407
miért ?
  • Dani19..
    lavelle rulez
  • robotnyk
    sterbunkó? :)
    Unkle - Never Neverland albumot ha nem hallottad, csekkold le mert rox
  • Dani19..
  • Dani19..
    hat tudod a naksi félék.. meg vannak bráner félék is.
    sööt sterbisznki félék is vannak
    :DD
  • robotnyk
    én téged ismerlek, csak 3 ponttal
  • robotnyk
    ja, és mielőtt a rock szakemberei megköveznének, a black, death, doom a metal alfajai :)

neménvoltam: "náksi-félék"? ez mit takar
  • Dani19..
    ez a beszolásom amugy komolytalan volt.. mint ált az osszes.. csak h ezt igy tisztázzuk. szal atb-nel azé cseppet igenyesebb elektronikus temakat hallgatok.
  • Dani19..
    és ez iiigy is van :DD
  • neménvoltam
    mivel én még igen fiatal vagyok (ezért azér ne kövezzetek meg) szal nekem még azér sokat változott az utóbbi időben. 2 évvel ezelőtt még én is csíptem az ilyen náksi féléket, ma már meg sem bírom hallgatni őket. az meg hogy ATB-ről mit gondolok, az más, arról nem akarok vitát nyitni. szeretem pár számát, de csak azokat, amikben a csaj nem nyávog, illetve tőle a lassabb számokat.
  • robotnyk
    a techno nem különálló stílus, hanem az elektronikus zene - mint stílus - egyik válfaja, úgy mint a rockon belül a hard, black, death, doom, meg mittomén még mi. csak hogy tisztán lássunk.
    ja és az elektronikus zenén nem azt a sok germanoid szemetet kéne érteni, amit a roxyn (ha létezik még), meg a club rotationben tolnak. de még csak nem is azt amivel a náksi&bráner (kopirájt Gyiik) művészházaspár büntizik már évek óta, mert az egyszerűen pop, ami azért készül hogy minél többen, minél kevesebb aggyal meghalgasson, mert a pophoz (ezt mindenki beláthatja) nem kell ész, nem kell rá figyelni, az csak van hogy szólljon valami zaj a háttérben. persze ettől még lehet jó, csak ilyen "jó" popzene négy szökőévente jelenik meg.
  • Takezó
    jah én se értem az ilyen kiöltözős zenehallgatókat :)
  • Bandew
    Már megbocsáss. De ha a Kispál és a Borz nem alternatív, akkor mi a csuda? Mert ha csak olyan számokat nyomnának, minta Ha ez itt a vég, akkor azt mondom rock, de nem így van.
    Amúgy meg kikérem magamnak, hogy a dzsungelben élek! Én Középföldén élek baszdki!
  • Adi
    http://vicclap.hu/static/video/reklam/lotto12.mpeg
    Lécci mondjátok meg mi ennek a számnak a címe?
    Beírtam a "Mi ennek a számnak a címe" topicba de basznak válaszolni!
    Kösz
  • O0D:
    Az a bajom, hogy minden szir-szart alternatívnak kezdenek nevezni. Rendben van hogy tág fogalom, de szvsz. a kispál nem alternatív. Hogy mihez képest? Ez jó kérdés, de ami nekem alternatívnak számít: Tudósok, Gecizők.
    A logóddal nincs semmi bajom, azt tükrözi hogy még most is a dzsungelben élsz.
    Nem írtam semmit, de ezt most gyorsan megteszem, tehát ezeket szeretem: System Of a Down ( inkább a régebbiszámok, a mostaniak kevésbé ), Slayer ( ebből nem ismerek sokat ), DownTheSun, Sepultura, Korn ( régebbi ), Muse, Mig-29 ( csak az riaszt el ahogy öltözködnek, meg amióta átalakult a banda, kicsit kevesebb számot játszanak koncerteken ), Burzsoá Nyugdíjasok ( hát ez űberel mindent! ), Barackca, Érdekfeszület, Gecizők, Picsa, Fürgerókalábak ( koncerten az igaziak!), és az egyszámos együttes : Lyuhász Lyácint. Az alvin sem volt roszz régen, de már kiöregedtem belőle, ez a nagy poposodásuk.

