Soldiers: Heroes of World War II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem akarlak elkeseriteni de a tigris ott is csak imitáció volt... 😊
a sherman-ra igy hirtelen nem emléxem, bár abból lehet végül sikerült valamit elõkotorni...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Creator
Ha Sherman vs Tigris akartok látni akkor a Kelly hõseit nézzétek meg, ott valodi mind a kettõ. A másik amiben realisztikusan ábrázolták a Tigrist az a Rayen közlegény, ott látható hogy a bazoka lövedéke egyszerüen lepattan róla, de egy Hanomag-ot /félhernyótalpas páncélozott szállitójármü/ egylövéssel kilõ.
Shep
ez igaz, de ettõl még nekem tetszik a film, mondjuk lehet azért mert ezen nõttem fel.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Abban a filmben 1 darab eredeti Tigris sincs. De még Sherman sem! Az még hagyján,hogy tigris nincs(háború után 2-3 db maradt meg),de a szövetséges oldalon sincs egy darab sherman sem! Arról nem is beszélve,hogy az amcsi katonák német MP-40essel lõnek benne. Nagyon gáz az a film. És akkor még nem is szóltam a hõsnek ábrázolt amcsi katonákon,és a bárgyúnak, gonosznak, elvetemültnek ábrázolt német katonákról. Ez egyébként az összes háború utáni háborús amcsi filmet jellemzi. Annyira,de annyira szánalmasak.
Ugyan olyan,mint mikor az amcsik a Vietnámi Gyõzelmüket emlegetik! Mintha nem laposkúszásban iszkoltak volna el Vietnamból. Persze õk gyõzelemrõl beszélnek.

Persze hogy a Dircoveryn a Sherman gyõzött a Tigris ellen! Nem ismered azt a mondást,hogy mindig a gyõztesek írják a történelmet? A valóságban többször elõfordult,hogy a Tigris páncélzatáról egyszerûen lepattantak az ellenséges lövedékek,sõt,arra is sok példa volt ,hogy a Tigris lövedéke
egyszerûen keresztülvitte a Shermant!

sztem is😊
Shep
tudom rákerestem, azért is kérdeztem, mert elég furának találtam, ennyi erõvel mondjuk modelleket is csinálhattak volna, néhol úgyis csak az volt a filmben, 1-2-t meg a fõbb jelenetekhez szerezhettek, vagy megépítették volna nagyban, na mindegy ettõl még az egyik legjobb film, szerintem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

viszont a sherman helyett nem bulldog szerepelt, megnéztem, de akkor nemtom mivolt az, de nem sherman az száz.
keress rá google-n az m26 pershingre, és akkor kapsz róla képeket is, háát eléggé hasonlít a "filmszínész"-re😊
az, de csak így tudták megoldani a dolgot, hogy tigris helyett azt szerepeltették, és tigrist mondtak, mert a valóságban az volt😊
Shep
na de várjál az USA tank nem? már mint az M26?

Shep
na hát nekem is gyanús volt, de a filmben végig tigrist mondtak, na mindegy.

Az pedig M26 pershing akart akart lenni nem pershimg
Tiszteletem!

Azok nem Tigrisek voltak, ha jól rémlik talán m26 pershimg, de tévedni emberi dolog😊, viszont a sherman se sherman volt annyi szent😊 talán bulldog de ezis csak tipp, viszont a tigris az nem tigris volt, nehéz lett volna bárhonnan is ennyi mûködõt összeszedni.
Shep
Látta vki A halál 50 órája c. filmet? Az abban szereplõ német tankok, most tigris tankok voltak, vagy sem, mert most nézegettem képeket, de se az 1-es se a 2-es tigristank képei nem egyeznek a filmben látottakkal.

