Joystickok, gamepadok és más játékvezérlők
-
Az tényleg a legjobb, ha egészséges vita megy mint a veszekedés :)
Pont azért írtam még az elején, hogy sok rosszat olvasni külföldi fórumokon a G940-ről, de hazai tapasztalatok alapján (3 emberről tudok, hogy ilyen joy-a van, ebből kettő tökéletesen elégedett vele - ebből az egyik Solt :) ) meg semmi gond ...
Nekem X-52 Pro-m van, erről pl: nagy általánosságban csak jókat olvasni (Tudom, karácsonyfa meg minden, nem realisztikus, műanyag ...) ellenben hazai viszonylatban (vmh fórumon olvastam) sok a hibás :)
Jelenleg mindenféle szimekkel játszom (direkt játszom-ot írok, nem repülök ... még van mit tanulnom :) ) - FC2, DCS-BS - ROF - WOP, szóval jó lenne az FFB is (ROF-DCS-BS) jó lenne a FS-t is kipróbálni (FC2 ... Bár nem "realisztikus" állítólag nagyon könnyen megszokható, és igen precíz cucc ... Ha megtehetném, hogy az X-52 Pro mellé veszek egy joy-t lehet ezt választanám ... de mindenesetre kipróbálnám az tuti :)) Sajnos mivel mindenevő vagyok ezért vagy több joyom kellene, hogy legyen = asszony költözik, vagy összvérmegoldást kell találnom, ami hosszútávra jó :(
Sokat segített a G940 vs X52 + pedál dologban, hogy sikerült egy jó állapotban lévő Saitek pedált vennem ...
Egyvalamit viszont felhoznék: ez pedig a fém-nemfém dolog ... Jó dolog a vas az ember keze alatt meg minden, de nem biztos, hogy ez határozza meg, hogy jó-e az adott joy, vagy nem ... Régebben olvastam egy Cougar tulajtól, miszerint nagyon jó érzés hogy olyan a cucc mint az igazi, de ahhoz el kell jutni és bizony "hideg" és kényelmetlen tud lenni :)
Mindenesetre annyit tudok, hogy az X52 Pronál időtállóbb joy nincs jelenleg ... Nem elég hogy az X-men-ek ezt építik a hajójukba, még az Avatarban is ott figyel
Árakról: A Warthog a hivatalos oldal szerint olyan 400 ojróról indul majd ...
Pedálokról pedig: ott vannak a Simped pedálok, azokról sok jót olvasni, és hallani, de azok igen keményen túl vannak egy bizonyos (sőt, több bizonyos) lélektani határon is :)