• mb66
    jó hogy a vice city vel példálózol öreg, hiszen az már most több mint egy éves játék, és addigra mindenki kipörgette a ps2 / xbox / pc jén és rég a feledés homályába merül...
    Amikor ez a gép kijön az xbox osok igen is doom3 mazni fognak, merthogy lesz doom3 xbox on , előbb téjékozódj mielőtt beszólsz.
    Szerinted egy gép debütjét elősegítő géphez miért a leggegyibb controllert mutogatják ? valoszinű a géphez ilyen fog járni. amugy is ezek az utángyártott usb s joy ok fényévekkel maradnak le az xbox/ps2/gamecube joy ai mögött.
    nem értem miért véded csökönyösen ezt az ócskavasat, a 2000 regisztrált játékkal meg nem dobálóznék a helyedben, nyilván a 90 es éveg játékaira gondolsz.. röhögnöm kell
    De abban is biztos lehetsz hogy a HL2 sem fog ezen futni, vagy vehetsz le mindent a grafó bol.
    Talán az apex embere vagy hogy így véded ezt a szart?
    dvd lejáccónak meg minek fizessek ennyit, akkor inkább veszek egy csúcskategoriáju asztali DvD t, merthogy nem hiszem hogy ez olyan jó lesz ebben a témában sem.
    De hát én szóltam ha te szarra akarod a pénzt költeni ám legyen. de én röhögni fogok mikor majd a NFSU szaggatni fog a tv den...