Aljas RTL Klub + TV2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdekes módon a tv2-t nem büntetik meg soha ráadásul a filmeket se vágja meg olyan gusztustalan módon mint ez a szar rtl.

Taranov
Nem olyan biztos az.
Egy horrorfilmet lehet, hogy nem néz meg 18-as karikával, mert nem akar rosszul aludni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

David01
Szerintem is hülyeségek a körök ha a gyerek megakar nezbi valamit ugyis megnezi.Nem?

Taranov
Mit zavar az téged?
Egyébként honnan lehetne tudni, hogy melyik film korhatáros?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Ramore
Engem még azok a sárga körök tudnak felidegelni, amik ráadásul bizonyítottan károsak a tv készülékekre! Persze ez is az ORTT hülyesége, ugyanis jó magyar szokás szerint uniósabbak akarnak lenni az uniónál! Ilyen a világon nincsen, csak nálunk.
Taranov
Nem kéne a családon belül terrornak lennie, had nézze a gyerek este 11 elõtt a tévét, csak ne menjen benne szemét.

Úgy látszik ezek a faszok már mindenbe belekötnek. Tudom, hogy egy csomó szemét megy a tv-ben ami nem biztos, hogy egy kisgyerek fejlõdésére nézve pozitív hatással van, de ennyibõl 10-11 óra elött semmit nem kéne adniuk. Elmehet a picsába a sok képmutató köcsög... Az úgyis a szülõn múlik, hogy mikor és mit enged meg a gyerekének!

Taranov
Pedig elég gyenge :)

mrzed001
Szidd az ORTT-t, õk csinálják. És pont a halálos fegyverre mernek hivatkozni?
Én kitekerném mindenkinek a kisujját, aki arra a filmre rosszat mond :P

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Na menjenek a picsába!!!
Ritkán akarok filmet fölvenni, erre pont most...
Néhány órával ezelött már volt egy.

Taranov
Mostanság ez szokott lenni.

RelakSfromhome
elkezdik a filmet, de még a fõcím sem ér véget, mikor felfüggesztik a mûsorsugárzást...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Tikal
persze hogy egyszerubb, de ha nem néztem volna meg legalább egyszer akkor nem lehetne rola véleményem :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

üljön le tõlem többször, de szerintem sokkal egyszerûbb nem nézni, hiszen minimális hírértéket képvisel.
akyyy
inkább dicsérnéd hogy végig tudta nézni!!! meg egyébként is fél óra ahíradó, egyszer leülhet megnézni ha kíváncsi emberek vagyünk, és igy látta , le kel írnia erre való afórum... az nem megoodás hogy ha nem tetszik nenézd!!4

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

jointeer
nem csak ez a geci, hanem a másik faszcsatorna is átbasza fejünket szarokkal

köcsög

Gorvik
Szerintem, aki nem érti az effajta poénokat (#15), vagy csak nem szereti a Heti Hetest, hát ne nézze, ilyen egyszerû

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

katze
Amekkora paraszt a Bajor Imi sztem nem ártott az arcának.

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

Aramir
Amióta egy régi kungfu filmben meghallottam a Star Wars birodalmi indulót, már semmin sem csodálkozom :D
De ez már csaknem az RTL hibája :P

Serpa
nem'tom, de lehet képzelõdöm, ami most megy film, abban mintha Star Wars ból és Indiana Jones ból való zenéket/hangokat hallok benne.

nagyon hasonlít azokra.

Gorvik
Most már semmi

Serpa
mija baj?
^-^

Gorvik
TTTööökkköm ki van a Retekklubbal.

ki néz híradót? te tudod, hogy mi van bennük, ezért nézed, szóval innentõl kezdve nem is kell csodálkozni.

még szép, hogy bulvárhíradót csinálnak akereskedlmi tévék, hiszen az emberek nagyobb részének ez kell.

nekem nem. én nem nézem se azt, ahogy stahl judit nyammog a kamerába, se azt ahogy erõs antónia vicsorít.
Tikal
mindkét hirado szar, legfõképpen azért mert bárdos andrás képtelen elmondani egy mondatot, még akkor sem megy neki ha olvassa, a béna picsája szintén.
A két hirado pedig azért szar, mert nem igazán hireket kapsz belole hanem ilyen fokuszba illõ szar gagyi huszadrangu hireket, azt meg hogy mi történt a világban arrol semmit nem kapsz...ráadásul mindezt többször a szádba rágják mert azt hiszik hulye vagy és elsõre nem érted ezért mindig elõszor kapsz egy kis szösszenetet, amire azt mondják hogy majd késõbb, majd belevágnak vmi teljesen másba, aztán a hirado felénél átnézik a hireket ujra, hátha elsõre nem figyeltél és mint az ovodában a szádba rágják hogy kiss pistanét megverte a férje egy világvége faluban...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

<#eplus2><#nyes>
Serpa
szépen telik a mai nap eme csatornán ...

Rafaelo
ezeknek aztán mondhatod falra hányt borsó :(

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

Taranov
KELL nézni!
Ugye úgy kezdõdött, hogy elõfizettem a kábelTV-re. Ezután a tévémûsorból kinéztem, hogy hopp, van az RTL Klubon egy mûsor, ami érdekel. Odakapcsoltam, néztem a mûsort, azonban az érdekes résznél közbevágott a reklám. Már lement 5 sampon, meg 3 joghurt reklám, már a bevásárlólistámat is, mikör jön a kutya és szarik. Na most erre te azt mondod, hogy nem kell nézni?
Csak azután kapcsolhatok el, miután megnéztem.

