Snipa#1519
szerintem ha tartjak magukat ahoz amiket irtak az MP patchben akkor kurva jo lesz :-) belegondoloni is borzongato, hogy ket csapat kuzd egymas ellen egy varosban avagy az orosz sztyeppen ;) ezert gondolom, hogy nagyon jo lesz!
folyamatsan probalom a soldiers patch hireket olvasni de meg nem talalkoztam azzal, hogy 8 ra csokkentsek, viszont olyasmit olvastam hogy lesz dedikalt szerver es online ki-be lehet lepkedni majd mint mondjuk fps codban... namost hogy ez tenyleg lesz e vagy sem azt nem tom...
hogy miert nem nyomjak emberek soldierst multiban? ne tudom... Mi 3 an nyomtuk es nagyon elvezetes volt csak ugye a gep kiismerheto :) ezert lenne jo jatekos ellenfel. Szvsz sokkal elvezetesebb mint a panzers megis azt mintha tobben nyomnak... Furcsa, pedig egy panzers mp party egymas ellen - es ezt tapasztalatbol mondom - nemigazan izgalmas, van egy fo utkozet ahol hamar elvalik ki hozott tobb es nagyobb tankot aztan kb 2 perc alatt vege es kesz, van egy csomo javitojarganyod ami tavolrol javit ropkodnek a lemezek meg csavarok aztan game over :-) szal...
inkabb mondok egy imat hogy jol irjak meg 1.13 as multipatchet soldiershez! És ha ti vagytok 5 en mi 3 an az mar 8 ember ;) egy fasza party osszejohet siman...