Star Wars: Republic Commando

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danman
Én meg letöltöttem a 71,akárhány vagy nemtom a legújabb bétát!

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Danman
Kidob az asztalra és még épp látni gondolom az Nvidia videója elejét,majd bejön a hibaüzenet<#help>

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Inkább drivert kéne csekkolnod, nem a VGA beállításokat. Nekem a 6693-as Detonator van fent, és semmi gond nincs vele.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Malakai
SP-t nemrég kezdtem el, eddig nagyon bejön... Remélem nem fog ellaposodni késõbb sem.

Multivan mi a helyzet?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Istencsászár
😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Bocsi, sajna nincs ilyen, hogy 'fps-ek' topic 😊 Igy mindegyikben elkerulhetetlen az ilyesmi.
off:

Az a haborus rohadt jo volt. Kimegyek a szabadba vegre es ott van elszabadulva a pokol. Ket harommeteres mutans minigunos leny allt a kapu elott es lotte a katonakat, mar epp kerulni akartam volna, mikor kiszurtam mogottuk egy dzsippet. Atgazoltam rajtuk aztan vegig hajsza a hadseregen at a szigeten 😊 Az egyik pedig fel palyan keresztul ott csuszkalt a motorhaztetomon. Az ilyen orias sziget-palyak sztem verhetetlenek, ezerfelekepp megcsinalhatod, rendes taktikazos ai van a jatekban, ami ezt meg tovabb fokozza, stb. Az uj nagy fps-ek kozott nalam mindent visz a cry.

Hl2-doom3-t pl nem is tudtam meg vegigvinni. Oldschool megrendezett fps-ek, minimalis interakcio, mintha egy filmet neznel csak te csinaloda celzast. Evekkel elmaradott (es megunt) iranyvonalhoz tertek veluk vissza.

Ez a republic mar sokkal pofasabb darab az elobbi kettonel, bar ez is eleg kotott, de jol visszaadja a haboru kavalkadjat.
Danman
Milyen videokártyátok van?Ha esetleg GeForce akkor megnéznétek hogy milyen beállítások vannak a kártyánál?jobegér>tulaj>beáll>spec>GeForce akárhány
LÉCCCI segítsetek!

Az RC tényleg jó játék,ebben nincs is semmi vita!<#vigyor4>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Istencsászár
najó nemvitatkozok ha neked az jobb akkor ok na megyek RC -zni mer ez egy tényleg vad gamma by

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ja szerintem is,ugyhogy én befejeztem a vitát.Nem sok értelme van...

Istencsászár
jáccák vele akkor azt meglátod hogy milyen vad benne

Mostmá télleg jó lenne ha az RCrõl is szólna a topig 😄

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Hát abban sem...

nem.

Istencsászár
halo is pl

Istencsászár
fizikára irtam

Ja a Max Payne 2-t aláirom.
Punisher?Inkább ne emlegessük a HL2-vel egy napon semmilyen szinten...

Shep
Bizony, de pl az a pálya mikor óriási háború dúl a szigeten na az se semmi, de lehetne még sorolni, az ilyen dolgok miatt, meg hogy sokadik végigjátszásra sem áll ugyanott a fickó, nem ugyanúgy reagálnak, másfele mehetsz stb. na ezek miatt elsõ nállam a game, HL2ben ez nincs, sõtt a HL2 nállam csak a HL1 után van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Istencsászár
najó inkább fifázz már mondam havok fiziak: Max Payne 2 , Punisher....

Danman
Hi!megszereztem a gammát és mikor elindulna a jatek akkor belép(fekete képernyõ)vissza az asztalra és kijön ez:
A(z) SWRepublicCommando.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.

Itt valószinû ezeket a HL2 bugokat csak te látod,vagy ha vannak is akkor azokat csak neked van türelemd elõkeresni.Én 2x vittem végig,és éredekes egy ilyen hibával nem találkoztam.De hát én is biztos vak vagyok...
HL2 szintû fizika meg eddig szerintem csak a Painkiller-ben volt.
A Riddick amugy valóban jó játék...

Glpetyus

Qrva jó a gém <#eljen>
Most vok a demó pályáján,de idáig nem fagyott...
A demó után semmi jóra nem számitottam,de ez nagyon odab@sz <#eljen>

Hat ha atszenveded azt a nehany szornyes palyat, lesznek kesobb meg rohadt jok. Pl the boat cimu palya hihetetlen jo.
Slow
tényleg?

Bercy
kijott
Slow
kijött a full játék? nincs kedvem visszaolvasni 250-et, amikor még ON volt a topic...

