1411386313.png
  • Maala
    De, gond van a Z9 Plussal és a Gtx 970 G1-el! :D Én konkrétan kivágtam a HDD bay-emből egy részt, hogy egyáltalán beférjen. Csak nem tudtam ellenállni a G1-nek, annyira jó vétel volt 105k-ért. :) Elég jó a hűtése, és húzhatja is az ember, kb. referencia 980-as szintjére.

Szóval háznak Corsair Carbide 200R, vagy Fractal Design 2300 vagy 2500, amit ajánlok inkább.

A gyártó ad 5 évet az SSD-re, 1 évet az iponnál kapsz meg, 4-et meg a samsungtól, ha regisztrálsz náluk... Ha jól értem a linken írtakat.
    Cseregarancia és „Korlátozott Samsung jótállás”: a „korlátozott Samsung jótállás” alapján a jogosult kizárólag a hibás termék kicserélésére, vagy – amennyiben a kötelezett vagy közreműködője a kicserélést nem vállalta vagy annak nem tud eleget tenni – a szerződéstől való elállásra jogosult. A termék jótállási időben történő kicserélése esetén a jótállási idő nem indul újra, hanem az alapjótállás és a kiterjesztett jótállás eredeti együttes idejének elteltével megszűnik.

Jó volt az előző memória is szerintem, ez a Fury kb 1-2%-al gyorsabb nála a gyakorlatban. Felesleges kiadni érte a +pénzt, max maximalistáknak. (vagy épp ha olyan akció van)

Én 4,4 GHz-n járatom az NH-D14-el az i5-4690K-mat. Kb. 1,5 hónapig a sima stock inteles hűtővel ment, nem volt semmi baja, simán tudta a 3,9 GHz-s boost órajelet (terhelés alatti órajel), csak hát 70 fok felett voltak a magok, és azért elég hangos volt - stock hűtővel nem mertem húzni azért. Azt hittem, hogy a 280X az, de aztán lecseréltem egy GTX 970 G1-re, és a hang maradt. Aztán lecseréltem az NH-D14-re, és halk is lett, meg a magok 4,4 GHz-n max 52 fok körüliek. -.- Teljesítményben nem sok különbség van. Pl. kicsit ritkábban röccen meg fix 60 FPS-ről a WoT maximum beállításon 1080p-ben. (A WoT ugye 1 szálon nagy teljesítmény igényű játék)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.06.29. 22:30:49