porszűrő a varázsszó. rengeteg általam összerakott gépbe házi tákolt sufnituning porszűrőket pakoltam (nevezzük nevén: harisnya, ráfeszítve és ragasztópisztollyal ráragasztva a ventire.), volt, amit másfél év után nyitottam ki újból, és a belseje kb úgy nézett ki, mint amikor összeraktam, semmi por, semmi mocsok, csak a porszűrő festett úgy, mintha pár ezer molylepke öngyilkosságot követett volna el. gyönyörű és megható dolog amúgy, rendes bolti porszűrővel még hatékonyabb.
#99808: 20k-n én is pislogtam hogy mi a picsa, pedig ventilátornál elég ugyanazt alapszabály alkalmazni, mind a ramnál - legyen. kis kiegészítésnek nem árt, hogy legyen halk is, mert 800 és 2000 RPM között végső hőmérsékletekben kb picsafüst lesz a különbség. Arctic és Sharkoon kisebb fordulatszámú, olcsó cuccaiban még soha sem csalódtam, sőt, igazából mindig a drága és ejjdeminőségi ventik voltak azok, amik problémások voltak - a Zalmas ejjdecsendes, szilikongumis, hiper-szuper lapátos zsenialitását 1 nap után vittem vissza hogy dugják fel maguknak, az 1200 RPM 1500 volt, ordított és tömény olajszagtól bűzlött.
Arctic-nak melyik a sorosan beköthető megoldása?
#99803: ha 14 centiset akarsz, ilyet vegyél, teljesen jó lesz, halk és olcsó megoldás, kistestvéreit sok dologba basztam már bele, 2 év alatt még egyik sem hangosodott fel annyira, hogy egyáltalán hallható legyen.