Valami gond lehet.
  • Breki33
    #21
    A hazai ingyenes szolgáltatók közül egyedül a Vipmail ad 15 MB-os tárhelyet a levelek tárolására. Ez átlagos levél méret mellett is több ezer email elraktározására elengedő hely.

    - A kéretlen levelek (SPAM) egyre nagyobb méreteket öltenek világszerte, amiből a magyar felhasználók sem mentesülnek, ezért a rendszert egy SPAM szűrővel láttuk el, ami felismeri az ilyen típusú üzeneteket.(Opció)

    - A ma már általánosnak számító víruskereső programmal vizsgáljuk át a beérkező üzeneteket, és riasztás esetén eltávolítjuk az ártó programokat, más néven vírusokat.

    - Magyarországon eddig a free-mail szerverek piacán nem ismert IMAP hozzáférést kap minden felhasználó. Így akár a web felület használata nélkül is lehetőség van a levelek szerveren történő törlésére, áthelyezésére, megtekintésére.

    - POP3 elérés. Az érkezett email-eket akár a POP3 protokollon is le lehet tölteni, illetve a sokkal biztonságosabb POP3-SSL-en (titkosított kapcsolaton).

    - Egy jól átgondolt, könnyen kezelhető, egyszerű és szép megjelenésű WEB felületet, amivel lehetőség van akár HTML alapú levél írására, illetve olvasására.

    - Mobil telefonról (WAP) is elérhető. Így akármikor, akárhol olvasható bármilyen levél az arra alkalmas készülék kijelzőén.