Senki nem veszi észre, hogy átverik a nézőket???????
  • Magoo
    winnie: Én bennem nincs kényszer. alap helyzet álam az hogy ritkán nézek tv-t. Max amikor valami olyan sorozat van amit esetleg még nem láttam. Ma speciel nem is néztem tv-t egyáltalán...csak zongoráztam a csatornák között mert döglés volt és láttam hogy RTL-en ott a fekete halál.
    Én lexarom hogy milyen müsort töröltek emiatt és egyebek...engem csak az idegesít hogy olyan fasz müsorokat amik minden nap megszegik a médiatörvényeket (amik meglehetősen szarok sztem) futni hagynak ezen a qrvadék csatornán mert hogy az kell a hülye népnek. De sztem meg pont ezzel termelik ki azt a marha okos társadalmat. sok vidióta fejü kölök nézi ezeket és ebből tanulja meg az életet.
    Szóval én nagy ívben teszek hogy melyik csatorna mikor krepál be. Csak a színvonalon kéne növelni. Nem a jó mozifilmeket kell agyonvágni! Különben én emiatt szoktam le a tv-zésről. Bármilyen film megy...akár éjjel...szarrá vágják! Múltkor a Tango és Cash-ből kb 5 perc hiányzott. Azt pedig azért néztem mert imádom szinkronnal azt a filmet és DVD-n csak felirattal jött ki. :(
    Na mindegy...szóval így érted már a hogy mit akartam? :D