260
Valami gond lehet.
-
"nem futtatok semmit amit nem kértem ezt kéne nagyon megjegyeznie az 1.0-ás usereknek elsőként. És csak utána odaültetni a gép elé őket."
kedvenc hozzászólásom egy másik fórumról.
---
te még Sober-t kapsz? jééé, pedig azt már lefutottnak tartották... -
Nálam is van céges cím de azt meg se merem adni senkinek kivéve az üzletfeleknek -
Óriási járványt okozott egy új Mimail variáns, a MyDoom.A
[2004.01.27.] A 2004. január 27-én felfedezett új féreg célja az SCO cég webhelyének totális lebénítása. A MyDoom egy hátsóajtó programot telepít a fertőzött gépekre. A féreg terjedése február 12-én befejeződik.
Forrás: Virushirado.hu -
Ezt kapom állandoan: I-Worm.Sober.c -
jó arány, a céges emailre múlt éjféltől reggelig 900 levél jött, mind MyDoom-os... azóta nemtudom, de ez csak rosszabb lesz most jópár napig. -
2-3 óránként úgyértem. Lehet,hogy megszűntetem a freemailes címem,mert csak arra jön -
Aham értem. Ja és kb 23 óránként kapok ilyen leveleket kb.. 5-6 db-ot -
semmit... amíg tombol a MyDoom (ez a neve a drágának), addig csak törölgetni lehet, és szólni minden ismerősnek, hogy vigyázzon. -
Ráadásul olyanoktól kapok akiket nem is ismerek. Pl.: feliratkoztam a vírushíradó.hu -ra onnan is kapok levelet de minde n féle krisz-karksz jön csak. A Norton nem győzi törölni a leveleket:( -
Én meg össze-vissza kapok a freemailes címemre Worm vírusokat különböző .hu címekről és a tárgy mindig az,hogy "test". Nem tudja valaki,hogy ez ellen mit lehetne tenni -
ez én lettem volna . :D -
Sajnos mostanság nekem is lassú... ;( -
spam miatt... -
már lassan 1 hete baszakszik a freemail.
nem azt mondom hogy nem jön be! de iszonyat lassan jön
pedid wireless netem van 256/256-os sebességgel!!!
faszomat a freemailba!!! -
nálam se megy :( -
Gandibá #42 a lap nem jeleníthető meg.. -
most mikor összeér a két ujjam P -
levelezővel megy -
reggel óta szenvedek, de semmi -
nem megy -
nálatok megy -
adög :)
és télleg megy: ) -
:DD
akkor megyek írni :D -
nah, erre mge is javult :) -
a kurva anyjukat...egész nap szarakodik -
Adatbázis hiba!
Később próbálja újra.
bammeg frímél ! -
DecenS #30 Intermail is 15 megát ad - és az is ingyenes, szóval nem egyedülálló a vipmail ebben a tekintetben. Mellesleg ma este pár óráig a vipmail is elérhetetlen volt... -
jaa
nem naon megy.. -
már megint
ez egy kalap kaki
-
te elolvasod amit írtam? P
első mondat -
Ja, pénzes. 450 HUF 3 hónapra a spammentesítő, és 450 HUF a reklámmentesítő is. De tényleg 15 mb-ot ad... -
biztos nagyon drága, ha ilyen sok szolgáltatást nyújt -
A hazai ingyenes szolgáltatók közül...
szerinted? :)
-
de ingyenes? -
vmelyik szolgáltató több címet is ad,és olyan nevet választassz,amilyet akarsz(majdnem) .. de nekem ezen felül is szükségem van freemailre is,hogy a többit ne szemeteljem össze. -
A hazai ingyenes szolgáltatók közül egyedül a Vipmail ad 15 MB-os tárhelyet a levelek tárolására. Ez átlagos levél méret mellett is több ezer email elraktározására elengedő hely.
- A kéretlen levelek (SPAM) egyre nagyobb méreteket öltenek világszerte, amiből a magyar felhasználók sem mentesülnek, ezért a rendszert egy SPAM szűrővel láttuk el, ami felismeri az ilyen típusú üzeneteket.(Opció)
- A ma már általánosnak számító víruskereső programmal vizsgáljuk át a beérkező üzeneteket, és riasztás esetén eltávolítjuk az ártó programokat, más néven vírusokat.
- Magyarországon eddig a free-mail szerverek piacán nem ismert IMAP hozzáférést kap minden felhasználó. Így akár a web felület használata nélkül is lehetőség van a levelek szerveren történő törlésére, áthelyezésére, megtekintésére.
- POP3 elérés. Az érkezett email-eket akár a POP3 protokollon is le lehet tölteni, illetve a sokkal biztonságosabb POP3-SSL-en (titkosított kapcsolaton).
- Egy jól átgondolt, könnyen kezelhető, egyszerű és szép megjelenésű WEB felületet, amivel lehetőség van akár HTML alapú levél írására, illetve olvasására.
- Mobil telefonról (WAP) is elérhető. Így akármikor, akárhol olvasható bármilyen levél az arra alkalmas készülék kijelzőén.
-
én sem....mondom az óbuda nettől kaptunk címet,meg minden csak azt nem én használom! -
Nekem jobban tetszene az e-mailezés, ha mindenkinek lenne a szolgáltatójánál saját mail címe, amiben a neve vagy a beceneve is szerepel, ugyanis a freemail a spam forrása, másrészt pedig mindenki jano214, jancsi345, ricsi139 stb. e-mail címmel rendelkezik, nem tudom miért szereti mindenki a freemailt. -
van nekem is sajátom! de azt a fater használja!(asszem)de még nem beszéltem vele hogy hasz. én is!? -
Miért használtok ingyenes címeket? Mindenki netéhez jár saját...
Akkor nem lenne az embereknél az állandóan változó e-mail cím, lassúság, elveszett mailek stb.