😉

(nem kell válaszolni)

EmThor
OFF

egyetértek, de azért hangulatos volt a doom3, szerintem, viszon a far cry, télleg csak a technika miatt nagy szó, hl2, télleg nem sok új, fizika kihegyezve, republic commando, hm beszélgetések megfílingezik, de semmi! maradandó, max zene, riddicket még nem láttam

ON

republicet ki kéne prószálni neten... lenne jelentkezõ multizni ip alapján, valamnint vki jó net eléréssel host-olna? emailben egyztethetünk ip-t ha lesz elég ember 😄

CSá

Shep
Na nállam pont nem így van a sorrend FarCry, MoH😛A, Doom3, HL2, SWRC a riddick meg vhol a painkiller után a sor végén

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

rezsofiz
<#eljen><#eljen>

sazl : c

MerlinW
igérem befejeztem😊

[merlinw.org]

MerlinW
hamár flémezünk:
FPS Szubjektív

HL2:
- Lerágott csont, gyönyörû grafikája, van csak miután dinamikusan kezeli hardvertól függõen majd' mindenkinek másképp néz ki. Én most bõvítettem bika gépre, és ezen félelmetes grafikája van.
- A játékmenet valóban néhol vontatott, én sem egy menetben toltam végig hanem uszkve 2hét alatt. De tetszett, és újratolom pár hónap múlva.
Bugok valóban nincsenek benne, max a warezban.

FarCry:
- no comment, nekem csak az eleje tettszett a szörnyek megjelenéséig.

Riddick:
- valóban remekmû, én is nagyon szerettem.

Republic Commando:
- mint korábban írtam, hangulatos shooter, de semmi több. Rövid, mészlõsz, én a monsztereket leszámítva semmi SW fílinget nem éreztem.

Doom3:
- gyenge sztori, sötét mészlõsz, rossz fegyverekkel, irreális játékmenttel, alkapkodott megvalósításokkal. Grafika nem mondom hogy rossz, azt sem hogy jó, inkább az érdekes jelzõt használnám. A fenti FPS-eket figyelembevéve a legkevesebb élményt adó játék.

[merlinw.org]

rezsofiz
Hát valoban, ez engem is idegesitett ez a nagy felhajtás, de errõl nem a HL2 tehet.

rezsofiz
Senki sem Istenítette, csak abba kötöttünk bele, hogy te a SW RC-t többre tartod a HL2nél. De végülis teljesen mind1, nézz meg értékeléseket, GameSpotos meg GameSpyos meg nemtom milyeneket mindenhol jobb értékelést kapott HL2.

Shep
Na végigértem én is, megnéztem a + videokat, és azt nem értem, hogy mikor nállunk honosítanak egy gamet akkor miért nem lehet ahhoz is olyan embereket kersni akik beleélik magukat a szerepbe mint ahogy a JangoFettes fickó is tette, totál látszott rajta, hogy élvezi amit csinál és tényleg belead mindent, és a végeredmény hát szerintem magáért beszél.

Sephi
Esku ezt akartam irni en is.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dynamic
Khm, ebben a topikban inkább a Republic Commando maradjon már a középpontban.
Akkor is majd kiderül 😄

Solid Snake
Origo a hírforrás: Míg a teljes változat 15 pályát és multiplayer játékmódot tartalmaz. Változatos küldetések és számtalan fegyver jellemzi a játékot melyben egy kommandós csapatot irányítunk. <#nezze>
Hát én most kajcsizok egyet, aztán megyek is vissza játszani 😄 Délután meg WoW, mert server karbantartás van háromig.

Shep
Na nekem pont a riddick az ami nem tetszett, volt benne pár jó ötlet, de elég gyenge szerintem a grafika abban is jó, de nekem nem tetszett, mondjuk a lopakodás jó volt de ennyi.

Gandibá, pedig a 3. pálya után jött csak a java, igazából 1-2 laboros pályától eltekintve mindegyik nagyon jó, sõt a laborosok is mert megtalálták a megfelelõ egyensúly és egyik beslõ teres pálya sem tartott addi, hogy unalmassá vált volna, nem úgy a HL2-ben a jármûves részek, meg a végén a citadellában.

Istencsászár
de ha te bug nélkül végigtoltad akkor nemén hanem tevagy az Istencsászár<#worship>

Hát, majd kiderül 😊

Istencsászár
rkadmár fel azt nézd meg a vonatos rész elején és menny át a vonaton azt mond hogy nincs benne bug😄

Solid Snake
Csak olvastam még nincs meg a game elvileg 15
Istencsászár
nem az a játék valve powa

Sephi
Az te vagy.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hogy ne offoljunk annyira, hány pályás az RC? Eddig volt a Geonosis meg az Assault Ship. Ezek után mennyi van még?

Istencsászár
sorolhatnám itt a bugokat 1 napon keresztül beleépültam a falba pl a azzal hidroplánnal ahogyvan😄 pl

😄