Én a saját FX 6300 procimon, a stock hűtőt használom, annyi kivétellel, hogy a pasztának egy márkásabb MX 4-es vagy azthiszem 2-est használok, és a processzor terhelés alatt körülbelül 55-65 ig megy fel, úgy, hogy a gyári órajelről, ami 3.6 GHz, felvan rakva, 3.9GHz-4.0GHz, természetesen ez nem nagy szám, sőtt illetve még csak több "kakaó"-t sem kap a processzor(rossz alaplap választás miatt), de szerintem még akkor is egy szép teljesítmény, hogy 60 fok alatt tudom tartani, a videókártyám az meg.. Hogy is fejezzem ki, 70 fok környéke az a max, de azt is csak akkor érte el míg, rá nem irányítottam két ventit fentről, majd a PCB kapott hűtést, és most 65 fölé nem megy. De nem is hangos mellé, csak akkor ha manuálisan állítom feljebb a ventiknek, a fordulatszámát. De néha elgondolkozok egy 4.2-4.3 GHz-es tuningon, de elég CS-re, illetve COD2-re ez, ha meg GTA5-ről van szó, vagy esetleg egy izmosabb játékra, akkor a videókártyának a határait is lehet feszegetni, de eddig nem tapasztaltam volna, hogy kevés lett volna az erő az én általam játszott játékokhoz. (Ja és az AMD stock hűtőjét, nekem kényelmesebb felrakni, mint az Intel 4 lábúját.) Egyébként nem vagyok AMD-fan, csak erre telt a keretből, ha tehettem volna, nyílván egy I5-4***-t veszek, vagy-e processzor mellé, egy combosabb videókártyát, de 2014 novemberében, még ez a konfig a középkategória felső tagja volt, csak hát változnak az idők.. :D