Senki nem veszi észre, hogy átverik a nézőket???????
-
angelus #358 Én csak egy durva példát akarok mondani az RTL igénytelenségére.
Néhány napja nézte az RTL híreit és a rövid hírek közt feltünt h Szellő teljes közönnyel közölte h egy vonat kisiklott az USA-ban, szerencsére halálos áldozat nincs. Első gondolatom az volt, biztos friss a hír, nem volt idő kép anyagot szerezni, hiszen az ilyen dolgok minimum egy 2 perces bejátszást igényelnek. Aztán átkapcsoltam az M1-re. Ott fél órával később kezdődik a Híradó, így láthattam azt a műsort is végig. És most kapaszkodjatok meg.
Először is nem volt túl friss az RTL-nek a hír, mivel délelőtt történt az eset. Ez ugye nem lehet kifogás, ilyen méretű csatornánál. Aztán mondták el h bizony metróbaleset történt, New York-ban, több embert füstmérgezéssel szállítottak korházba. Aki angolos jól tudja, h az amerikai angol előszeretettel fordítja "train"-nek mind a vasúti, mind a metró szerelvényt. A gond ott van, h az RTL annyira sem volt igényes, h ha már felolvassa a hírt legalább ellenőrizze valamennyire. Kiváncsiságból átkapcsoltam a CNN-re. Épp erről a hírről beszéltek. Egyébiránt valószínűleg Gyurcsány Ferencs 20 az napi beszédéből az egyik volt kiemelten fontos.
Még mihez tartás végett megjegyzem h ha valaki tv-t néz akkor jegyezze meg h az RTL és a TV2 baloldali, a Hír TV jobboldali, míg az M1 általában kormánypárti (értsd épp ki van hatalmon). Ebben nincs semmi előítélet, csupán nem árt ezzel tisztában lenni.