1411386313.png
  • Andriska86
    Én a helyetekben nem most vennék gépet, hanem inkább fél év múlva, és megvárnám az Occulus megjelenését és az új generációs videokártyákat.

2*8 giga ram szerintem nem jó megoldás, drágák ezek a nagy modulok. Inkább 4*4, jobb sebességgel (nem csak a MHz számít, az időzítést is kell nézni, talán az fontosabb is).
    Amúgy ha leírnád, hogy milyen procihoz és milyen alaplaphoz veszed a memóriát, akkor lehetne érdemben segíteni.
    Egyébként ha megnézed az alaplap hivatalos oldalán a támogatott memóriák listáját, és arról választasz, akkor sok szívást megspórolhatsz magadnak.

AMD r9 380 videokártya szerintem kevés lesz az Occulushoz, és amúgy sem egy durva kártya, felesleges belőle 4 gigásat venni.

320 gigás merevlemez sem jó megoldás, szinte azonos árért terrásat is kapsz, ami 3-szor akkora.
    HDD-ből amúgy is túl sok a 6 darab, érdemesebb lenne cserélni 1-2 darabra, nem pedig ilyen pár száz gigásokkal szarakodni.

A proci is inkább i5-4590 legyen, ha játékra kell, bár most biztos nem vásárolnék.

Szerintem ennél sokkal kiegyensúlyozottabb gépet kellene összerakni, és olyat, amelyik nem fog elavulni fél éven belül.