3171
  • lee56
    1.4 már elvileg nagyon közel van, nemsokára letölthető, azt igérik a codemasters soldiers fórumon (2.0 talán soha nem is lesz :D)
  • Hecker007
    énmeg a btrh 2.0-ást
  • ZaJanga
    Én a btrh 1.4 -et várom
  • Hecker007
    nah mivan ez a fórum teljesen behalt?
    játszik még valaki ezzel a gaméval?
  • lee56
    elég ha legörgetsz párat, mundjuk ugy eddig... #2757
  • Hecker007
    olvass vissza 1 kicsit vagy használd a keresőt a lap alján, már mindent belinkeltünk ami létezik csak vissza kéne olvasni 1 kicsit
  • Bossbob
    Sziasztok ha megkérhetném v.ki tudna adni linkeket ahonan le lehet szedne a mostani logjobb modokat vagy bármilyet! Előre is kösz!
  • lee56
    lol
  • Heavy knight
    Csak egy pályával vagyok előtted, így nem pontsan tudom mennyi pálya van...
    Ettől függetlenül úgy 16 lehet.
    Most egy olyan mapon kell majd átverekdemmagam, ahol az ellenségnek van midnden finomsága,tigris,nebel ,4x20mmflakok ,88-asok...
    Eddig kinézetre ez a pálya tetszik legjobban. Látszik,h. terepet is átalakították,hidat is készítettek, nameg a felépítése sem rosz.Így elsőre nem tűnik egysszerűnek a többihez képest.

AMi poén a játékban,h. hiába hal meg a 2-3 plusz katonámból akármelyik a köv. küldetésben megint velük kell harcolnom.
    Ha a 2 főmuki dobja fel a bakancst, mindjárt mission faield...
    Megcsinálhatták véna úgy is, mint soldiersben,h. ha meghal az egik társunk, akinek "nincs jelentősége",akkor a köv. missionban sem lesz velünk,mert ugye halott. (pl. most szétszaggatta egy hummel az egyik emberem, és most megint harcolhatok vele).
    2-3as ikrekről már hallottam, de hogy 16-osok legyen.Részvétem az anyjuknak.Biztos ő a macskanő.
  • lee56
    Hát nemhiszem hogy elbujhat ugy a gép hogy a térképen nem látszik semmi piros jel, vagy igen . A tankokat meg a bázistól alig 10méterre szedtem le, a kis panzer2 ami a leggyorsabb volt eljutott a lövészárkokig, de akkor lett kész a lopott tiger javítása, és onnantól vége volt minden tanknak hamar, egyedül a pantherre kellett 2-t lőni meg a stugra mer rossz szögben álltak. Ha az a baj hogy tul messze robbant fel a bázistól, az elég gáz, mer sima ketonákkal nembiztos hogy ki tudom dobni az összes tankot (kevés az rpg gránátom ), a 88assal meg az a baj hogy a hüle homokzsákoktól nem tudok rendesen lőni vele, és hamar kiszedik gondolom ha elkezdem használni. Na mind1 azért megpróbálok összehozni valamit

ja, talán kibirom hogy nekiálljak még1x. Mennyi küldetés van max, vagy még nem vitted végig?
  • Heavy knight
    pff... Ez tényleg bugnak tűnik... hacsak a távolban valami katona el nem bújt.
    Én jól megszivattam a támadókat. Ugye előtte már jóformán mindenkit tkinyírtam í környéken,uh. ne zavart semmi abban,h. bevárjam őket.
    4 katonám maradt erre a célra.Ebből kettőt a 88-as mögötti bunkerhez küldtem a pzIV-essel, ha esetleg gond lenne, majd kiszszállítottam őket, és non fire, nehogy már elszúrják a rajtaütést.
    2-ő ment a 88-ashoz, és ott hasalt, míg parancsot nem kaptak,h. használhatják.
    Jött a támadás, tiegerrel az elején...
    Tigrist bevártam, már a bázison kevergett, mikor tüzet nyitottam rá, de hiába... semmit nem ért.Visszalőtt, de a gép ugye balek...,uh. életben maradtam, és megindult a dombnak.Nah ,itt szúrta el, mert lejtőn ugye sokkal lassabban tudnak kapaszkodni, és küldtem neki rpg.Ugyan csak a lánctalpát szakította le, de olyan szögben állt már így is,h. nem tudott rámlőni.Ekkor jött a többi. Ezeket a dombról rpg-vel, és molotvkoktéllal kiszedtem, semmi perc alattt, majd a tigrist hátulról a pzIV-esemmel...
