Hihetetlen mennyire életszerű ez a program.
Tigrist irányítom. Kiszúrom, hogy egy romos ház legfelső emeletén négy-öt brit katona bújkál. A ház falából megvan egy V alakú rész, a többi része sérült vagy szétlőve. Ez tartja az emeletet. Az ember beleereszthetne egy HE-t az emeletbe, de akkor többen megpucolhatnak. Helyette megkerülöm az épületet, a hátukba kerülök, és a V alakú falrészt próbálom kilőni. A fal V része szinte összedöl, de még tartja az emeletet a korábban jelzett sérült rész. A britek észreveszik, hogy beszophatják. Iszkiriznek a kijáratok felé, de már késő: szétlövöm a sérült "Falrész"-t is (Jákob rabbi rulez! :), és a katonákkal együtt lezuhan az emelet.
Játszottam pár hasonló stratégiával eddig, de ennyire talán nem fogott meg semelyik, pedig a Soldiers of Anarchyban is volt sérülésmodell. Szóval jó kis játék ez, de úgy néz ki, hogy mivel nincs belőle igazán jól működő warez - ami pl. van a panzersből -, így sajnos amíg nem teszik bele valamelyik PC újságba kevesen fogják kis hazánkban megvenni.
Kipróbáltam a Panzerst is (jelzem: már a demo sem fogott meg), de ég és föld a két játék. Bár itt tényleg kevés misszió van (tényleg csak 5/ország), de mind színvonalas, jópofa, és borzasztóan szórakoztató.
Bocsánat a reklámért, de nekem nagyon bejött! Csak lenne több időm ...