kevin93#94644
Sziasztok! segítségeteket, tanácsotokat szeretném kérni számítógép építés ügyében, nem vagyok annyira otthon a témában, mostani gépemet szeretném valamelyest feljavítani, csak nem tudom össze illenek e a komponensek, és ha esetleg nem akkor mit ajánlotok helyettük. Mostani gépem:
Videó kártya: gtx 460
Cpu: AMD Phenom II x4 955 black box
Alaplap: ga-770t-d3l itt egy link is hozzá http://www.arukereso.hu/alaplap-c3128/gigabyte/ga-770t-d3l-p43778513/#termek-leiras
a ramom és tápom, pontosan nem is tudom de nem is lényeges most, mivel mind a kettőt le fogom cserélni, kérdés hogy mire, ebben szeretném segítségeteket kérni. Szeretnék videó kártyának egy Hd 7950-ast és mellé 8 gigabyte ram-ot venni a gépbe. Kérdéseim a következők lennének, az alaplaplapomba bele megy e ez a videó kártya vagy esetleg cserélni kell ha cserélni kell, ajánlanátok e egyet? a Cpu-mat is lekéne cserélni esetleg egy i5-i7 esre vagy az maradhat még? ha esetleg cserélni kell a cpu-t mégis, akkor ajánlanátok e egy Cpu-t ami jó emellé a videókártya mellé? Mivel ram-ban se vagyok képben hogy épp melyik az amelyik jó, tudnátok e ajánlani azt, 8gb-ot szeretnék, nemtudom hogy éri meg jobban 2x4 et vagy 1x8 at, majd a távolabbi jövőben szeretném bővíteni 16-ra, de ez még télleg nagyon távol van. Előre is kösznöm a segítségeteket, válaszaitokat, tudom sokat kérdezek, de pár éve már nem figyelem a hardware dolgokat, nem mozgok benne otthoniasan már. (szerk. Amit még kihagytam, hogy mindehhez a géphez mekkora táp lenne szükséges a gépbe? hány wattos? Köszi! :)) Utoljára szerkesztette: kevin93, 2015.04.25. 14:44:31