    Elég gyenge volt. Főleg,h. az elején, jó ruszki módra előreküldtem futtában a lövészároknak minden emberemet. :)
    Egy ottmaradt, de belefér. :)
    AZtán vége letta küldinek.
    Nálad valami bug lehet,v. ha a térképen nem jelölt részen lőtted ki a támadókat még az is lehet,h. a menekülő harckocsizók elbújtak valahol ott.
    Nem nagy cucc a pálya, sztem simán végigtolod mégegyszer ,ha kell.
  • ZaJanga
    egy két oldalt viszalapozva itt is sok link él még
  • lee56
    Na a silent heroes-ban megint elakadtam. Ha még nem törted össze a billentyüzeted, és tovább vitted mint én akkor segithetsz, persze csak ha van kedved, és nem untatlak a hülyeségeimmel.

Szal, kb 5-6odik küldetésnél járok, ahol este van, és egy német bázis félét kell bevenni és aztán megvédeni egy páncélos támadástól. Szóval jön a támadás, tigrissel az élen, üresen a bázisban csak egy pz4 található amivel, hát hogyismondjam nem sok esélyem volt .
    De pár loading után, inkább elbujtam a katonáimmal, ki rpg-ztem a tigrist, megjavitottam, majd kinyirtam vele a többi tankot, mig semmilyen ellenség nem látszott a térképen. A mission objectiveben minden ki van pipálva kivéve az uccsó, hogy repel the enemy attack, de bakker nem jön több támadás, és mindenkit kinyirtam aki volt, bejártam az egész mapot, összes katonámmal, hátha scriptelt ende van, de semmi. Gondolom ujrajátszás lesz belőle, mert eléggé bugosnak tünik. De ha nem és én voltam hüle, vagy kihagytam valamit plz help mí. (hu ez hosszu lett )
  • Hecker007
    tényleg elis felejtettem hogy codmastersen is van fórum meglátogatom majd aztis
  • lee56
    Amugy szinte az összes modhoz, amit valaha a soldiershez készitettek, a letöltési linkeket meg lehet találni a codemasters forumon, amit előző hsz-omban adtam meg. (szal itt)

Aki egy icipicit is tud angolul, az megtalálja ott amit keres.
    Google mellett én is a barátod vagyok látod
  • Hecker007
    nemszóltam, megtaláltam, google a barátom
  • Hecker007
    és azt honnan lehet leszedni???
  • Ma3
    Direct Engagement
  • Hecker007
    mi ez "De" mod?, én ilyenről még nem hallottam
  • ZaJanga
    szokott lenni soe és gsm szerver is csak rájöttek hogy nem elég realisztukius a De mod pedig valamiért nem terjed (mondjuk a hátrafelé látó officer elég dúrva)
  • lee56
    csak soe szervert már több mint fél éve nem láttam, szal multira csakis btrh 1.31, egyébként meg angolul tudóknak (vannak linkek is a modokhoz) :

http://community.codemasters.com/forum/forumdisplay.php?f=174
  • Hecker007
    aktív oldal sztem csak orosz van
    a legjobb mod a btrh innen le tudod szedni: www.rus-hammers.ru
    esetleg a soe-t (storm over europa) is érdemes feltenni abban vannak 1 játékos mappok csak azt nemtom honnan lehet leszedni de ha google-be beírod az elvileg megtalálja
  • Aborg
    Udv, most jatszottam vegig az alapjatekot, remek moka. Vannak meg valami aktiv oldalak hozza valo modokkal? Nehany regi linket probaltam de azok doglottek.
  • Ma3
    Mittom en mi, nem is jaccok vele.
  • Heavy knight
    Aztajó...
    Na most lett elegem ebből az egész rakás xarból.Nem elég,h. eddig néha szaggatott a soh, most már le is fagy, meg elindítom a játékot, az első 2 reklám bejön, aztán semmi, csak az üres képernyő.
    Kb. minden 20. indításnál elindul.
    Ha elcseszem a küldetést, meghal a játék.. :/
    Valami eszméletlen gyenge.
    Mégegyszer jól felqrja az agyam ,és már töröltem is. Jóval többet vártam ettől a xartól.