*25: akkor még nem tudod milyen pogózni Abbára :DD
  • lee86
    jópár ideje csak Metallica-t hallgatok, meg jó kis örökzöldeket... a nu metal egészen a lipm bizkittől a linkin park-ig egy nagy rakás S.Z.A.R.!!!!
    a trance zene szóba se jöhet! rap számokból van néhány olyan, amit még én is kedvelek (ezek többnyire "Pac-től vannak, nem pedig ettől a pimpes pöcstől). Ja, és magyar nyelvű zenét valahogy nem tudok meghallgatni, legyen az pop, rock, bármi...
    ---------------------------------------------------------
    Amúgy Ti nem tudom hogy' vagytok ezzel, de most ha mittomén rappet hallgatsz, akkor kötelező XXXXXL méretű bóvli hoki-, FUBU-mezekben, vagy bokáig érő űlepű gatyákban mászkálni? vagy teszem azt egy rock-ot hallgató embernek mindenképpen meg kell mutatni mások előtt, h ő mittomén slipnyotot (..ezt se komálom most már...)és ezért fölvesz egy fekete (nyáron extrémen izzasztó) pólót? sztem ez hülyeség... én is így vagyok ezzel! Tudom magamról, h milyen zenét hallgatok, (jó) haverjaim is tudják és kész! minek tudassam ezt mással?
    Ti erről mit gondoltok? sztem ezt a témát lehet még sokáig lehetne fitogtatni, főleg ha --és akkor most térjünk a témához-- sokan jönnének a zenei fórumba! :D
  • Takezó
    Taranov: most volt a szalagavatóm és nagyon élveztem én is ezeket a táncokat. Kár, hogy nincs olyan hely (vagy ha van, qrva drága), ahol ilyeneket lehetne...
  • Bandew
    Neked meg most mi bajod van?
    1. Nem tetszenek ezek a zenék?
    2. Úgy gondolod, hogy ezek nem alternatív zenék? (ezen jót röhögnék, mivel az alternatív igencsak tág fogalom)
    3. Nem tetszik a logom?
    4. Bejöttél ide valakibe belekötni, úgy ,hogy te be se írsz semmit?
  • Taranov
    Érdekes, pedig én szeretem a keringőt. Az egy tévhit, hogy égő, ha valami égő, akkor nem ezek azok.
  • Taranov
    Na igen, azért a slágeren mennek ezek. Hát nekem is ezek a kedvenceim.
  • DJ Skyline
    Ja! A legjobb a Spring, a Redemption,meg a Madame butterfly
  • Takezó
    mé van eltévedve? nah mind1, én amúgy rockot, punkot, metált hallgatok általában, de mondjuk táncolni logikus, hogy nem ezekre fogok (és nem is keringőre ;))... Mondjuk kedvenceim: Gamma Ray, Fear Factory, Alvin és a Mókusok, Nightwish, Apocalyptica
  • Dani19..
    experieeeeeeeeeence
    RMB-t nem lehet nem szeretni a régi jo rave zenéi miatt..
  • DJ Skyline
    Mai diszkó zene,HardHouse,HardTrance,Techno,Hardcore
    pl.: RMB,Chris Liebing,Danger Hardcore Team,stb.....
  • Dani19..
    ATB!!!!
    :DDDD
  • Gyiik
    hat ize...Dive. Nem azert, hogy kotekedjek, vagy barmi, de ugyan mitol lenne gazos az, ha valaki tobb mufajt hajlando meghallgatni? Szerintem kicsit szelesebb latokoru emberekre vall, ami nem biztos, hogy annyira gazos. De nembaj, majd megvaltozol te is, es mielott tagadni probalnad, elarulom, hogy en ha nem is ugy, de hasonlokeppen velekedtem anno. Mara eleg sokfajta zenet vagyok hajlando hallgatni, legyen az (stilusom leginkabb ezek fele orientalodik) szigoruan underground progressive trance, house, breakbeat, dnb, Massive Attack, Bermuda Triangle, Hybrid, vagy mas vonalat kepviselve az elobbemlegetett Sting, George Michael, U2-t imadom, es nem vetem meg a 80-as 90-es evek zeneit sem, Depeche, Alphaville, Frankie Goes to Hollywood, Europe, Bon jovi...tudod, tulajdonkeppen mindenevo vagyok, meghallgatom en akar Mozartot, vagy Beethovent is...egytlen egy dolgot ruhellek csupan, es gyanitom te legfokepp ezen nevelkedsz, es -nehany kiveteltol eltekintve- az a VIVA meg az egesz stilusuk...ja, es 26 leszek, mielott ven foszernek titulalsz...ja, azert en felajanlom, bar nem biztos, hogy tetszene, de hallgass bele Zagarba, magyar zenekar, a frontember Zsager Balazs Yonderboi-jal dolgozott anno...
    anno en nem gondoltam volna, hogy elo fellepesekre fogok jarni olyan klubokba, mint a Trafo, vagy a Godor, de a zenejuk annyira megfogott, hogy mindket helyen megfordultam mar a koncerten. Valami fantaszikus nu-jazzt nyomnak, a dj gyerek meg uberdurvan szkreccsel, talan meg a "naaagynaaagy" naksit es branert is lepipalva
  • O0D:
    EZ NAGYON LOÁL!!
    " alternatívot (Kispál és a Borz, Másfél, Heaven Street Seven, "
    ezt azért nem kellett volna. el vagy tévedve kispajtás! inkább építs tovább homokvárat.!
  • hen-tes
    na ezek télleh kó zenék !!
  • fm
    én az 1-est is az 5-ösbe sorolnám...

