• PREMIERE1
    Nem vagyok eleresztve, csak dolgozom, így félre tudok tenni pénzt. Nem iszom el, spórolok, ha kell valami, és így működik a dolog. Erre is spóroltam. Megvettem. 8990 FT volt. Ez azt jelenti, hogy 3 hétvégén egy korsó sört sem ittam. S lőn, ment! és megérte, mert leköt, ha van időm játszani, mert jó. Nem percenként veszek 1 játékot, hanem mondjuk fél évente 1x. Ennyire vagyok eleresztve. Csak azt veszem meg, ami érdekel, és tényleg leköt. Mivel nincs elég időm még ezzel sem játszani, így vsz nekem nem 48 óra a végigjátszás, azonkívül, bár csak 5-5 hadjárat van a négy oldalhoz, van vagy 8 küldi pluszban, mégsem olyan vészes a dolgo, ugyanis némelyik pálya nehezebb fokozaton kb. a Commandos 1-1 pályájának felel meg!

Mivel a starforce 3-at még nem sikerült feltörni, így egyszerűen nincs más lehetőség. És nehogy már én magyarázkodjam, hogy megvettem, és "el vagyok eresztve"!

Egy játékot meg nem azért vesz meg az ember, mert 48 óra a végigjátszás, hanem mert tetszik neki, vagy szeretné ill. rákényszerül, hogy megvegye.

Én itthon élek! És mivel amit leírtam ez az igazság:
    "Durva, hogy ez a progi csak azért nem menő itthon - pedig csúcsszuper -, mert nincs belőle warez. :) (Magyar valóság 2004, XXI. század, Európunnó)", nem fogok vitatkozni veletek, hogy ki miért warezol, illetve nem warezol, és Nyugaton mi a helyzet. Én itthon élek, ahol a warez nem müködik. Mivel szerettem volna játszani vele, megvettem. Ha ez geciség vagy "elgondolkoztató", akkor is leszarom. Hidd el! Ha a ruszkiknál, akik eléggé warezolnak, van párezer olyan ember, akit ez érdekel, és nem tud vele játszani, ugyanúgy megveszi. Sőt, mivel nincs "Nyugaton" sem 100%-ban működő warez verzió, ugyanígy megveszik, mint nálunk. A Panzerst is sokan megvették, sokan meg küszködnek(tek), hogy a javítókocsi nem javít(ott).

A Soldiers megvételre való, így megvettem, mert kellett. Nehogy már én legyek a genya!

És ha az állításom nem is tetszik neked, attól még igaz!

Európunnósok vagyunk, XXI. század van, és tényleg csak azért nem menő a játék, mert nincs belőle warez. Ez van! Ha tetszik, ha nem. Ha panzersből nem lenne warez, az a topic is pangana, mint ez ...

És a Wartime Commandot is meg fogom venni, mert az mégjobban érdekel (csak már jönne).

+, ha a játékok Starforce 3 töréssel fognak kijönni, és nem sikerül azt feltörni, és teszem azt a HL2 bárkinek kelleni fog majd, vagy a DOOM3, akkor ha játszani akar vele, az majd megveszi, vagy nem játszik vele, csak forumozik.

Ezeket nem bántásból, vagy bármilyen felsőbbrendőségből írom, csak egyszerűen ez lesz. Én is szívesen megnéztem volna a warezt belőle, de mivel nálam (és sok ezer más emberkénél) nem működött, így kénytelen voltam pénzt áldozni rá.