1411386313.png
  • Maala
    Szerintem kicsit túl a realitás talaján állsz. TE lehet, hogy pont letojod. A gyakorlatban én inkább azt látom, hogy a szülő ad1) annyira szereti a gyerekét, hogy bármit megvenne neki; ad2) annyira elege van a nyaggatásból, hogy bármit megvesz neki.

Akár ostoba hitelek árán is. Ide viszont nem az életben csalódott tizenévesek írnak, hanem többnyire nagykorú fiatalok, akik azért már nagyjából fel tudják mérni a dolgokat. Vagyis, hogy ha valaki ma 100-150k-ból akar gépet vennie, akkor 2 dolgot tehet: ad1) Spórol még hozzá; ad2) Vesz egy viszonylag erős és tartós alapot, amit aztán később fejleszt. (Vagyis a gép egyes részei erősek, mások gyengék, de semmiképp sem átlagosan jó mindenből)

Na ez az, amit egy tizenévesnek hiába mondasz. Próbáltam én is öcsémnek mondani. Inkább vett egy full átlag gépet. Amivel most én szívok, és teljes gépcsere kell, ahelyett hogy csak egy VGA-t kéne bepattintanom az i3-i5 mellé. De ugyanúgy került 100+k-ba.

A történeted végével egyetértek, mármint hogy kár a versenyért. Oda az izgalom, most már csak az emeli a vérnyomást, hogy stresszelsz, mennyi lesz 1-1 új komponens bevezető ára. 110k-s 480? :D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.08.05. 08:00:31