3171
  • ReTeK
    jó lenne az a multi patch, mert a mostani multis rész elég sűrűn kifagy/kilép/behal stb.
    viszont nagyon élvezetes, szinte sose tudtuk ugyanúgy játszani az újrakezdett pályákat mert mindíg máshogy alakultak a dolgok aszem ez ebben a játékban a legjobb
  • formatuq
    az bizony.
    remeljuk a patch is jon mar hamarosan
    ha van kedved multizni, szoljal Zoolesz-nak, es beszervez, vagyunk mar 6-n
  • bricsi01
    röviden.
  • bricsi01
    jó ez a gamma.
  • Zoolesz
    jaja egér közéspő gomb lenyom majd egér mozgat de jó a numpadon a 7-es és 9-es gomb is amúgy az egész numpad a térkép buzerválására van nézd meg az összes gombot.
  • Smokk
    Ok, koszi!
    Megnezem...
  • PREMIERE1
    Középső gomb a mouseon. Ill - azt hiszem - ins, del, home, end, ctrl+nyilak közül keresgélj. Munkahelyen vagyok és hetek óta nem léptem fel vele.
  • Smokk
    Jah en is megneztem ott
    De a kamera mozgatasra meg mindig nem jottem ra, v nem is lehet forgatni?!?
  • PREMIERE1
    Tutorial! Érdemes megnézni, mielőtt elkezdesz játszani vele!

Amúgy "U" ...
  • Smokk
    Legyszi mondjatok mar meg, hogyan kell a dinamitot hasznalni, mert nem nagyon m1 a hasznalata( v nekem az is jo ha leirjatok hogy lehet felrobbantani a hidat)!
    Ja, a kamerat mivel lehet kezelni(forgatni)?
    Tudom h ezeket mar 1* leirtatok, de nem talalom...
    Elore is kossz!
  • Snipa
    szerintem ha tartjak magukat ahoz amiket irtak az MP patchben akkor kurva jo lesz :-) belegondoloni is borzongato, hogy ket csapat kuzd egymas ellen egy varosban avagy az orosz sztyeppen ;) ezert gondolom, hogy nagyon jo lesz!

folyamatsan probalom a soldiers patch hireket olvasni de meg nem talalkoztam azzal, hogy 8 ra csokkentsek, viszont olyasmit olvastam hogy lesz dedikalt szerver es online ki-be lehet lepkedni majd mint mondjuk fps codban... namost hogy ez tenyleg lesz e vagy sem azt nem tom...

hogy miert nem nyomjak emberek soldierst multiban? ne tudom... Mi 3 an nyomtuk es nagyon elvezetes volt csak ugye a gep kiismerheto :) ezert lenne jo jatekos ellenfel. Szvsz sokkal elvezetesebb mint a panzers megis azt mintha tobben nyomnak... Furcsa, pedig egy panzers mp party egymas ellen - es ezt tapasztalatbol mondom - nemigazan izgalmas, van egy fo utkozet ahol hamar elvalik ki hozott tobb es nagyobb tankot aztan kb 2 perc alatt vege es kesz, van egy csomo javitojarganyod ami tavolrol javit ropkodnek a lemezek meg csavarok aztan game over :-) szal...
    inkabb mondok egy imat hogy jol irjak meg 1.13 as multipatchet soldiershez! És ha ti vagytok 5 en mi 3 an az mar 8 ember ;) egy fasza party osszejohet siman...
  • formatuq
    a patch tenylge johetne mar, de ez kicsit erso tulzas.
    "Olyan penge multi lesz benne hogy ihaj,"

nem hinnem hogy 16 playeres lesz, mar modositottak 8-ra, szoval 4vs.4 ami igen jo igy is, de elobb a network code-t kene atirni, mert 4 playernel is vannak lagok, es ha nem lesz dedicated server benne, nincs az a gep ami eleg hostnak.
    (te se gondolog, hogy egy eros otthoni gep, meg 1 cable-es net elbir 16 players?!)

