Andriska86#96096
Mint írtam, szerintem a generációváltás miatt lenne érdemes várni, de nekem aztán teljesen mindegy, ki mire költi a pénzét.
77-ért tényleg nem éri meg a gtx 960, bár mégiscsak ASUS, és teljesítményben az a legjobb.
Mindenki másképpen látja a jelen helyzetet, és mivel te sem láthatsz a jövőbe, ezért elég nagyképű dolog lehülyézni a másikat csak azért, mert az mást gondol, mint te. Szerintem kurva jó lesz az Occulus, és egyáltalán nem felesleges vele foglalkozni. Mindenki el tudja dönteni, hogy érdekli-e. Nyilván a Facebook is azért vásárolta fel 2 milliárd dollárért, mert komolyan vette.
SLI/CF szerintem szintén kurva jó dolog, nyilván megvannak az előnyei/hátrányai.
Én 5 éve ilyen rendszert használok, és részemről inkább pozitív a mérleg, mint negatív.
Teljesítményben brutál, ár/értékben kifejezetten versenyképes, és a komolyabb címek gond nélkül, megjelenés napjától működnek vele.
Ha jól értettem, a srác játékra használná a gépet. Szerintem még jó ideig felesleges játékhoz a 16 giga memória, 8 is bőven elég.
Chieftec tápokkal mi a baj? Nálam mindegyik megbízhatóan tette és teszi a dolgát, bár soha nem méregettem potméterrel.