miért ?
  • lee86
    jópár ideje csak Metallica-t hallgatok, meg jó kis örökzöldeket... a nu metal egészen a lipm bizkittől a linkin park-ig egy nagy rakás S.Z.A.R.!!!!
    a trance zene szóba se jöhet! rap számokból van néhány olyan, amit még én is kedvelek (ezek többnyire "Pac-től vannak, nem pedig ettől a pimpes pöcstől). Ja, és magyar nyelvű zenét valahogy nem tudok meghallgatni, legyen az pop, rock, bármi...
    ---------------------------------------------------------
    Amúgy Ti nem tudom hogy' vagytok ezzel, de most ha mittomén rappet hallgatsz, akkor kötelező XXXXXL méretű bóvli hoki-, FUBU-mezekben, vagy bokáig érő űlepű gatyákban mászkálni? vagy teszem azt egy rock-ot hallgató embernek mindenképpen meg kell mutatni mások előtt, h ő mittomén slipnyotot (..ezt se komálom most már...)és ezért fölvesz egy fekete (nyáron extrémen izzasztó) pólót? sztem ez hülyeség... én is így vagyok ezzel! Tudom magamról, h milyen zenét hallgatok, (jó) haverjaim is tudják és kész! minek tudassam ezt mással?
    Ti erről mit gondoltok? sztem ezt a témát lehet még sokáig lehetne fitogtatni, főleg ha --és akkor most térjünk a témához-- sokan jönnének a zenei fórumba! :D