Joystickok, gamepadok és más játékvezérlők
  • DummyBoy
    Kár ezen vitatkozni :)

Ár / Érték / Bugok tekintetében jelenleg az űberelhetetlen TOP az az X-52 :)

Ez van ... mind a G940, mind az X65F mind a Cougar nagyon jó, de nem hibátlan és drága ... A G940-est is sokan szidják, az X65F-et is és a Cougar(alapmechanikás ...)-t is (Cougar-nak a modjai dobják meg az árát ...) ... Pedig mind a 3 elég komoly cucc ...

Valamint vannak sokan (Köztük pl. kapásból 2 olyan G940-es tulajt is tudok, aki ilyen ... az egyik pont Te vagy :) ) akik ugyanezeket a joy-okat teljes megelégedettséggel használják, semmi problémájuk nincs velük!

Nekem X-52 Pro-m van, előtte sima X-52-esem volt, mindkettővel tökéletesen meg vagyok elégedve (Pedig őket is van aki szidja rendesen ...)... Én is gondolkodtam az G940-es cserén, de a review-k, és a tesztek elbátortalanítottak ... de nem is baj, van időm, kivárom a Warthogot ...

Az a baj, hogy mind a G940, mind az X65F célközönségnek készült ...
    A G940 FFB-je szuper, de a Logitech sem a legjobb driveríró, meg a programok is elég mostohán kezelik az FFB-t szóval az FFB mint legnagyobb előny mindjárt háttérbe szorul ...

Az X65F ugyanígy van a propelleres cuccokkal és helikkel (amikhez állítólag nem a legjobbak a FS cuccok ...) sok embert olvastam, hogy nincs semmi problémája BS, vagy mondjuk ROF alatt vele, van aki nem tudja használni ... Emberfüggő ...

Az lenne a legjobb, ha lenne alkalmunk kipróbálni őket ... De sajna nincs ...

Egy kis vitatéma a végére: x65F vs Logitech: Ha levonjuk a 2 joy-ból azt ami miatt különlegesek és ami korlátozza a felhasználásukat (FFB vs FS ...) akkor kapunk egy műanyag vs fullfém cuccost ...

Ebben mind a Cougar, mind az x65F jobb mint a G940 vagy az X52-esek ... Egyel magasabb kategóriát képviselnek ...

Valamint Saitek pedál :) Nekem az van ... Szerintem nem gyerekjáték kinézetű ... és ergonómikusabb (szélesebb ...) mint a Logi ... de 30-ért tényleg necces beszerezni ...

De ne csináljunk ebből hitvitát, mindenki a sajátja felé fog húzni úgy is ...

Egyszer jó lenne találkozni egy olyan rendezvényen, ahol mindhármat - négyet - ötöt ki lehet próbálni ugyanazokkal a szimekkel (BS, FC2, ROF, IL2, ha kijön a BOB, DCS-A10) egy sör mellet és elvitázgatni, hogy kinek mi jön be ... De sajna szerintem egy darabig ilyen nem lesz :)

Mégvalami:
    X-52 Pro: Kipróbáltam a programozható MFD-t FreeFalcon-al ... Mit ne mondjak ... el tudnám viselni, ha menne FC2 alatt is :)