sztem minden idők legnagyobbjai(az 1900-as évektől kezdve:))
    -PINK FLOYD
    -Queen
    -Michael Jackson

de az ember ezeket a zenéket a médiában,szórakozóhelyeken már nem hallhatja, ezért kell találni vmi olyat,ami "divat" manapság. sajnos az igényes zene nem az. így ha le akarom vezetni a feszültséget elmegyek egy breakbeat,vagy drum and bass party-ra, és reggelig táncolok, szintetikus szerek nélkül. mert úgy az igazi

• Taranov
    a rap-et meg az ötös kategóriába sorolom. Bár lehet, hogy annak is vannak nagy rajongói, de inkább csak úgy találkoztam a rappel, mint divatos zenével.
  • Taranov
    Ez igaz, de én még nem jártam olyan közösségbe ahol az is előfordul, de hát természetesen él a műfaj.
  • DiVE
    mennyire igazad van taranov, mondjuk némi underground hip-hop-ot is megemlítenék...
  • Taranov
    Nálunk végülis 5 féle zenei stílus van.

1. Danubius rádió szerű (Britney, Christina Aguilera stb.)
    2. Black Metal, Hard Rock (Children of Bodom, Dimmu Borgir, Slipknot)
    3. A Sláger Rádió profiljába tartozó zenék
    4. Techno
    5. minden ami divat
  • neménvoltam
    Ami azonban elszomorít, hogy pl. az osztályban vannak egy páran, akik még életükben nem hallottak a trance-ről
    Nemtom... más sulikat nem nagyon ismerek, máshol is ilyen kevesen kedvelik az effajta zenét?
  • DiVE
    mi a véleményetek arról, ha valaki egyszerre mind a 3 (legáltalánosabb) műfajt (rock, rap, "gépzene") szereti? szerintem ez gázos dolog, de senkit nem akarok evvel megbántani...
  • DiVE
    én modern rock (úgymint Deftones, Clawfinger, Spineshank, Freshfabrik, Drowning Pool, Fear Factory, Blind Myself nah enyi elég:) és Hip-Hop (úgymint cypress hill, ice-t, bankos, az idő urai, method man & redman)
  • neménvoltam
    A favorit nálam a trance! Elsősorban Johan Gielen, Ferry Corsten, Armin Van Buuren, DJ Tiesto. Amit még nagyon szeretek, az a chillout, rendkívűl nyugtató zene!
  • Bandew
    Hát jó sok mindent szeretek, de lefőképpen az alternatívot (Kispál és a Borz, Másfél, Heaven Street Seven, R.E.M....stb.) Én is szeretem a dallamosabb rock zenét (pl. Ignite), vagy a skate punkot, ami sajna az elmúlt években nyagyon nagy divat lett, de azért a főbb zenekarokat békén hagyta a média (pl.: Pennywise, Bad religion, NOFX). Ezek természetesen nem ugyanolyan stílusu zenék, de azért ide soroltam őket. Szeretem a Blink182-t is bár az kicsit "TV-sebb" lett az elmúlt időkben, de attól még jó. Van nagyon kevés gépi zene ami tetszik, de az nem sok, és azok se a "tüc-tüc" stílusból valóak (pl.: Orbital, Massive attack).
    Szal tényleg sokféle zenét szeretek, függetlenűl stílustól. Elég ha nekem tetszik oszt jó van.
  • PResident Evil
    én is szeretlek :)
  • Taranov
    Én a régi rockot szeretem, de az nem az a rock, mint amit ma rock alatt értünk.

Szóval a kedvenceim: Edda, Queen, Első Emelet, KFT, KGB, Survivor, Europe stb.

De a popot is szeretem :)

Amit legkevésbé szeretek: hard rock, black metal
  • Dikkma
    Most ez szól :)
    Jerome-A_D_E_15_11_2001.mp3