1411386313.png
  • Maala
    1,5V-on megy 1866 MHz-en. Ehhez még felesleges a hűtőborda, nem nagyon fog túlmelegedni, itt inkább csak esztétikai célokat szolgál a borda. Ez pl. low profile. (csak úgy kiragadtam egyet az oldalról, nem ajánlás volt.) 26,5mm magas bordával együtt, a Kingston Savage 32,8mm-ével szemben. Van, ahol (sajnos) ennyi is számít. Persze pl. egy ~44mm-es monstrumhoz képest már ez a 32,8mm is LP-nek számít. De nem úgy árulják, gondolom nem véletlenül.

A ház oldala megint más tészta, azt ne keverd ide. Ha túl magas a RAM bordája egy túl nagy coolerhez akkor nem tudod a procira illeszteni normálisan a coolert. Amivel a célját veszti az egész. Érdekes mókolás ez AMD-nél, jó cooler a CPU tuninghoz megfelelő mérettel a RAMhoz, tuningos RAM nagy mérettel, de esetleg a B slotokban dualban, hogy távolabb legyen a procitól... Ad egy kis plusz élményt, ha mindent klappoltatni tud az ember.

#95106: Nekem Intel tulajként nem számít, oda írtam az 1%-ot. AMD-nél már jobban számíthat, mert az AMD kihasználja az 1600 MHz feletti ramokat is. Ott lehet akár 2-3% is. :) A vásárló maga döntse el, neki megér-e pár 100 forintot pár %-os teljesítménykülönbség. Nekem pl. megérné, ha AMD-s lennék.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.05.31. 17:11:33