Star Wars: Republic Commando
  • bah
    Nem nagyon akarok visszaolvasni mert nem szeretem ha mások már előrébb tartanak és lelövik a poént.Most a hajón vagyok hardon nyomom.Eddig nem volt könnyű.A super battle droidokkal meggyűlt a bajom de végülis nem nehez őket kinyirni.Radobsz egy aramos granatot aztan meg egy simat ha telibetalaltad akkor max csak a földön kúszik.Ha nagyobb ellenfelek vannak erdemes kijelölni use(default f)gombbal,hogy lassad az eletet es a tarsak is őt lőjjék,ha van mas a közelben.A tandroshanok mar kicsit keményebb dió,főleg mikor jönnek azok a görnyedt hátúak késsel és villával a kezükben hogy megegyenek.:D Egy rohadt granatot is kibír,közelharcban meg gyorsnak kell lenni ellenük mert lecsapnak egy ütéssel.Shotival visszonylag könnyű leszedni,de mikor még nem volt meghaltam vagy 5-ször egy helyen.De legalább már nem jönnek azok a repülő rovarok ellenem mint a geonosison,mert azokat én rosszabnak éreztem azért.Na jó az a hatalmas gépágyús rosszabb mindennél amivel eddig találkoztam :)

Neten csak úgy tudtam nyomni hogy én vagyok a szerver.Egyből beszáltak 8 an átlagban 150-es pingel.Persze nem nehéz elsőnek lenni ha 0 a pinged.Nekem bejön neten.
    A kérdés:(mint már mondtam nem akarok visszaolvasni mert lelövik itt a poénokat páran :) )
    Hogy tudok neten csatlakozni valakihez hogy nem én vagyok a szerver?
    Ip cimes connectel lehetséges?Vagy létezik tört szerver?