Shep
na ennyit már találtam

• M4 Sherman •

--------------------------------------------------------------------------------

A Sherman volt nyugati szövetséges haderõ legfontosabb páncélosa, és egyben a legsokoldalúbb. A Sherman az M3 futómûjének továbbfejlesztett változatát használta és kapott egy 75 mm-es löveget. A löveg, mint az összes amerikai páncélosnál, fel volt szerelve egy automatikus vízszintes stabilizáló szerkezettel, és így mozgás közben is lehetett vele célozni, illetve lõni. Elõször El Alameinnél vetették be 1942 októberében. Átlag 1000 db-ot gyártottak belõle havonta! Késõbb kiderült, hogy a 75 mm-es löveg nem megfelelõ, ezért kicserélték 76 mm-esre. Az elsõ Sherman tankok megbízhatatlanok voltak, gyakran kigyulladt a motor, majd felrobbant a tank. A 75 mm-es löveg nem volt olyan jó, mint a német Párduc, vagy Tigris páncélosoké, az amerikai taktikai szabályzat megtiltotta a direkt harcot a német páncélosokkal. A Sherman ereje az óriási számában rejlik, egy párducra 15 Sherman jutott! Majd amikor megkapta a 76 mm-es löveget és a páncélzatát is megnövelték, akkor lett méltó ellenfele a német páncélosoknak.
Hossz: 6,83 m
Szélesség: 3,05 m
Magasság: 2,9 m
Fegyverzet: 76,2 mm-es M7 löveg
Lövedék: 54db
Tömeg: 29,6 tonna
Motor: GM 375 lóerõ
Sebesség: kb. 50 km/h
Fogyasztás 100 km-en: 233 liter
Üzemanyag szállítás: 750 liter
Lánctalp: 42,1 cm
Személyzet: 5 fõ
Gyártás: 1942-1943. (4993 db)
Páncélzat
Elsõ: 38 mm / Hátsó: 19 mm / Oldal: 19 mm
Torony páncélzat
Elsõ: 57 mm / Hátsó: 25 mm / Oldal: 25 mm

Hi all!Csak annyit a sherman gyorsaságáról,hogy úton 38km/h-val ment,mig a tigris 46km/h-val.

PREMIERE1
Ott is a taktika volt a lényeg.

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

PREMIERE1
Egy biztos: Itt 1 méteren 0.1 litert eszik.

PREMIERE1
Egyszer volt a Diszkótverõn egy tank vs tank film. A Shermant és a Tigert hasonlították össze. A Sherman nyert. Fel is röhögtem rögtön. Kicsit kiábrándultam a Diszkótverõkbõl. 😞

Shep
Valahol régen olvastam/hallottam, hogy marha sok benzint evett egy tigris, nem tudja vki megmondani pontosan mennyit?

Fritz Von...
Hát ugye anno Wittmann a tigrisével 16-17 Shermant csinált ki. És túlélte. A Sherman, mint tank iszonyat gyenge. Abban volt az elõnye (a T-34-hez hasonlóan, bár a T-34 jobb tank), hogy nagy számban tudták elõállítani és olcsón.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

PREMIERE1
Nem kínszenvedés, csak okosan kell taktikázni ! 😊

A sherman-nak a páncélzata gyenge. A lövege nem rossz,75mm-es. A sherman hatalmas elõnye az,hogy úgy megy,mint a mérgezett egér,és iszonyat gyorsan forgatja a tornyát.Plusz még az hogy 200 lõszeres géppuskája van,egyenesen a gyalogosok rémévé teszi.

A Tigris tényleg jó,de csak bizonyos körülmények között. A városi harc a hadjárat 5.pályáján kész kínszenvedés vele.

SU-152-es melyik pályán van?

PREMIERE1
Hát nem tudom. Szembõl lõttem még egy Shermant 88-as HE vel. Felrobbant. (Bár az is igaz, hogy talán a közepesek között a Sherman a leggyengébb tank. 😊 AP-vel is meglõttem egy másikat, az is felrobbant. Szóval mondom: a Tigris nagyon brutál tud lenni. 😊

Creator
Nah mostmár végignyomtam minden küldit, a bónuszt is, sõt már multiztam is, csak ezek a külföldi köcsögök mindent csinálnak csak nem coop-olnak, mindenki megy arra amerre lát.
Akit érdekel a multi az jöjjön fel IRC-re a #showw2 csatira vagy a TS2-re /IP:152.66.93.29/itt gyülekeznek a multisok.
formatuq
pontosan igy van.
SU-152,152mm, HE lovedekkel tisztan oldalba lottem egy pz3-t 20m-rol. a lancot ledobta, es fejtetore allt (1x atpordult a levegoben) mas baja nem lett.
Mig egy IS-2, AP lovedekkel darabjaira tepte.
szoval szamit a lovedek, meg hogy hol lovod meg a donort.

