Én most járok a német kampány ötödik pályáján. Az előzőn át kellett vinnem egy 4 fős tankszemélyzetet a pályán, de kettő meghalt közölük. Így is sikerült megcsinálni a pályát és nem foglalkoztam a veszteséggel. Sajnos az 5. pályán ugyanezzel a csapattal kel eljutni a tigris tankig, de itt is csak a két megmaradt embert adja. Már bánom, hogy nem mentettem meg mind a 4 embert a tankszemélyzetből.
Párhuzamosan tolom a Silent Heroes is. Ott a 2. pályán vagyok. Már az első pályát is morbidnak tartottam, ahol 3 emberrel kellett eljutnom a lőszerraktárig és felrobbantani. Leöltem vagy 100 embert, felrobbantottam 2 tigrist, egy Panzer IV-est, egy Sdkf 222-t, egy páncéltörő személyzetet. Szóval realitása nulla. Na most ezt jócskán sikerült űberelni, mert a 2. pályán legalább háromszor annyi egység ellen kell nyomulnom, de mostmár csak két emberrel. Szóval realitás mégnullább, viszont a változatos egységek igazán tetszenek. Több féle légvédelmi egység és önjáró tüzérség (Hummel) színesíti a pályát. Van egy rakás kilőtt orosz és német tank, de sajnos egyikben sincs javító készlet, pedig igazán tápos orosz páncélosok hevernek a csatatéren.