1411386313.png
  • bajgunar
    ~20k pénzt kiadni 3 ventire... Nah ez ám a lehúzás. Jah, és még csatlakoztatni sem tudod sehova.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Alant link-elt ~6k-es ventik nem sokkal (~5dBA-el) halkabbak, és ~20 m3 -el több levegőt fújnak. Juhhúúú. Akinek megéri...
    De nem érdekes... mertem írni, és nem egyből a 6k-est, meg olyat, amit nem is árulnak ~ipon, pcx körül, így egyből le kell hurrogni... (ez megy minden topicban.) Nem is értem minek írok néha tanácsra tipp-et, segítséget. Ha egyből van, aki kontráz, űberel. Majd leszokok a kommentelésről... Nekem is BQPW2 -esek voltak. (jó, hazudok, egyet még megtartottam, de nincs a gépben).. de ~egy év alatt azért szép kis hangjuk lett. Nem 24/7 -re tervezettek. Hiába gari. Éppcsak kibírta. Menni ment, frankón fújt. De zavar, hogy hangosabb lett mint a hdd és zúgott mind a 3. Így totál kihajítottam mindet. És most Arctic-ot vettem 5 db-ot (+ a cpu hűtőé), és beraktam mind!. És eddig jó! Nemhogy jó, tökéletes. Nem megy a házhűtés 100%-on (így nem 23.5 dBA, de még 20 sincs). A proci hűtő megy ahogy vezérli, tehát alapjáraton most 550-el forog. De így is és terhelve is rettenetesen halk. És megsúgom, mind az 5 ventit, kemény 5000 forintért vettem meg. És nem 1 db-ot, hanem ötöt! De már ha kérnétek se hoznék nektek ennyiért. Ja és simán sorba tudom kötni mind, mert direkt olyanok! Nem kell nekik molex átalakítás, meg mókolás. És nem házigépbe, hanem 24/7 folyamatos működésre tervezték. (persze ez is marketing és reklámfogás...)
    De mind1. Felejtsétek el, hogy mertem ajánlani az Arctic-ot. Vegyél világítósat 6k-ért. 3db-ot 20k-ért. 5db -ot ~35k-ért. Respect. Semmivel se lesz több/jobb. Minthogy vennél ilyet ~5k-ért 5db -ot, a megmaradt ~30k-ből meg eg ssd-t akár. Sztem 100x jobban járnál! De még HA be is szarik ~1 év múlva, akkor is megéri 5k-ért kicserélni. Mintha a ~30k -ed szarna be és cserélhetnéd. Nem? Jah nem, mert az 10 évig is menni fog. PFf..

Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2017.04.27. 20:06:24