89
  • a_n_d_r_e_w
    Nem én védek valamit csökönyösen, csak megpróbálok objektív maradni veled ellentétben, aki már annyira bele vagy buzulva az XBoxba, hogy ha mást lát már mást sem tud, csak köpködni, mint egy hülyegyerek. Azért jó dolog még kiadás előtt, egyetlen bemutató alapján véleményt alkotni valamiről, vagy nem? Te tudod a legjobban.
    Megnézem én azt a Doom3-at XBox-on, ha egyáltalán kiadják valaha, akkor is PC-ről irják át, nem nagyon lesz az konzolra opimizálva, annak meg a puszta hardveres teljesítménye optimizáció nélkül messze elmarad az ajánlott
    gépigénytől, úgyhogy ne várjunk attól a verziótól csodát.
    Javaslom indíts egy XBox fan topicot, ahol úgy írhatod le magasröptű eszmefuttatásodat, ahogy akarod, legföljebb áthajítanak a gumiba.
  • mb66
    Nemértem mi baj a színvonallal.
    Te pedig csak ennyit tudsz erre írni, hisz beláttad hogy igazam van...
  • a_n_d_r_e_w
    Gratulálok, nem hazudtoltad meg magad, a hozzászólás színvonala maradt...
  • ge3lan
    a legtobb pc-s jatekhoz kell eger vagy billenytyu.majd jonnek az ilyen erdekes kombok,k egykezes joy+eger,billentyu+joy,ehh.kinek lesz ilyen zombi testfelepitese ehhez
    meg majd a tv ele kel tenni egy asztalt,h ra lehessen tenni az egeret meg a billt. haaat nemtom...
  • mb66
    És különben is itt egyről beszélek legfőképp: egy konzolt 4 évre veszel minimum; hiszen rá irják a játékokat!!!!
    ezzel a masinával meg a mult játékaival fogsz csak játszani!!! nehogy azt hidd hogy majd optimalizálnak sokkal nagyobb munkával pc s játékokat csak egy ilyen masina kedvéért!!
    Retrózni szeretek én is , na de annyi pénzért???
  • mb66
    jó hogy a vice city vel példálózol öreg, hiszen az már most több mint egy éves játék, és addigra mindenki kipörgette a ps2 / xbox / pc jén és rég a feledés homályába merül...
    Amikor ez a gép kijön az xbox osok igen is doom3 mazni fognak, merthogy lesz doom3 xbox on , előbb téjékozódj mielőtt beszólsz.
    Szerinted egy gép debütjét elősegítő géphez miért a leggegyibb controllert mutogatják ? valoszinű a géphez ilyen fog járni. amugy is ezek az utángyártott usb s joy ok fényévekkel maradnak le az xbox/ps2/gamecube joy ai mögött.
    nem értem miért véded csökönyösen ezt az ócskavasat, a 2000 regisztrált játékkal meg nem dobálóznék a helyedben, nyilván a 90 es éveg játékaira gondolsz.. röhögnöm kell
    De abban is biztos lehetsz hogy a HL2 sem fog ezen futni, vagy vehetsz le mindent a grafó bol.
    Talán az apex embere vagy hogy így véded ezt a szart?
    dvd lejáccónak meg minek fizessek ennyit, akkor inkább veszek egy csúcskategoriáju asztali DvD t, merthogy nem hiszem hogy ez olyan jó lesz ebben a témában sem.
    De hát én szóltam ha te szarra akarod a pénzt költeni ám legyen. de én röhögni fogok mikor majd a NFSU szaggatni fog a tv den...
  • ge3lan
    ja en is az xbox mellett beszeltem,szal nem is neked kellett volna cimeznem
  • Zsoccc
    Én csak az Xbox védelmében beszéltem. Az Apex engem se győzött meg. Nem sok sikert jósolok neki.
  • ge3lan
    az xbox az konzol,persze,h jobb ettol.x-re olyan jatekokat csinalnak ami tvre jo,xbox iranyitoval stb.
    az az apex cucc meg olyanokat fog futtatni,ami hagyomanyos pc konfigra valo.sztem se pc se konzol hangulata nem lesz.
    aztan majt kell hozza egeret meg billentyuzetet is venni?ehh nincs annyi csatlakozoja,majd mindig cserelgetni kell benne,h az adott jatekra valot lehessen hasznalni..
  • ge3lan
    aki HDTV-t tud venni,az nem ilyen olcso vacakkal fog szarozni..
  • ge3lan
    engem aztan baromira nem erdekel,h a ps2-ben lehet-e szoftvert cserelni..
    hogy erted azt,h nem kellene megvennem az uj kiadast?marmint a ps3-at majd?hahh
    most szerinted en nem tudom,h dvd-t is lejatszik??
    mirol beszelsz mar??
  • Zsoccc
    Nem hiszem, hogy volt már szerencséd Xbox-hoz. Ha lett volna nem mondanál ilyeneket. Ugyanolyan konzolos élményt nyújt mint bármelyik másik nextgen konzol, sőt...
    Ajánlom, hogy ha teheted pár nap erejéig próbálj ki egy X-et és biztos változni fog a véleményed.
  • a_n_d_r_e_w
    Tetszik nekem ez az inteligens hozzáállás.
    Kontroller? - nem látszik eléggé az, hogy ez csak egy bemutató? Vagy szerinted csak ilyet lehet USB-re kötni?
    Doom3? - Mondta valaki a Doom3-at? Mikor fogsz te XBoxon Doom3-azni?
    A speckói alapján meg HL2-nek jó lesz.
    Egyébként több, mint 2000 ezen is működő játékot regisztráltak, köztük pl a Vice City-t.
  • mainruler
    "ja meg a csatlakozoit nezve ehhez tv-t meg tft monitort lehet kotni.hat tv-n nem sok pc-s jatek lesz elvezheto"

