Így-így! Utóiratoddal teljesen egyetértek! Én is így gondolom. Anno (~3 éve) én is (míg boltban ~40k körül volt a 980), hozzájutottam egyhez 21k-ért. Így ez van. Memóriákat hihetetlen módon, de elpasszoltam fél nap alatt, 14k-ért. Már megváltam tőle, mert DDR2-es lapot nem akarok venni. Ha AM3+-os lapba belemegy a proci, DDR3 rammal. (tudom, a proci csak 1333-at kezel), De attól még baja nem lesz, ha 1600-asat rakok mellé, nem? Így annyit nem (is akarok) tudok rá költeni hirtelen én sem, hogy Intelre váltsak. Tehát egy deszka kell RAM-al. Ennyi.
Konvertálni és tömöríteni én sem akarok. Számomra sem ér annyival több ezret az a + pár fps, esetleg megspórolt pár másodperc boot idő.
A fűtése sem egy hátrány, (mivel panelba költöztem, ahol a távfűtés ~0, hiába 10.em. :P ) A pénzt meg elviszi a panelprogram, vízóracsere, autó, stb... s a nemrég lett kis családom. Ennyim van, ezt kell szeretni. Örülök, hogy van, s megy (vagyis ment). :( Jelenleg hirtelen összepakolt abit kn9+athlon64,ddr2-800-al tolom. Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2015.02.22. 22:30:33