3171
  • lee56
    Jaja, énis gyakran vettem kölcsön tankokat :))
  • Hecker007
    a silent heroes első pályáján elis lehet akár lopni az egyik tigrist, úgy sokkal mókásabb :)
  • Wreck86
    de ha kevés találod az embered,akkor a single palyerben meg lehet külön is csinálni a rendes alapból adott egységekkel is.
  • Axon
    Én most járok a német kampány ötödik pályáján. Az előzőn át kellett vinnem egy 4 fős tankszemélyzetet a pályán, de kettő meghalt közölük. Így is sikerült megcsinálni a pályát és nem foglalkoztam a veszteséggel. Sajnos az 5. pályán ugyanezzel a csapattal kel eljutni a tigris tankig, de itt is csak a két megmaradt embert adja. Már bánom, hogy nem mentettem meg mind a 4 embert a tankszemélyzetből.

Párhuzamosan tolom a Silent Heroes is. Ott a 2. pályán vagyok. Már az első pályát is morbidnak tartottam, ahol 3 emberrel kellett eljutnom a lőszerraktárig és felrobbantani. Leöltem vagy 100 embert, felrobbantottam 2 tigrist, egy Panzer IV-est, egy Sdkf 222-t, egy páncéltörő személyzetet. Szóval realitása nulla. Na most ezt jócskán sikerült űberelni, mert a 2. pályán legalább háromszor annyi egység ellen kell nyomulnom, de mostmár csak két emberrel. Szóval realitás mégnullább, viszont a változatos egységek igazán tetszenek. Több féle légvédelmi egység és önjáró tüzérség (Hummel) színesíti a pályát. Van egy rakás kilőtt orosz és német tank, de sajnos egyikben sincs javító készlet, pedig igazán tápos orosz páncélosok hevernek a csatatéren.
  • Wreck86
    na,már csak a német kampány utolsó pályája van,és kész a single player:)
  • Hecker007
    mert akkor észre lehetne venni pl azt hogy a tankoknál nem forog az összes láncterelő kerék, meg a többi hiányosságot amit a faces of warban már megoldottak, ott csak a játék többi részét cseszték el kicsit
  • Axon
    Köszi a segítséget rácuppanok a témára. a kamera modot már ki is próbáltam és pont ilyenre gondoltam. Hihetetlenül jól rá lehet zoomolni mindenre, csak azt nem értem, hogy ezt miért nem lehetett már az alapjátéknál is megoldani.
  • lee56
    Amugy nagy csatáknál, még a nasa gépein is megakad, főleg ha ugy döntöd a kamerát hogy belásd az egész mapot, szóval csak ovatosan :)

Amugy itt, meg itt is találhatsz modokat, általában ki van irva hogy singleplayeres vagy multis, esetleg mind2
  • lee56
    Tessék, parancsolj, 10-ből 9 soldiers játékos ezt használja :))
    A readme benne van a rar-ban, használd egészséggel :)
  • Hecker007
    valmelyik modban van, de hogy melyikben azt már nem tom, mutyban asszem az új btrh-ban van havas map, de hogy single-ben van-e azt nem tom
  • Wreck86
    havas rész nincs?
  • Hecker007
    nem bírja a robbanást valakinek a gépe, vagy lagos a szerver, multira a btrh a legelterjettebb, de van mégegy mod csak annak nem ugrik be a neve most :(
  • Hecker007
    van egy jó afrikás mod, afrika mod '42 a neve ha jól emlékszem, a másik meg a SoE-mod, ebből van egy amiben eu-s pályák vannak meg van egy olyan is amibe már japán egységek is vannak, google asszem megtalálja mindegyiket, de egyik mod se mondható kicsinek, a SoE modnak ráadásul van olyan pályája aminek iszonyatos gépigénye van, viszont nagyon nagy élmény :)
  • Wreck86
    én vmi "birth" nevü modot vagy mit láttam,hogy a netes serverek használnak.de nem én vagyok a fő illetékes:)

az miért lehet,hogy multi közben ha egy egység szétrobban beakad a gép?gyenge a teljesítmény vagy multi bug.illetve a játk könyvtárában van egy vmi féle patch progi,az mire jó?(eredeti játék felrakása után láttam hogy tett oda ilyet)
  • Axon
    Nem rég volt gépfejlesztésem és most nem gond enneél a játéknál a maxra vett grafika. Na persze a mostanában megjelent csili-vili fps-ek (pl. crysis, Unril3, stb.) már közepes grafikával is döcögnek, de ezek a játékok amúgy sem érdekelnek.