    Hadd ne mondjak semmit erről a ruszki bagázsró, hátha törölnék még az accomat is...
  • m1garand
    á nem jó a szókincsed backupcd vagy fixedn.exe
  • Ma3
    Van valami crack de en nem hasznalok ilyeneket, csakis legalisan!
  • dadario
    Azt nem tudjátok "véletlenül" hogy lehet kiszedni a 3 órás időkorlátot a "demo" változatból?
  • a.carkey
    NP!
  • lee56
    kösszi ...
  • a.carkey
    Menj közel a két emberrel az autóhoz ...
  • lee56
    ööö most végigvittem a második pályát, vagyis csak elméletben, mer a végén ez a tankolás valahogy nemjön össze, pedig fullosra töltöttem a kicsikocsit, átraktam 2 tigrisből is a fuelt de semmi nem történik, ez valami bug , nemszivesen játszanám uja, nem tud valaki megoldást? :(
  • lee56
    ja és valami télleg nem kukkol a játékkal, 1024x768-ban high beállitásokkal azé el kéne mennie akadás nélkül, még ha sok ember is mozog a képen (már az első pályán volt akadás egyszer-kétszer). Főleg hogy 3800+ x2es procim van, 7600gst 256megás pcix kártyával.
  • lee56
    én molotovval csináltam, pár elesett katonától csórtam, 2 tigris, 2 koktél a motorjára és szevasz. amugy kösz a segitséget (soldiers-el jáccottam sokat singlében meg coopban is, csak rég volt kijöttem a gyakorlatból ), időközben rájöttem, de a csali módszeren kivül nemnagyon tudom elképzelni hogy lopakodva hogy lenne lehetséges ennyi katona közt manőverezni, radásul a scriptelések is idegegesitőek néha, de ez ellen is lehet védekezni, sokat kell menteni :) . Ezt meg nem nevezném se folytatásnak se kiegészitőnek, számomra csak uj single pléjer pályák a soldiershez, végigviszem letörlöm ennyi lesz a sorsa nálam, az már más kérdés hogy pofátlanság uj játékként piacra dobni, az ilyet patchként ingyen kéne letölteni, csak ajánlani tudom mindenkinek hogy ne vegye meg semmiképp!
  • Heavy knight
    Szerkesztési lehetőség nem hiánya miatt az előző kommentemhez hozzátenném,h. nagyonis fog az rpg a Tigrisen, sajnos túlságosan jól is. Csak el kell találni hátulról,v. a torony hátuljt, v. a motor feletti részt, szellőzőknél.
  • Heavy knight
    lol
    Semmi nehézsége nincs a játéknak. Nekem az az egyik , a többi ezer között a fő gondom.
    Az első pályán kilövöd a gaz közepén álló 2 embert a transzfesztita lövészeddel, megindul a tigris, ha esetleg jönne még az ellen gyalogsága, azt géppuskával bekaszálod, majd adsz 1 sorozatot a tankba, h. felédmenejen,és egy embereddel a hátamögé kerülsz,rpg-t neki, aztán ennyi.
    Utána már csak lőszerrel kell bírnod,h. minden katonára jusson legalább 1 golyó. :/ :)
    2. pálya. én is majdnem beszívtam ezzel a dologgal, h. előbújnak a sátrakból az emberek, de megúsztam, mert mindenképpen lopakodva, rejtőzködve próbáltam bejutni, uh. nem vettek észre és zurück.
    Aztán leírtottam azt a néhány katnát jobbra a fák mögött, lőszert szereztem tőlük, bekúsztam majdhogynem a táborba dobtam 1 granyót a panzerwagenra, annak kerekei megrongálódtak->nem tudott jönni ellenem.
    Közben a háttérben elhelyeztem a géppityust a fák között,h. fedezze a visszavonulást.Onnantól meg megint nem volt nehéz, mert az ellenség jött, én lekaszáltam, a tankok, páncélozott járművek meg sem mozdultak, meghal t az összes gyalogosuk, szinte, és dobtam 1 rpg-t a pzIII-asra, majd azzal szétlőttem a hummeleket, javítókészlet megvan, irány a szu,v. is2-es, a németek meg hullnak tovább.
    Hardon mindezt. Nagyon gyenge lett a játék. Nem is új játék, mert akkor újat kéne nyújtania sokmindenen, és nem elsősorban a pályákban.