Amugy meg a multi masok fele, baromi jo lesz, de nem hinnem hogy innen olyan sokan akarnak majd jatszani vele, eddig sem repdesett senki a multizasert... (4 embert ismerek ossz.)
  • Snipa
    Kijohetne mar az 1.13 as patch! Olyan penge multi lesz benne hogy ihaj, 16 an lehet benne nyomulni lesz benne capture the flag stb. asszem 5 fele multi mod! HUhh :-)

Jelentkezhetne par ember jo nagy partykra!!!
  • Christian
  • skorpio7
    Még egy rossz se.
  • Zoolesz
    nem és nem is fog úgytünik, vedd meg :D
  • Christian
    kijött mán' a jó krekk?
  • formatuq
    na, es akkor most jaccunk vagy nem?
  • TJHooker
    1. ez #1391
    2. meg nincs kivel, zoolesz irtam privit
    3. nem tudom, hogy működne-e a multi, azóta nem próbáltam, remélem igen
  • formatuq
    es mi tart vissza?
  • TJHooker
    Én mennék..
  • Zoolesz
    Ha jól tudom még a héten meglesz, de ha senki nem jön multizni akkor sok értelme nincs, mert ez inkább a multit fejleszti.
  • TJHooker
    Nem tudni mikor jön az új patch? Codemastersék azt mondták, hogy kb szept. közepe. Semmi konkrét időpont?
  • formatuq
    akkor medium
  • Zoolesz
    Normálom általában meg lehet csinálni minden mapot kisebb nagyobb töltögetéssel. Hardot csak multiba érdemes, de azt sem nehézség miatt hanem azért mert csal a gép(falon keresztül bemér) és könnyebb egyszerre 3 embert irányítani és így a figyelmét elterelni.
  • BBking
    Milyen nehézségi színtben ajánlatos játszani? A túl könnyüt nem szeretem,de azt sem hogy percenként min 2* load game legyen. Gondolom elég nehéz.
  • Duddits
    Valaki tudd adni egy ingyenes oldalt ahonnét leszedhetem?
  • Zoolesz
    vki nem akar multizni???
  • formatuq
    vegre, egy ertelmes ember
  • skorpio7
    Vagy elég a BIOS-ban a megfelelő ide csatorna letiltása is... persze ehhez lehetőleg a CD/DVD egységek ne a vinyó ide-s részén legyenek. Előnye, hogy nem kell házat bontogatnod na meg 2-3 perc alatt megvan és csak egy újraindítás szükségeltetik ha újra használni akarod az "eltűntetett" perifériáidat.
  • Shep
    installnál nem kell csak utánna ha játszani akarsz
  • weine
    ezt a kábellehúzgálást csak az installnál kell megcsinálni vagy mindig, ha játszani akarok?
  • TopGun
    Koszonom! ez nagyon hasznos tanacs volt! megfogadom! :)
  • Rusy
    én aharmadik kampányban, nyílván amerika, de rengeteget játszottam vele, csak nem volt mostanában időm, de megint rágyúrok...
  • Serpa
    hol tartasz ?

én még a ruszki 3. pályán vagyok.
    :)
  • Rusy
    :)
    na most folytatom ahol abbahagytam 2 hete nem játszottam vele, már hiányzik...
  • Serpa
  • Duddits
    Ehez adtak már ki müködő cracket? Vagy verziót? Mert én kettőt is leszedtem régebben és eggyik sem volt jó.
  • Fenrir
    a megoldás az, hogy próbálj meg még1 tankot elkapni azon a pályán, 2 tankkal már letarolod a pályát, én is úgy csináltam...ha tankra tüzelsz akkor AP-t, minden másra HE lövedéket használj, érdemes a direct control-t alkalmazni, sokkal nagyobb hatásfokkal tudod használni a tankodat, pl ki tudsz térni a lövések elöl is újratöltés közben
  • TopGun
    Kilottem az agyut, irtam, javito is van velem, de minek megjavitani ha ugy is tudom hasznalni? vagy ha megjavitom akkor az olyan mintha elfoglaltam volna es gyorsabban fordul mint a tank tornya? hamarabb kilohetem? foglaltam apc-t, kb 10 mp-ig elt! kilottek, :( szerencsere emberem tulelte! eleg benana celoznak az embereim, ha meg tok egyedul hagyom, akkor rohan bele az agyutuzbe egy szal geppuskaval a barom! :((