Ez a játék azért különleges a 2. vh-s rts-ek között, mert itt már az alapjátékban is eszméletlen mennyiségű egység található. Más rts-ekben csak a modok adnak hozzá annyi új egységet, ami itt alapból van.
    Lassan nekem is ki kellene már próbálnom egy modot ehhez a játékhoz. Melyiket javasoljátok? A modokban vannak új egységek, vagy csak a jelenlegieket módosítják? A modokhoz készülnek pályák? Mármint olyanok, amiket csak a mod-olt játékkal lehet játszani. Engem csak single pályák érdekelnek, mivel nincs otthon netem, hogy multizzak.
  • Wreck86
    jó neked:) nálam néha beszaggat ha maxon vagyok,így közepesre,városoknál meg low-ra veszem:)
  • Axon
    Tudnátok ajánlani egy jó kameramodot? Amivel egészen közel lehet zoomolni az egységeket. Gyönyörű a kidolgozása az egységeknek, de sajnos csak madártávlatból élvezhetőek.
  • Wreck86
    igen,egyenlőre az alappal játszom,sztem maradok is annál,mert nekem így is tetszik nagyon!:)
  • Hecker007
    a kék a páncéltörő lövedék, a piros pedig a robbanó
    van 1-2 olyan mod amiben vannak új lövedékek is, de azoknak most nincs jelentősége mert gondolom az alap játékkal játszol
  • Wreck86
    igen,ezt szerettem is volna kérdézni: van ugye piros és kék lövedék.melyik mit jelent?
  • Hecker007
    tigressel óvatosan, azt fogják legelőször kilőni, bazookásokat legkönyebben robbanó lövedékekkel lehet kírtani, amelyik házban sok az ember annak robbanó lövedéket, meg nem árt közben szorgosan menteni, tigrisbe lövedéket csak másik tigrisből lehet kiszedni
  • Wreck86
    okok,de a városban rengeteg a tank és a gyalogság,e két tank elbáni kazokkal? a tigrisnek ami a pajtában van,nincs sok lőszere,ő neki melyik a jó?amit át lehet pakolni?
    ja és köszi mindent:):):)
  • Hecker007
    nah megvan, az elején ki kell lőni a kis tankokat, lőszert érdemes átpakolni, ha sikerül úgy kilőni a panthert hogy ne robbanjon fel akkor abba át kell rakni mindent az egyik shermanból, azzal ki kell írtani mindenkit a tanyánál utánna rá lehet vele menni a házban bújkáló tigrisre, tigrist is úgy kell kilőni lehetőleg hogy meg lehessen javítani, utánna a másik shermanból bele kell rakni az embereket, inentől meg már nem nehéz a pálya
  • Hecker007
    jah hogy neked nem nijimegen kell hanem a mine fields-es pálya, az kicsit nehezebb, megnézem hogy hogy lehet megcsinálni és leírom
  • Wreck86
    nekem ugye 2 shermanom van 4-4 emberrel.amikor a városba kell sietnem segíteni a többi katonának.
  • Wreck86
    de rámjön a sok tiger és párduc+p4rk:(
  • Hecker007
    2 emberrel meglehet csinálni, először iktasd ki az ágyút jobb oldalon, utánna meg, a sniper-t bújtasd el egy bokorban és onnan lövöldözd le a németeket, a pálya jobb oldaláról indulva nagyon egyszerűen le lehet lődözni mindenkit, úgy hogy egy embered se hal meg
  • Hecker007
    nem nehéz az annyira :)
  • Wreck86
    dög nehéz Nijmegen:(
  • Ma3
    LOL!!!
  • ZaJanga
    lol
    majom :-D
  • Ma3
    Mi szeretnénk veletek jáccani!
  • Ma3
    Ittvagyok!!!!
  • HSplitter
    Sziasztok! Aki szeretne multiba játszani ezzel a gémmel, az írjon: [email protected] EMAIL címre. A játék meg nem léte, se tartson vissza, ebben is segítünk. Üdv!
    http://tboh-clan.mlap.hu/
  • Hecker007
    a game elvileg még az idén kijön magyarul: klikk az első hírt olvassátok türelmesen végig :)
  • Hecker007
    háát jó kérdés, nem tudom akkor mi lehet a probléme, router vagy tűzfal nem fogja meg esetleg a játékot?
  • levi1989
    persze hogy látja
    Még előtte 2-3 nappal játszottunk rise of nationsel lanba
    de ha az 1ik gépen csinálok szervert a másikon nem lehet tehát valamit csinál van
    vagy csak sokat kéne várni?
  • Hecker007
    windowsban látja a 2 gép 1mást?
    mert ha már ottse látják egymást akkor hálózatot kell előbb telepíteni rendesen
  • levi1989
    És azt megtudná valaki mondani hogy hálózatba gogy tudok játszani?
    csináltam az egyik gépen szervert és a másikon kerestem is meg az ipis beírtam de nem tudtam hozzá csatlakozni
  • levi1989
    ok kösz nagyon hálás vagyok