lee56#2759
Na a silent heroes-ban megint elakadtam. Ha még nem törted össze a billentyüzeted, és tovább vitted mint én akkor segithetsz, persze csak ha van kedved, és nem untatlak a hülyeségeimmel.
Szal, kb 5-6odik küldetésnél járok, ahol este van, és egy német bázis félét kell bevenni és aztán megvédeni egy páncélos támadástól. Szóval jön a támadás, tigrissel az élen, üresen a bázisban csak egy pz4 található amivel, hát hogyismondjam nem sok esélyem volt .
De pár loading után, inkább elbujtam a katonáimmal, ki rpg-ztem a tigrist, megjavitottam, majd kinyirtam vele a többi tankot, mig semmilyen ellenség nem látszott a térképen. A mission objectiveben minden ki van pipálva kivéve az uccsó, hogy repel the enemy attack, de bakker nem jön több támadás, és mindenkit kinyirtam aki volt, bejártam az egész mapot, összes katonámmal, hátha scriptelt ende van, de semmi. Gondolom ujrajátszás lesz belőle, mert eléggé bugosnak tünik. De ha nem és én voltam hüle, vagy kihagytam valamit plz help mí. (hu ez hosszu lett )