Ezt kell néznie annak, aki nézi a TV-t.

nemtom nálatom hogy van, de nálunk semmit sem KELL nézni.

az más kérdés, hogy te úgy tûnik nézed az rtl-t:) nemtudom, de én valahogy nem találkoztam ilyen reklámmal még
PetruZ
Még az is lehet. Ugyanis elköltöznek a Fehérvári útról. A Budafoki úton, a Camponától nem messze, a 6-os út leágazásánál (ahol a benzinkút meg a "meki" van) épül az új székházuk. :)
Taranov
A szenny magyarországi képviselõje újabb ízléses reklámmal állt elõ.
A gyõzike show ajánlójában egy kutya szarik.
Ezt kell néznie annak, aki nézi a TV-t.
Ilyenért szerintem büntetést kéne adni, bár õket az sem nagyon zavarja.

Mészy
Tuti, hogy 2* ugyanazt láttam. Azért nyitottam ezt a topikot, mert teljesen kész lettem ettõl az átveréstõl!

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Taranov
A híradójukban mindig kétszer annyi halott van, mint máshol :D
Egyébként a TV2 a legrosszabb híradóban szerintem, mert mindig kinyilvánítják a véleményüket a mûsorvezetõk.

Taranov
Nagyon színvonaltalan a Benne leszek a tévében, de azért jópofák ezek a hülyék :)
A zsûri most összeszedte magát, az elsõ adásban már sajnáltam a résztvevõket, mert leugatta õket a zsûri.

Cicero
Hát igen, ez mondjuk eléggé dúrva... De nincs mit tenni, ha panaszt adsz be kiröhögnek... Én is csak a híradót meg max. a Fókuszt nézem ha valami normálisat adnak benne...

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Cicero
Figy... Nekük volt annyi eszük és szerencséjük hogy elmentek színésznek, avagy komikusnak...

Cicero
Biztos hogy a délutáni kvíz mûsorokat nem adják le 2x egymás után ezt én nemtom hogy Te honnan szûrted. Álltalában amikor hazajövök suliból, bekapcsolom a tv-t és nézem a nevetséges 0681320320-ukat, és röhögök a hülye embereken akik betelefonálnak, de én még egyszer sem láttam hogy leadták volna 2x azt a mûsort, és ha ezt is csinálják, van annyi eszük, hogy nem veszed azt Te észre... A beszavazó show-ról, meg az ilyen Való Világ hülyeségekrõl nekem is az a véleményem hogy csalás az egész... Fõleg most itt van a Benne Leszek a TV-ben... Hogy az mekkora egy f***g... Arra is ki jelentkezik azt nemtom...

a.carkey
Én képzelõdöm, vagy a másik szenny, a Blikk fóruma is megszûnt? :)

A medve nem játék.

Taranov
A Pofa be! nagyon jó volt, aztán a szintén 2003-as Balhé is ment valamelyik kereskedelmi csatornán, szóval tényleg vannak jók. Meg ugye a Barátok Közt, az a non plusz ultra :)

Azér vannak jó mûsorok rajta.

Meg gondolj bele, azt mindenhol belehet fogni : D.

Habár a tv2 azzal, hogy vasárnap leadják a pofa be-t, ami 2003-as film.
2003 nyarán vagy õsszel vetítették asszem.
Tehát ezzel kiütötte a ringbõl az rtl-t.

Mert ezt a pofa be-t még a hbo-n is simán vetíthetnék.
Ottis pl. a Gyûrûk ura 1-et csak 2 év után vetítették.

Monnyuk szntem a 3-at is csak jövõre fogják.

Taranov
Mert nincs szükség az RTL Klubra. Egyébként találó, amit DJ Bee18 mondott, de azért ha reálisan nézem, jó, hogy van RTL Klub, mert néha azért megtekintek rajta egy-két mûsort, bár így is fáj, hogy hülyítik az embereket.

miért?
DJ Bee18
egy parkolóház hasznosabb lenne az egész RTL Klub épülete helyett, ezzel mindent elárultam

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Taranov
Attól tartok azt nézik.

Igen, valahogy én sem értem, miért hiszik azt a kereskedelmi tévéknél, hogy a nézõ annyira hülye, hogy a B-kategóriás, iszonyúan vacak akciófilmet nézi, bezzeg a Gandhi-ról elkapcsolna.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

megfordítanám - örüljünk, hogy mennek olyan filmek, mint a gandhi. nyilván egy kereskedelmi tévé inkább tömegigényeket elégít ki, mintsem ugényes rétegekhez szól fõmûsoridõben. (sajnos ez a világrendje, nem véletlenül vezetik magasan a bulvárlapok az újságeladási staisztikákat - érdemes összehasonlítani a story 450ezres példányszámát a magyar narany vagy a heti válasz (hogy mindkét oldalt megemlítsem) 40ezres példányszámával) vagy a blikk 350ezres példányszámát a 95ezres magyar nemzettel vagy az 50ezres magyar hírlappal)

nokomment. tömegigényeket kell kielégíteniük az ilyen csatornáknak, ha tetszik, ha nem (jóhogy nem tetszik, de egy ker. tévének nyereséget kell prdukálnia, nem?)
Tikal
szerintem az a durva hogy mindig ilyen szar filmek mennek fõmusoridõben mint ami a Gandhi elõtt ment az a virusos genyo meg atomvonat halálvonat stb, a jo filmek meg mindig 11 után vannak....

<#eljen><#eljen><#vigyor>
Na jóóóó, de legközelebb mondjuk a Találkozásokat szakíthatná meg egy Gandhi...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."