg ezzer az ezer forintos árral ami szerintem mesze irreális, de sok érdekes gondolatot is tartalmaz. Érdemes a kapcsolódó fórum részt is átnézni.
A faluhelyi internetet pletykás vénasstzonyoknak hívják. Elõbb megtalálsz rajta bárkirõl bármit, mint az Exploreren!
"Hát, kedveském, nálunk is van ám internet, az uram kötötte rá a tévére, ostorral lehet kapcsolgatni"
Bocs, komolyra fordítva a szót: a Chellot hozták volna hozzánk is, állítólag szeptember elejére. Azóta nem volt szeptember, úgy látszik, idõugrást hajtottunk végre. (vagy itt kóricálnak az utca végén, és keresik a címet :-) )
nálunk is igy volt. szeptemberben mondták, h a net miatt állítják át a csatornákat
és most kötötték be hozzám
de pl. semmi szórólapot nem kaptam, mert még nincs full kész a rendszer
Most még csak a mûszaki elõkészítést kezdték meg, a szolgáltatást még idén szeretnék beindítani. Szóval még 1-2 hónap dialup szívás marad de már van fény az alagút végén. :)
Mondjuk furcsáltam is volna, hogy nem osztottak semmi tájékoztatót, hogy milyen csomagok meg lehetõségek vannak a netet meg már kötnék...
Semmi bõvebbet nem tudott mondani, de mondta több fajta csomag lett és február környékén amikor igényfelmérést csináltak 80(!!!) jelentkezõ volt!
Csodálkoom, hogy ennyire ráérõsek, hiszen 80 ember rohadt sok szerintem.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Szerintetek mi más oka van annak, hogy az EU-s csatlakozásunk elõtt hónapokkal már mindenki arról beszélt, hogy átalánydíjas netes csomagokat kell kidolgozni és értékesíteni az EU-ban.
Azóta történt valami?
Semmi.
Szóval matáv dögöljön csak meg.
Amerikában pl. szabályozzák a Microsoftot, pedig az ekkora monopol helyzetben talán nincs is.
és akkor mi van? látod, h nem készteti semmi õket a betartásra..
Botond-nak van iagaz, hisz csak akkor terjeszkednek, amikor vki más már bevállalta a rizikót, a piackutatást...
Nem az õ hibájuk, hogy nincsenek normális netcsomagok, õk csak a saját bevételüket akarják gyarapítani. Én a kormányt hibáztatom ezért.
Hatóságilag kéne szabályozni az átalánydíjas modemes csomagokat, ott, ahol nem kiépíthetõ az ADSL.
suxx matav
remélem jönnek majd kopogtatni, h építik az ADSLt
de akkor már késõ lesz
kurva annyukat
Köttetem is majd ki ezt a tetü isdn vonalat úgy ahogy van aztán elmennek máshova a havi 12000ft-os telefonszámlájukkal...
Ígérték az internetet elõször augusztusra, majd októberre de majd mondom nov. elején esetleg rákérdezek úgy sem lesz semmi belõle.
Most tök véletlenül kapcsolagtom a tv-t és bejön a helyi kábelinfo, az elsõ sor:
"Értesítjük az elõfizetõket, hogy az internet üzemeltetése miatt a Magyar1, DunaTV, TV2 mûsorokat át kell helyezni a következõk szerint:
..."
!IGEEEN!
Erre vártam 8 éve!
Holnap hívom is fel, hogy mik a feltételek, mennyibe kerül és mikor kötik máááá?
(úgy beszélek, mintha melóhelyen nem egész nap adsl elõtt ülnék, de otthon az más)
Majd beszámolok a fejleményekrõl!
csak annyit, h
KITARTÁS!
;)
miota van szélessáv?
cselló sux :D
Én is irigyellek. :D
A az elsõ lehetõség 128kbyte/sec is nagyon jól hangzik ennyiért, ha korlátlan.
jó egy hónapja írtam, h jön a kábelNET. és lássatok csodát, tényleg!
ezen a héten jönnek szerelni (lehet, h már holnap). 3 csomag közül lehet választani:
128kb/sec - 1db e-mail - 6000Ft/hó
512kb/sec - 3db e-mail - 10000Ft/hó
768kb/sec - 5db e-mail - 14000Ft/hó
Az egyszeri beszerelési díjak:
Hûségnyilatkozat nélkül: 15000Ft
1 éves hûségnyilatkozattal: 5000Ft
2 éves hûségnyilatkozattal: 0Ft
Mi a kettes csomagot rendeltük meg, egy éves hûségnyilatkozattal.
Van, akinek már 2-3 hete megy, megkérdeztem, azt mondta nagyon frankó...
Mostmár tényleg vágom a centit! ;)
Jah, és akik hasonló cipõben járnak, mint én voltam (tehát kis falu, aamire a matáv szarik): próbálkozzatok a kábeltv-seknél. ha sokat basztatjátok õket, csak elgondolkoznak a dolgon...
de azért sok sikert! hajrá
hát nem tudom, de nagyon reménykedek.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Kicsit elhamarkodták bejelenteni, hogy megszûnnek évvégén a 15, 40, 100 órás csomagok. Megmondom mi lesz: annyira elült a felháborodás ezekrõl a csomagokról, hogy szép sunyiban januártól kiadnak megint ilyen net elõfizetés + x órás csomagokat és nem lesz köztük egy átalánydíjas sem vagy ha lesz, az szélessáv áron, vagy drágábban...
most komolyan ugy irnak errõl mintha olyan nagy szám, meg olyan nagy újdonság lenne, hogy sokan akarnának váltani...pf. ahelyett, hogy irnak/kérdezgetnek róla inkább tegyenek érte, hogy mindenkinek legyen végre szélessávú internet!