1411386313.png
  • Norby646
    Kicsit off, de van egy kis gond a gépemmel. Mostanában amikor bekapcsolom, akkor boot közben megáll, és 1 hosszú majd 4 rövid sípolás utána kidobja, hogy cpu fan error. Eközben minden ventillátor működik, tehát nem értem a dolgot. Nyomok egy restartot, simán be boot-ol. Volt hogy egymás után kb 8-10x újraindítottam, nem jelentkezett a hiba.

A konfigom a leírásomban van, a cpu-t egy mezei arctic cooling alpine 64 plus hűtő, ami idáig teljesen jól tette a dolgát az ára ellenére. Ami még lényeges, hogy nincs rossz helyen a hűtő kábele az alaplapon, minden oda van csatlakoztatva ahova kell. Idáig nem volt ilyen gond, csak nem régiben kezdte el ezt csinálni.

Próbáltam keresgélni, ezt találtam: "One long four short beeps = hardware component failure"

Felmerült bennem ebből adódóan, hogy mostanában mintha a vga csinálna hülyeségeket, pl.: 1x szétesett textúrák játék közben amik az egész "játékteret" beterítik, aztán volt kék halál párszor, bár utóbbi nem jelentkezik mostanában. Furmarkot futtattam kb negyed órát, minden rendben volt, 70-80°c körül mozgott a hőmérséklet, de attól nem ment feljebb.Húzva nincsen semmi.

Ha valakinek van ötlete, annak köszönöm előre is a segítséget.
    Utoljára szerkesztette: Norby646, 2015.07.31. 10:22:11