1957
Star Wars: Republic Commando
-
#709 a legutolsó szobáig script valóban.
De ott már nálam élesben volt az 1 perc.
Tudom mert ha nem kezdtem el rögtön hekkelni a panelt amikor mondta hogy 1 perc,akkor szépen letelt az idő és robbantunk a sunyiba.... -
Gabe18 #708 Hát én olyat nem látok.Multiban Lan,Internet,vagy valami IP-s csatlakozás lehetősége van.Játékmódok meg DM,Team DM,Capture the Flag,Assault. -
#707 Én most tartok a demo-pályáknál, és eddig nagyon tetszik meg kell mondjam. Nem azt mondom, hogy az évtized fps-ével álulnk szemben, de nagyon jól össze van rakva az biztos, kellemes kis fps, kis taktikai beütéssel :)
A hangulat a legütősebb, ahogy hallom kommentálásokat, a parancsokat, igazi profi benyomást kelt minden. És a csapattagok is elég lazák, néha baromi jókat szólnak be :D
"-See? Somebody thinks I'm EXCELLENT!
-Well, that makes two of ya" :D -
Temporal Vortex #706 701-re valaki? Érdekelne. -
Thanatos #705 nem megy időre... :) -
#704 hali!
akkor most a PCGAMES verza is evvel a crack -el működik rendesen(már ugy értem nem fagy),és nem a sajátjával ??? -
#703 jó kérdés. -
BBS #702 Ha valakit érdekel a Vengeance-os carack az innen töltheti le
SWRC-proper crack -
Temporal Vortex #701 Guruk,
Akinek már megvan, megnézné nekem, hogy van-e benne co-op multi lehetőség? -
#700 te találsz vhol "vengeance" os verziót ? -
Temporal Vortex #699 hmm, itt mindenki áradozik Ideje neki állni letölteni -
#698 stornó. -
#697 "válasz a vengeance" ra patch kell hozzá ? -
Lifeforce #696 Egyetértek.
Én nem vagyok SW rajongó.
Sem a SW filmeket, sem az SW játékokat nem szeretem.
De ez?!....
Ez nagyon ütős egy darab.
A hangulata nagyon ott van.
Hajnali 2órakor bírtam letenni, azt is csak azért, mert nem láttam már ki a fejemből :) -
#695 kelett = kellett
és
energia lebeg az űrben = energia nélkül lebeg az űrben -
#694 Hát ez nehéz szülés volt, de sikerült végre.
Hátha valakinek nagyobb szerencséje lesz.
De mondanék valamit:
Bárki aki kihagyja ezt a remek játékot hibát követ el!
Magam is szkeptikus voltam a DEMO után.
De az első 2 helyszín után aztkell mondanom ez a játék pálya-felépítésileg és játék menetileg az egyik legjobb amit valaha láttam beleértve az utóbbi idők nagy fps-eit is.
A geonosiani csata ebből a szemszögből zseniális volt.
Hatalmas sziklás kanyonok,remek sziklába vájt őrállások,bázisokon át kelett egészen egy droid gyár belselyébe jutni.
Űrhajók repkedtek szerteszét,lépegetők jöttek mentek, nagyon hangulatos volt. A kettes helyszín pedig:
(spoilertől mentesen!!) Egy titokzatos körülmények között eltűnt majd újra felbukkant köztársasági hajó feltárása.
Tipikus szellemhajós feeling,elhagyatott űrhajó csendben,energia lebeg az űrben,rajta életnek semmi jele.....
A csapat szétoszlik hogy gyorsabban fel tudják térképezni,stb.
És akkor még nem szóltam a zseniálisam szellemes mini párbeszédekről amik a csapattagok között zajlanak játék közben amik csak fokozzák az amúgy is remek hangulatot.
pl:Főnok,ezt fel kéne robbantani...és ezt nem csak azért mondom mert köztudott hogy imádok robbantani..hanem most komolyan
Zárszóként:
Akinek ez nem tetszik valami buta indok miatt,az szerintem csak nyafog....és csak bánhatja hogy ilyen remek kalandokból kimarad.
-
#693 a Geonosian utolso pályáján amikor időre megy (5 perc)
azért eléggé kemény szerintem normal fokozaton.
Majdnem agyvérzést kapok ezt komolyan mondom.... -
Gabe18 #692 Amugy nekem most csinált egy olyat hogy meghaltam,rányomok a quick loadra,és elszállt az egész játék "Az SW Rep. Comm. exe hibát észlelt és..." szöveggel.
Pcgame-es verzio. -
Gabe18 #691 De amugy nagyon szuper kis program,nincs túlbonyolitva,de mégis van benne egy kis csapat hangulat.
-
Gabe18 #690 Már az elejét elrontották,hol a minden Star Wars-ban látható kezdés.Az űrben lentről felfelé bejövő szöveg a zenével...Az már megalapozza a hangulatot! -
Thanatos #689 nekem már fagyogat a szellemhajón néha :/ -
#688 Hehe...olvastad amit most tettek közzé a pcgamer-esek?
Lehet, hogy a "nagyok" tévedtek??? :) -
Drawain #687 eh nforce... hihetetlen milyen felesleges csatározások folynak a warezban... mindenesetre nekem eddig a PCGames-es változattal semmi bajom. -
#686 Nekem semmi gond az irányítással.A beállításoknál feljebb kellett venni az egérérzékenységet és annyi.Ugyanolyan tökéletesen lehet irányítani, mint egy akármilyen FPS-t. -
#685 Mivel én nem kedvelem az FPS-eket az én véleményem nem számít ,de az irányítás az nálam is trágya. Szerencsére nekem a játék sem tetszik úgyhogy nem gond. -
#684 Szerintetek mit jelent a beállításoknál a tactical mode intensity(és itt számot lehet állítani)?Már nem a fordításra vagyok kíváncsi, hanem mit befolyásol? -
#683 Király kis game ez,jo hangulat stb.. Az irányitás kifogástalan (gyors és eccerü) -
#682 szedd le torrentről, csak azt a 2 filet. -
#681 mit értesz szar alatt? -
#680 ez engem is érdekelne... -
#679 Ok
Ti honnan szedtétek? -
ceas #678 az egérmozgás tényleg ilyen szar, vagy lehet valamit állítani? -
#677 jelezd oda ahonnan leszedted hogy ezek hiányoznak,és bizakodj hogy potolják... -
#676 Hány küldetés van, mert az első elég hosszú, állt vagy 6 részből ha nem többől, most vagyok a kanyonban, tök pofás amikor kötélen ereszkednek le. -
#675 Nem tudja vki honnan szedjem le a maradék 2 file-t??
-
#674 5ec4-ce7f-1d12-289c-na20 -
Spunge #673 Valaki cd kulcsot adjon a gamehez -
#672 yesoké... -
Lifeforce #671 Ma meg holnap végignyomom a singlit, aztán délután csinálok belőle teszt szervert...
Kipróbáljuk azt is ;) -
#670 HI
Nekem van 1 kis problémám
Nem tom feltenni mert hiányzik 2 file
az 1-es cd-ről a 29-es és a 37-es
Nem tudná vki megmondani honnan szedjem le?