1411386313.png
  • broman191
    Persze hogy nem a bitek számítanak, végeredményként a GB/sec értékre gondoltam hogy kevesebb/hasonló lesz, a hivatalos adatok alapján, a memóbusz eltérésével is számolva. No de én is beszállok kicsit az ötletelős tudományos partyba. Ahogy az évek során az ismerősi körömben és bizonyos fórumos tapasztalataim alapján észrevettem, az AMD-t sokszor választják a minél nagyobb nyers technikai adatokat kedvelő, többnyire hardver analfabéta emberek, akiknek főleg a 'bitek számítanak', valós teszteket nem feltétlen néznek meg, mert látják a Gugliban hogy x érték évek óta rendre nagyobb az AMD-nél - memó terén általában főleg - mint az nVidiánál, aztán a laikus fejjel az eredmény csak jobb lehet, így magabiztos döntésként webshopra fel, kosárba tesz, rendel...azt' a valóságban lesz olyan amilyen...a gyártó gazdászai, marketingesei is számolhatnak ezzel a célcsoporttal, aztán ha többnyire semmi értelme is a gyakorlatban a jobb memó sávszélnek, megcsinálják, ha többletköltség is a gyártásnál, mert van aki elismeri értéknek és vízválasztó a vásárlási döntésében...
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.05.11. 18:13:06