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

A páncéltörõ gránát sebzése nagyogy sokban függ attól,hogy hol és milyen szögben találod ez a célt. Kilõheted az összes AP lõszered egy Pz4esre,ha rossz helyen találja a lõszer,semmi baja se lessz. Ha egymásután beviszel 2-3 darab hatástalan találatot,akkor érdemes más lõpozíciót keresni. Minden azon múlik,hol találod el. Minden tanknak szembõl a legerõsebb a pácélzata,oldalt vékonyabb,hátul pedig még annál is vékonyabb,míg fölülrõl a legvékonyabb. Ezért van az,hogy a tanknak a fölülrõl jövõ támadás a legnagyobb ellensége (repülõgép,RPG kézigránát,molotov koktél)
Például van egy pont a korai PzIVesek tornyának hátulján,ahova ha beviszel egy AP lövést,atomjaira robban a tank. Gondolom az ott tárolt lõszer miatt.

elég a 4x-es legalábbis nekem úgy megy, legújjab clone cd protected pcgame funkció ennyi...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Az amugy jo,hogy a T-43-es 30 panceltoro lovedekel se lovi a halalba a P4-et?

Koszi!

a.carkey
Páncéltörõ! 1 lövés, 1 égõ Panzer!

A medve nem játék.

AndrewT
üdv
most nyilván hülyét fogok kérdezni 😊
az ncryiso azt írja, hogy 1x-esen kell kiírni cd-r-re
most itt többen is 4x-es írásról beszéltetek, és nem hiszem, hogy a ragnarok selejtsével tolnátok
némi infót akkor ezügyben lécci 😞

hát nem egyszerû de rá lehet jönni, ha tankba van akkor a tanki inventoryjából kihúzod a földre, felveszed egy csávóval, belekerül az inventoryjába, ott kettõt kattintasz rá és kézbeveszi, és rányomsz a tankra...

belerakod a repairkitet a manus kezébe és rákkatansz a tankra...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Tankosoknal van REPAIR KIT! Hogyan lehet vele megjavitani a tankot?

Tényleg,sose tudtam,hogy az a bazi nagy orosz puska,ami 5 lövetû és a fél inventoryt elfoglalja,az mire jó? Valami páncéltörõ puska? Snipernek nemigen vált be,de goldolom nem véletlenül.

PREMIERE1
Mondjuk, ha gyalogosról van szó, és sorozatvetésrõl, akkor én mindig géppuskát adtam a kezébe. Minden más sorozatlõvõ fegyvert (kivétel a 71 lõszeres PPS) eldobtam. Még a Sturmgewehr-t is, bár az brutál volt, de a nagy tömegek miatt így egyszerûbb volt az élet.)

épp ezt akartam mondani, a ruszkin azért lehetettt darálni vele, egy pár ember meghalt nekem is...

PREMIERE1
*kivétel a ruszkin!

Serpa
egyik sem volt meg.

PREMIERE1
Az egyik britnél volt egy enfield, a sérült lánctalpas közelében. Ha kilõtted volna a kezébõl akkor sorry. Az visszatöltésnél eltûnik ...

Az biztos, hogy az utolsó ruszki pályán a tankoknál, amit szét kell lõni, ottvan egy 5 lövetû, a vonat mellett meg egy 10 lövetû puska. De elõtte is lehet szerezni. Amúgy minden hadjáratban találhatsz min. 1 db-ot, de pontos helyet nem tudok. A fõ probléma úgyis a lõszer, mert abból nagyon kevés van!

pf nrciso? mer ha meg volt a ragnarok csak a cd1-et kell leszedni újra...

Serpa
most szedem a játékot.

a pici imagéval próbáltad? bemountolni és lehúzni mindent?

Serpa
én örülök, ha elindul az IDE -s módszerrel.

nem, annyi hogy íróba nem lehet tenni, de dvd olvasóból jó inkább ilyen apró trükkök, mér kell 4x-esen írni, mér nem mindegy milyen lemezre stb...

Serpa
CD íród/olvasód a ludas 😊

a német kampányt még nem nyomtam

serpa igen minden tökéletesen mûködik a panzersba is meg a soldiersbe is, nem kell lehúzni semmit, max 2x 3x leellenõrzi a lemez mire elindul, de azán teljes értékû játék semmi demo exe meg ilyenek... van egy két tapasztalatom, majd megosztom email-be ha valakit érdekel hogy miért nem mehet meg mi lehet a baj, érdekes dolgokat produkál ez a starforce 3...

JUICE
Nna, nem tudja valaki? Nem akarom elkezdeni megint amíg nem mondjátok meg!

Serpa
szép álmokat !
😊