a proper ncryiso-s .nfo szerint csináltam és megy mint a barom!egy samsung dvd/cd-rw combo-val írtam ki clonecd (legutolsó verzió amit le lehet tölteni 21napospróba) 1x-esen újraírhatóra és lg52x olvasóval húzta egyből!persze a comboval nem olvasta, mert ugye azt írták is hogy miért és mi ennek az oka!:D
amúgy meg ha vki "warezol"(randa egy szó) akkor az tisztában van vele, hogy nem mindíg egyszerű a dolog!
és ez még nem is bonyolúlt szerintem, csak el kell olvasni az nfo-kat!bonyolúltnak ott a rainbow six + athena sword ,vagy a delta force black hawk down + team sabre azt mire összerakja az ember minden update-el együtt az úgy érdekes móka, de meg lehet csinálni!ott a google!:D
nem az észt osztom, ez a saját személyes tapasztalatom.
a játék szenzációs,de az irányításban tényleg vannak hülye dolgok néha,nekem speciel az volt szokatlan hogy bal klikkre megy a manus,nem pedig jobbra!:D
a kidolgozás meg eszméletlen jó,főleg amikor "lelökte" a láncot a tank!:D
ami tetszet a gyakorló résznél,hogy meggyújtottam a fát és a manus simán elvitte, kb. 2 lépést aztán meggyúlladt az ember!:D van hangulata az biztos!mintha vmi amerikai háborús filmbe csöppenne az ember csárszbronzonnal!:D