Senki nem veszi észre, hogy átverik a nézőket???????
  • winnie
    az rtl gagyi. ezt előrebocsátom, de, ami tény:

"Nem akarom én itt ujra meg ujra leirni a sérelmeket, a csatorna szar

de vannak nagyon jó műsorok rajta.

Hogy jön ahoz hogy olyan gusztustalanul vágja meg a filmet hogy az ember gyomra felfordul töle ? Vagy hogy egy másodperc töredékén belül bevágjon egy szaros találkozásokat vagy híreket mellözve akármilyen átmenetet ???

az rtl általában nem vagdos, csak tévésverziókat vesz meg. a vagdosást a észítők csinálják (mint ahogy a reklámhelyeket is ők teszik a filmbe és a sorozatokba), amikor elkészítik egy R-korhatáros filmnek a tévében, főműsoridőben is leadható verzióját, mint ahogy azt tette shyamalan a hatodik érzékkel. például.

Mert ti ott fennt leszarjátok a nézöket és a filmeket csak a reklám a reklám a reklám meg a sok szar sms játék (győzike kvíz meg bud spencer kvíz meg faszom tudja kvíz) ennyiböl áll a tudományotok !

hmm. tudtommal a pénz a reklámokból száramzik, amikből veszik a filmeket és készítik a műsort, vagyis a reklám jó. az sms játék meg annak jó, aki nyer. (én kertévé műsorokat csak dvd-re elvéve, reklámátugrásokkal nézek, szerintem máshogy nincs sok értelme.)

A tv2 érdekes módon nem vágja a filmeket

ezt nem is értem, hiszen a tv2 ugyanúgy ad le vágott filmeket, sőt náluk előfordult, hogy anno a minden héten háború c. oliver stone-film utolsó 4 percét egyszerűen le sem adták. de nem ez a lényeg - vágott filmek még az hbo-n is vannak (ld. pl. amikor leadták csonkítva az amélie-t este 6-tól)

ÉS ráadásul meg sem büntetik !!!

hmm. a tv2 2005. 07.01. és 2005.08.20 között 8 részletben 3,5 óra büntetést kapott, ennyi ideig voltak sötétek, a claudia show 2 évvel ezelőtti dolgai miatt, valamint a big brother sok évvel ezelőtti dolgai miatt.

Egyetlen egy nézhető műsor van az rtl klubon és az vasárnap esténként a Harmadik műszak. Ez azért egy csatornára nézve elég nagy szégyen.

hmm. ízlésről vitatkozni nem lehet, mindenkinek az tetszik, ami, de nézhetőség tekintetében a sok díjnyertes rtl-es topsorozat biztosan az élen van (elnök emberei, vészhelyzet, john doe, maffiózók, alias és a most induló KULTSOROZAT a Lost), akkor szerintem a walt disney-féle kacsamesékkel sincs gond, a GEO bemutatja c. természetfilmsorozat is jó (ma lesz a vulkános rész), ott a legyen ön is milliomos, sokan szeretik az anime-okat (megaman, slayers). van egy igényes országházi magazinjuk is, meg a xx. századot is sokan dícsérik (szerintem hatádvadász). na, mindegy.

hogy mi lenne ha egyszer ezek a kereskedelmi csatornák feliratosan is leadnák a filmeket eredeti hanggal vagy váltogatni lehetne a hagsávok között.

ahogy elér ide a digit tévézés, ez lesz az első, amit szerintem megvalósítanak, de egyelőre a nagy csatornák nem sugározhatnak több hangsávot a törvány szerint.