    Főleg mindezt a ShowwII alaptulajdonságaival... :/
    Ilyet adnék ki a kezem közül ,"új játékot csináltam" jeligével, leszakadna a p*f*m.
    Szégyen, és szörnyű,h. az eredeti játéknak nem tudnak méltó folytatást készíteni. Sem Fow sem ez nem érdemli meg,h. folytatásnak nevezzük.
    Bár Fow-ban legalább valami újat ttudtak nyújtani...
  • bgabor
    Nincs trükk. Egyenként leszeded mind a százakárhány gyalogost a pályán, monduk lekaszálsz ötöt, majd visszarohansz az erdőbe, lehasalsz az embereiddel, kiadod a 'hold fire' utasítást és vársz amíg elmennek.
    Ezzel a taktikával leredukálod a számukat, közben a járőröző tigriseket elkerülöd. Aztán valahogy megpróbálod elpusztítani az ellen páncélozott járműveit. Édekes módon a Tigert még a péncéltörő gránát sem fogja, szóval vagy mellétett dinamittal robbantod fel, vagy sehogy.
    A lényeg hogy az objectivesben megjelölt lőszeresláda-kupacot elpusztítsd valahogyan.
    Azt hiszem nem nem kell részleteznem, mennyire irreális és hiteltelen ez az egész. Nagyon lol.
  • bgabor
    Hát most fogyott el a cérna, letöröltem a játékot.
    Előzmény: Heavy Knight útmutatása alapján megtalálom a náci táborban a sátortábor közepén a javítókészletet, "csak" egy BMW-motoros és egy páncélautó védi gyalogság nem, na mondom el tudom csenni, ha nem figyelnek.
    Megközelítem a tábort, majd amikor egy bizonyos területen belül érek, scripelve előbújik a sátorból 15 német katona, akik körbeállják a szerszámosládát, és nem mozdulnak többet. Közülük kilopni a ládát lehetetlen. Erőszakkal pedig nem tudom elvenni, lévén van a táborban 5 tank, 3 páncélautó és vagy 150 katona, azok mind megindulnénak felém.

Na mondom eddig és ne tovább. Elég volt ebből a szar, hiteltelen orosz programból. Uninstall.
  • lee56
    transzfesztita mesterlüvész lol, apropó, első pályát milyen kis trükkel kell átvészelni, már aki még nem törölte le a játékot és játszott már vele tovább. Mer hiába harcolok rambóként, előbb utóbb az egész pálya megindul ellenem, és a 10katonától lopott lőszer sem elég :D , nembeszélve a 2 tigrisről, lopakodni kéne talán? :S azis gáz mer szinte mindenhol áll katona, ha meg lövöm őket, lerohannak kegyetlenül, normálon jáccanék, kösz a helpet előre is.
  • Heavy knight
    Lenyomod a TAB billentyűt, és ott fog világítani jobboldalon 1 sátortáborban.(Hummelek mögötti...)
    -----
    Valami eszméletlen xar lett ez a játék.Kiegészítőnek még talán elmenne, de így önállóan nagyon gyenge.Nem tudom mit szenvedtek vele ilyen sokáig. Az elején lévő animációt csaknem tartott iennyi ideig elkészíteni...
    Hacsak nem valami mapeditort kreáltak hozzá.Mert vélemyénem szerint így készültek a pályák, amiket mellesleg -ilyen módon- bárki összerakna max 1-1,5 hét alatt.
    Mint írtad a Soldiers pontosan így nézett ki...
    Volt anno egy kezdetleges, ill. be nem fejezett mapeditor... gondolom azt alakították át normálisan működőre,v. valami ilyesmire.-> AZ eddigi tapasztalataim:
    A játékfelépítésen, kinézeten , AI-n semmit nem változtattak.Sőt az AI még hülyébb, mint volt. pl.: szétlőttem 1 tank környékén lévő szakaszt , max 30 méterre, ha voltak tőlük, de a tank meg sem moccant. A hummelek a 2. pályán szétlőtték egymást, mikor befutottam az első elé...
    Kúszásnál a futólépések hangját lehet hallani, a nő ugye férfihangon beszél.
    Nincsenek új egységek, álcafestés, fegyverek.
    EZért egy vasat nem adnék ki. Ilyet bármely magyar ,tanult programozó tudna készíteni, ha venné a fárdtságot foglalkozni vele.