Senki nem veszi észre, hogy átverik a nézőket???????
-
Csaba #462 A Kommandót én kb. 9-10 évesen láttam moziban! Nagyon tetszett, és semmi bajom nem lett belőle (nem akartam utána fákat kivágni és a vállamra tenni, nem akartam ledobni senkit sem a szakadékba, senkinek sem akartam elrabolni a lányát, és nem akartam gránátokat dobálni senkinek sem a házába.) De még láttam pár korhatárosat moziban kisgyerekként (pl. Cobra, Vörös Zsaru, Terminator 2). Nagyon jól szórakoztam (egyáltalán nem féltem), és nem lett belőlem tömeggyilkos. Aki a filmektől ilyen lesz, az elmebeteg, és az magától is ilyen lesz, nem kell ehhez film, magyarán tök marhaság a kivágósdi, meg a karikázás. Csak a normális emberek szórakozását teszik tönkre.
Sokkal jobban megijedtem 3-4 évesen a moziban a hófehérkétől (nem bírtam végignézni, mert féltem a banyától meg az erdei jelenetektől), mint a Starsky és Hutchtól (attól érdekes módon nem féltem, és szerettem, pedig gyilkolásztak benne, míg a Hófehérke egy mese...). Ezért is hülyeség a korhatározás, mert minden gyerek mástól fél.
Az Ortt meg egy teljesen felesleges szervezet, amíg nem voltak (vagy legalábbis nem tudtunk a létezéséről), addig a filmek normálisan mentek a tévékben, mindenféle idióta karikák és vagdosás nélkül. (A Kommandó pl. megvan videón abból a korszakból, amikor még nem vagdosták a filmeket, ha akarom nézni, előveszem, és nem hagyatkozom erre a szánalmas mai színvonalra...)
zee82: Teljesen igazad van, a nyáron a délelőtt csakis rajzfilmek nézésével ment el (nemcsak a magyaron, a Sky-on a DJ CAT SHOW ment egész délelőtt, tele jobbnál jobb rajzfilmekkel.), míg most mi van? Semmi.
De örülök, hogy nem most vagyok gyerek...