Heavy knight#2732
Lenyomod a TAB billentyűt, és ott fog világítani jobboldalon 1 sátortáborban.(Hummelek mögötti...)
-----
Valami eszméletlen xar lett ez a játék.Kiegészítőnek még talán elmenne, de így önállóan nagyon gyenge.Nem tudom mit szenvedtek vele ilyen sokáig. Az elején lévő animációt csaknem tartott iennyi ideig elkészíteni...
Hacsak nem valami mapeditort kreáltak hozzá.Mert vélemyénem szerint így készültek a pályák, amiket mellesleg -ilyen módon- bárki összerakna max 1-1,5 hét alatt.
Mint írtad a Soldiers pontosan így nézett ki...
Volt anno egy kezdetleges, ill. be nem fejezett mapeditor... gondolom azt alakították át normálisan működőre,v. valami ilyesmire.-> AZ eddigi tapasztalataim:
A játékfelépítésen, kinézeten , AI-n semmit nem változtattak.Sőt az AI még hülyébb, mint volt. pl.: szétlőttem 1 tank környékén lévő szakaszt , max 30 méterre, ha voltak tőlük, de a tank meg sem moccant. A hummelek a 2. pályán szétlőtték egymást, mikor befutottam az első elé...
Kúszásnál a futólépések hangját lehet hallani, a nő ugye férfihangon beszél.
Nincsenek új egységek, álcafestés, fegyverek.
EZért egy vasat nem adnék ki. Ilyet bármely magyar ,tanult programozó tudna készíteni, ha venné a fárdtságot foglalkozni vele.