Aljas RTL Klub + TV2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy horrorfilmet lehet, hogy nem néz meg 18-as karikával, mert nem akar rosszul aludni.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Egyébként honnan lehetne tudni, hogy melyik film korhatáros?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Én kitekerném mindenkinek a kisujját, aki arra a filmre rosszat mond :P
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ritkán akarok filmet fölvenni, erre pont most...
Néhány órával ezelött már volt egy.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
De ez már csaknem az RTL hibája :P
nagyon hasonlít azokra.
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
még szép, hogy bulvárhíradót csinálnak akereskedlmi tévék, hiszen az emberek nagyobb részének ez kell.
nekem nem. én nem nézem se azt, ahogy stahl judit nyammog a kamerába, se azt ahogy erõs antónia vicsorít.
A két hirado pedig azért szar, mert nem igazán hireket kapsz belole hanem ilyen fokuszba illõ szar gagyi huszadrangu hireket, azt meg hogy mi történt a világban arrol semmit nem kapsz...ráadásul mindezt többször a szádba rágják mert azt hiszik hulye vagy és elsõre nem érted ezért mindig elõszor kapsz egy kis szösszenetet, amire azt mondják hogy majd késõbb, majd belevágnak vmi teljesen másba, aztán a hirado felénél átnézik a hireket ujra, hátha elsõre nem figyeltél és mint az ovodában a szádba rágják hogy kiss pistanét megverte a férje egy világvége faluban...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Ugye úgy kezdõdött, hogy elõfizettem a kábelTV-re. Ezután a tévémûsorból kinéztem, hogy hopp, van az RTL Klubon egy mûsor, ami érdekel. Odakapcsoltam, néztem a mûsort, azonban az érdekes résznél közbevágott a reklám. Már lement 5 sampon, meg 3 joghurt reklám, már a bevásárlólistámat is, mikör jön a kutya és szarik. Na most erre te azt mondod, hogy nem kell nézni?
Csak azután kapcsolhatok el, miután megnéztem.
nemtom nálatom hogy van, de nálunk semmit sem KELL nézni.
az más kérdés, hogy te úgy tûnik nézed az rtl-t:) nemtudom, de én valahogy nem találkoztam ilyen reklámmal még
A gyõzike show ajánlójában egy kutya szarik.
Ezt kell néznie annak, aki nézi a TV-t.
Ilyenért szerintem büntetést kéne adni, bár õket az sem nagyon zavarja.
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
Egyébként a TV2 a legrosszabb híradóban szerintem, mert mindig kinyilvánítják a véleményüket a mûsorvezetõk.
A zsûri most összeszedte magát, az elsõ adásban már sajnáltam a résztvevõket, mert leugatta õket a zsûri.
Én is csak a híradót meg max. a Fókuszt nézem ha valami normálisat adnak benne... 
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●

Fõleg most itt van a Benne Leszek a TV-ben... Hogy az mekkora egy f***g...
Arra is ki jelentkezik azt nemtom... 
Meg gondolj bele, azt mindenhol belehet fogni : D.
Habár a tv2 azzal, hogy vasárnap leadják a pofa be-t, ami 2003-as film.
2003 nyarán vagy õsszel vetítették asszem.
Tehát ezzel kiütötte a ringbõl az rtl-t.
Mert ezt a pofa be-t még a hbo-n is simán vetíthetnék.
Ottis pl. a Gyûrûk ura 1-et csak 2 év után vetítették.
Monnyuk szntem a 3-at is csak jövõre fogják.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
nokomment. tömegigényeket kell kielégíteniük az ilyen csatornáknak, ha tetszik, ha nem (jóhogy nem tetszik, de egy ker. tévének nyereséget kell prdukálnia, nem?)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."