Blum#92539
Már leírtam egyszer okostojás. Van 8 ezer forintod és azt arra költöd, hogy 2 öngyújtó méretű szatelit szemetet meg egy magában istentelenül búgó mélyládának nevezett szart megveszel? Ezek szerint igen és ezzel semmi gond csak legalább ne terjeszd a faszságot. Ennyi pénzért a lehető legjobb 2.0 rendszert kell megvenni az meg már nagyon hosszú ideje az 1250B. De ugyanez vonatkozik sokkal-sokkal magasabb kategóriákra is. Nézz szét egy kicsit ph-n, tömegével vándorolnak vissza komolyabb 2.1 rendszerekről erre az olcsó kis 2.0-ra mert rájöttek, hogy zenére baromság azt venni.
Az meg, hogy miért fejlesztenek ilyeneket (pláne ebben az áraktegóriában) arra pont te meg a többi 2.1-nek bedőlő emberke az oka. Na meg persze +1 termékkel jelen lehetnek a piacon.
"Hogy a jó életbe kezded hasonlítgatni a profi stúdióhoz? "
Mint említettem már egyszer leírtam de sebaj, akkor mégegyszer: A 2.1-nek nemhogy ebben a kategóriában de még a több millió forintos setupknál sincs létjogosultsága. Elég ha megnézed a lentebb linkelt videót...az ott több 10 millió forintnyi cucc, látsz ott külön mélynyomót? Nem...és nem véletlenül.