1957
Star Wars: Republic Commando
  • EndreMan
    a legutolsó szobáig script valóban.
    De ott már nálam élesben volt az 1 perc.
    Tudom mert ha nem kezdtem el rögtön hekkelni a panelt amikor mondta hogy 1 perc,akkor szépen letelt az idő és robbantunk a sunyiba....
  • Gabe18
    Hát én olyat nem látok.Multiban Lan,Internet,vagy valami IP-s csatlakozás lehetősége van.Játékmódok meg DM,Team DM,Capture the Flag,Assault.
  • Lacc
    Én most tartok a demo-pályáknál, és eddig nagyon tetszik meg kell mondjam. Nem azt mondom, hogy az évtized fps-ével álulnk szemben, de nagyon jól össze van rakva az biztos, kellemes kis fps, kis taktikai beütéssel :)
    A hangulat a legütősebb, ahogy hallom kommentálásokat, a parancsokat, igazi profi benyomást kelt minden. És a csapattagok is elég lazák, néha baromi jókat szólnak be :D
    "-See? Somebody thinks I'm EXCELLENT!
    -Well, that makes two of ya" :D
  • Temporal Vortex
    701-re valaki? Érdekelne.
  • Thanatos
    nem megy időre... :)
  • Johnny23
    hali!

akkor most a PCGAMES verza is evvel a crack -el működik rendesen(már ugy értem nem fagy),és nem a sajátjával ???
  • Serpa
    jó kérdés.
  • BBS
    Ha valakit érdekel a Vengeance-os carack az innen töltheti le
    SWRC-proper crack
  • Temporal Vortex
    Guruk,
    Akinek már megvan, megnézné nekem, hogy van-e benne co-op multi lehetőség?
  • Serpa
    te találsz vhol "vengeance" os verziót ?
  • Temporal Vortex
    hmm, itt mindenki áradozik Ideje neki állni letölteni
  • Serpa
    stornó.
  • Serpa
    "válasz a vengeance" ra patch kell hozzá ?
  • Lifeforce
    Egyetértek.
    Én nem vagyok SW rajongó.
    Sem a SW filmeket, sem az SW játékokat nem szeretem.
    De ez?!....
    Ez nagyon ütős egy darab.
    A hangulata nagyon ott van.
    Hajnali 2órakor bírtam letenni, azt is csak azért, mert nem láttam már ki a fejemből :)
  • EndreMan
    kelett = kellett
    és
    energia lebeg az űrben = energia nélkül lebeg az űrben
  • EndreMan
    Hát ez nehéz szülés volt, de sikerült végre.
    Hátha valakinek nagyobb szerencséje lesz.

De mondanék valamit:
    Bárki aki kihagyja ezt a remek játékot hibát követ el!
    Magam is szkeptikus voltam a DEMO után.
    De az első 2 helyszín után aztkell mondanom ez a játék pálya-felépítésileg és játék menetileg az egyik legjobb amit valaha láttam beleértve az utóbbi idők nagy fps-eit is.
    A geonosiani csata ebből a szemszögből zseniális volt.
    Hatalmas sziklás kanyonok,remek sziklába vájt őrállások,bázisokon át kelett egészen egy droid gyár belselyébe jutni.
    Űrhajók repkedtek szerteszét,lépegetők jöttek mentek, nagyon hangulatos volt. A kettes helyszín pedig:
    (spoilertől mentesen!!) Egy titokzatos körülmények között eltűnt majd újra felbukkant köztársasági hajó feltárása.
    Tipikus szellemhajós feeling,elhagyatott űrhajó csendben,energia lebeg az űrben,rajta életnek semmi jele.....
    A csapat szétoszlik hogy gyorsabban fel tudják térképezni,stb.

És akkor még nem szóltam a zseniálisam szellemes mini párbeszédekről amik a csapattagok között zajlanak játék közben amik csak fokozzák az amúgy is remek hangulatot.
    pl:Főnok,ezt fel kéne robbantani...és ezt nem csak azért mondom mert köztudott hogy imádok robbantani..hanem most komolyan
    Zárszóként:
    Akinek ez nem tetszik valami buta indok miatt,az szerintem csak nyafog....és csak bánhatja hogy ilyen remek kalandokból kimarad.

• EndreMan
    a Geonosian utolso pályáján amikor időre megy (5 perc)
    azért eléggé kemény szerintem normal fokozaton.
    Majdnem agyvérzést kapok ezt komolyan mondom....
  • Gabe18
    Amugy nekem most csinált egy olyat hogy meghaltam,rányomok a quick loadra,és elszállt az egész játék "Az SW Rep. Comm. exe hibát észlelt és..." szöveggel.
    Pcgame-es verzio.
  • Gabe18
    De amugy nagyon szuper kis program,nincs túlbonyolitva,de mégis van benne egy kis csapat hangulat.
  • Gabe18
    Már az elejét elrontották,hol a minden Star Wars-ban látható kezdés.Az űrben lentről felfelé bejövő szöveg a zenével...Az már megalapozza a hangulatot!
  • Thanatos
    nekem már fagyogat a szellemhajón néha :/
  • Seth
    Hehe...olvastad amit most tettek közzé a pcgamer-esek?
    Lehet, hogy a "nagyok" tévedtek??? :)
  • Drawain
    eh nforce... hihetetlen milyen felesleges csatározások folynak a warezban... mindenesetre nekem eddig a PCGames-es változattal semmi bajom.
  • Dynamic
    Nekem semmi gond az irányítással.A beállításoknál feljebb kellett venni az egérérzékenységet és annyi.Ugyanolyan tökéletesen lehet irányítani, mint egy akármilyen FPS-t.
  • CS@
    Mivel én nem kedvelem az FPS-eket az én véleményem nem számít ,de az irányítás az nálam is trágya. Szerencsére nekem a játék sem tetszik úgyhogy nem gond.
  • Dynamic
    Szerintetek mit jelent a beállításoknál a tactical mode intensity(és itt számot lehet állítani)?Már nem a fordításra vagyok kíváncsi, hanem mit befolyásol?
  • Sgtfathi
    Király kis game ez,jo hangulat stb.. Az irányitás kifogástalan (gyors és eccerü)
  • Shep
    szedd le torrentről, csak azt a 2 filet.
  • Shep
    mit értesz szar alatt?
  • Tatyla
    ez engem is érdekelne...
  • Anthony001
    Ok
    Ti honnan szedtétek?
  • ceas
    az egérmozgás tényleg ilyen szar, vagy lehet valamit állítani?
  • Tatyla
    jelezd oda ahonnan leszedted hogy ezek hiányoznak,és bizakodj hogy potolják...
  • Shep
    Hány küldetés van, mert az első elég hosszú, állt vagy 6 részből ha nem többől, most vagyok a kanyonban, tök pofás amikor kötélen ereszkednek le.
  • Anthony001
    Nem tudja vki honnan szedjem le a maradék 2 file-t??
  • Tatyla
    5ec4-ce7f-1d12-289c-na20
  • Spunge
    Valaki cd kulcsot adjon a gamehez
  • Tatyla
    yesoké...
  • Lifeforce
    Ma meg holnap végignyomom a singlit, aztán délután csinálok belőle teszt szervert...
    Kipróbáljuk azt is ;)
  • Anthony001
    HI

Nekem van 1 kis problémám
    Nem tom feltenni mert hiányzik 2 file
    az 1-es cd-ről a 29-es és a 37-es
    Nem tudná vki megmondani honnan szedjem le?