1411386313.png
  • Maala
    Lehet rackről bootolni, ha a boot ordert átállítod a BIOSban. Persze, csak ha az SSD gyorsaságával szemben be tudsz lépni a Biosba. :D

Én azt javaslom, hogy ha úgy gondolod, hogy elég sokat használod arányaiban az Autocadet tervezésre a játék mellett, akkor megéri az i7. De ha 8-90%-ban játékra használod a gépet, akkor nem éri meg az i7.

Tuning vs nemtuning... Nem sokat nyersz vele időtállóságban, de persze amíg meg van a gép, már alapból is 4.0 GHzn megy (egy i7) a 3.4 GHz helyett. És akkor erre jön még a tuning. Skylaket meg már annyira nem is kell hűteni.

Memóriatuningra én annyira nem mennék rá egyébként, horribilis összegeket kérnek egy kicsivel jobb időzítésért, ráadásul ha 16 GB ramot akarsz a gépbe rakni, akkor ez kis túlzással hatványozódik is (a lineáris skálázódás helyett mármint :D).

Jelen állás szerint egy 6700K azért elég lenne 2020-ig mindenképp, vagy még tovább is.

Viszont a géped eléggé VGA-limites lenne, ami azért csúnya dolog egy sokszázezres befektetésnél. :P

Mondjuk pont jó ember mondja, de már nekem is meg vannak a terveim a jövőre nézve. :P