Joystickok, gamepadok és más játékvezérlők
  • Sharks
    A G940-ről miből gondolod, hogy az nem szorul moddolásra? A cougar-nél is van force sensoros..., de hogy a duplája lenne a 60-nak azt nem tudom, honnan vetted.
    Csak hogy eloszlassam a kételyeidet az X65-F-el kapcsolatban: 69.650 Ft. A pedál hozzá valóban 28-30 körül van, de én úgy vagyok vele, hogy ha 70-et kiadok valamire és 100-ba kerül egy sokkal jobb megoldás, akkor inkább türelmesen spórolgatok még mellé 30-at. Ez csak feltételes volt, nem állítom, hogy a saitek jobb, mert nem tudom, de a Te verziódat sem fogadom el, mert Te sem ismered a saitek-et, csak a G940-et. Az ráadásul biztos, hogy nem egy minőség, hisz Te is írtad, hogy az egyik mechanikus technológia a másik fs, innentől kezdve meg nem is nagyon lehet összehasonlítani őket, ízlés kérdése, hogy kinek melyik a jobb, mihez használja.

A lényeg, hogy nem tudhatod, mennyivel jobb az X65-F vagy a G940, mert csak az egyiket ismered. A használata nem korlátoltabb, csak kevésbé élethű a legtöbb géptípusnál (ez számomra is hátrányos tulajdonság egyébként, mivel az általam repült szimulátorban nincs tökéletes F-16, gripen vagy F-35 modell). Nincs hozzá pedál valóban, e miatt drágább.
    A moddolt cougar nem tudom mennyibe kerül, ha írsz egy árat róla, akkor vitázhatunk erről is , bár szerintem az alap is jobb a G940-nél...