Conqvistador#98968
Hehe Gigabyte lap MSI kártya?
Én most pont az ellenkezőjén gondolkozom. Giga-Giga párosítást néztem ki de az MSI Z170 Gaming Pro most valahogy vezet a listán.
Viszont VGA ban annyival olcsóbb eddig mindenhol a Giga G1e hogy az MSI X G8 felárát inkább házba/tápba tenném be aztán ha mégse lesz elég a tervezett pénz még végül egy RX 470-480 is befuthat nevető sokadikként.
(Hopp most nézem az Aero hűtéses MSI egyárban van a Gigával PCX nél)
Ház: Tágas = Legyen elég hely hátul a kábeleknek. A 38k forintos hiper szuper H440 se tágas ott ahol kell az S530 asnál eddig mindenhol azt olvastam, hogy a kábelek jól elférnek és egy 10essel olcsóbb. A Fraktal Design R5 viszont szintén remek lenne a kettő között van de mégis átlépi a 30k s lélektani határt amit egy házért kiadna az ember. Sajnos mindenből nem lehet azt venni amit mert véges a spórolt pénz is de azért egy Ház-Táp kombóval igazat szólva 5-10 évig terveznék legalább. A mostani ház is elég rég óta megvan csak sajnos kicsi és baromi macerás a szerelés és nem akarok megint kínlódni.
Apropó ventilátorok. Te milyet és mennyit tettél a házadba? Sajnos csak 2t tesznek bele alapból és az még + pénz... Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.09.13. 20:28:30