Igen, meg pl. HDTV-t is, ami mondjuk már nem igazán nevezhető rossznak.
  • mainruler
    "egy konzolnak nem az az erossege,h drivereket kell cserelgetni benne.ez inkabb rossz,mint jo."

Egyrészt DVD Player and Game Console. Ideje lenne megérteni.
    Másrészt szerintem nagyon is örülnél, ha software-t tudnál cserélni mondjuk a PS2-n és nem kéne megvenned az új kiadást...
  • mb66
    röhej , hogy a kontrollerén nincs analóg stick, viccelnek ezek a fiúk, remélem óriási bukta lesz, hogy mindenki megtanulja, nem így kéne könnyen gyorsan pénzhez jutni...
  • mb66
    Hát a helyedben nem hasonlítgatnám ezt a szemetet az Xbox hoz. az egy konzol , ez pedig nem.. az xbox ra adott hardverre optimalizálják az egyre jobb gameket, ezért konzol. mindegy mi van benne. Ez viszont, fog tudni futtatni kb 10-20 pc s játékot, amik ezen (a szar, elavult) konfigon hajlandoak simán futni..
    A pc t ugyanis mindenki fejleszti, ott nem optimalizálják a gamekat rá, ugyis jön a jobb hardver..
    Hogy fogsz ezen majd Doom3 mazni szerinted???
    mellesleg ez kurva nagy, majnem 2x ese az Xbox nak, és a controllere is fosnak tűnik.
  • ge3lan
    ja meg a csatlakozoit nezve ehhez tv-t meg tft monitort lehet kotni.hat tv-n nem sok pc-s jatek lesz elvezheto.foleg amiben sok az apro dolog.tft monitorral meg nem hiszem,h a nappaliba fogjak ezt hasznalni a tv mellett
  • ge3lan
    egy konzolnak nem az az erossege,h drivereket kell cserelgetni benne.ez inkabb rossz,mint jo.majd lehet letolteni hozza az uj vga drivert meg ilyesmi.ehh,nemtom a konzolosok mit szolnak az ilyenekhez.a divx lejatszasa az pozitivum,mert az olyan asztaliak mar dragak.
  • a_n_d_r_e_w
    De ez képes akár DivX-et játszani. (Tudom erre lehet mondani, hogy van külön DivX lejátszó meg stb., de ebben tetszőlegesen lehet programokat, drivereket cserélni, nem hinném, hogy erre egy asztali DVD képes lenne)
    Egyébként akinek nem tetszik, ne vegye, de ne próbáljon meg mindenkit megyőzni arról, hogy neki van igaza
  • ge3lan
    egy dvd lejatszo kicsit olcsobb ennel,es abba mp3 cd-t is lehet tenni.aki meg jatszani is szokott,annak alapbol jobb pc-je van mint ez.
  • mainruler
    Látom, megint dúl a pozitív szemlélet...:)

"DVD Video Player and Game Console", vagyis inkább otthoni multimédia centernek van szánva, nem hardcore játékosoknak. Amire tervezték, arra tökéletesen funkcionális. Csigavér, emberek.
  • Ligend
    Valaki arulja mar el nekem, hogy milyen az integralt merevlemez?! :-) Vagy csak azert irtak oda, mert olyan jol hangzik...?
  • ge3lan
    hat ez a hardver egyaltalan nem jatekokra van belove (C3 - haha) szal meg a ps2-vel se veheti fel a versenyt,nemhogy a tobbivel! dx9? minek ebbe? hol fognak ezen dx9es jatekok futni? majd lehet hozza venni az EVM jatekokat..
  • Aramir
    Azt azért nefeledd, hogy gondolom ezt arra tervezték, hogy tv-re kösd, mivel konzol, ott meg max 800*600 a felbontás, amit érdemes használni.
    Azt egy 1,4-es procinak egy jobb vga-val bírnia kellene. Lásd Xbox 700-as (vagy mennyi?) procival.
    Egyébként ebben a formájában én sem látom, mi értelme volt ennek a gépnek.
  • Cat #4
    sztm semennyire
    de amikor apuka bemegy a tescoba, és vesz egy játékgépet a gyereknek, és 4 közül válaszhat van esély hogy ezt viszi haza
  • AnarchoiD
    warcraft 3 hogyfut rajta ? :)