Star Wars: Republic Commando
-
Hát ez nehéz szülés volt, de sikerült végre.
Hátha valakinek nagyobb szerencséje lesz.
De mondanék valamit:
Bárki aki kihagyja ezt a remek játékot hibát követ el!
Magam is szkeptikus voltam a DEMO után.
De az első 2 helyszín után aztkell mondanom ez a játék pálya-felépítésileg és játék menetileg az egyik legjobb amit valaha láttam beleértve az utóbbi idők nagy fps-eit is.
A geonosiani csata ebből a szemszögből zseniális volt.
Hatalmas sziklás kanyonok,remek sziklába vájt őrállások,bázisokon át kelett egészen egy droid gyár belselyébe jutni.
Űrhajók repkedtek szerteszét,lépegetők jöttek mentek, nagyon hangulatos volt. A kettes helyszín pedig:
(spoilertől mentesen!!) Egy titokzatos körülmények között eltűnt majd újra felbukkant köztársasági hajó feltárása.
Tipikus szellemhajós feeling,elhagyatott űrhajó csendben,energia lebeg az űrben,rajta életnek semmi jele.....
A csapat szétoszlik hogy gyorsabban fel tudják térképezni,stb.
És akkor még nem szóltam a zseniálisam szellemes mini párbeszédekről amik a csapattagok között zajlanak játék közben amik csak fokozzák az amúgy is remek hangulatot.
pl:Főnok,ezt fel kéne robbantani...és ezt nem csak azért mondom mert köztudott hogy imádok robbantani..hanem most komolyan

Zárszóként:
Akinek ez nem tetszik valami buta indok miatt,az szerintem csak nyafog....és csak bánhatja hogy ilyen remek kalandokból kimarad.