103176
-
Lantee #92550 Az elmúlt pár évben elfogyasztottam néhány 2.1-es hangrendszert, mert mindig bedőltem a csicsának, de sajna Blum kollegának igaza van. Géphez egy normális 2.0 ezerszer jobb, mint azok a műanyag vacakok. -
#92549 A hangérzet mióta objektív? Idióta. -
#92548 nalunk eppen ezert van 6.1 +1 - semmi ertelme nincs ugyan mert negyzetmeterre leosztva is keves nem hogy szobaba de uhm, eros - fogalmazzunk igy :D
(a SW masik tipus - deeee nem retusalgatom meg torolgetem ki...)
reszletek
MS1000(2)
MS100(2)
VC213(1)
Omega20A (hasznalaton kivul)
es akkor mind melle van egy Yamaha YST-SW150
(elolap nelkul) (hja van benne szufla)
(ez sincs hasznalva :DD - de van! )
---
amugy hogy temaba vago legyen aminek semmi koze a topichoz az a 2.1 -es Logitech set egy fos. (tapasztalat <- szerkeztes)
(tipikusan az a kategoria amikor veszel valamit csak qrvara semmi ertelme nem volt)
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2014.09.24. 16:15:38 -
Blum #92547 "tudnátok ajánlani hangfalat maximum 7-8 ezerig? elég a 2.0, zenehallgatásra kell leginkább"
Innentől kezdve kár beszélgetni erről.
Az 1250B meg az "istentelen nagy méretű valami" elég távol állnak egymástól. Nem vagyok elfogult fanatikus csak azt mondom, hogy mit célszerű vagy épp mit KELL venni arra amire használva lesz. Minden fórumon, minden a témához valamit is értő ember lebeszél a 2.1-ről mert ZENÉRE SZAR. Neked van 2.1-ed, mégis megrögzötten nyögöd itt az elméleted hogy az márpedig milyen jó. Ki is az elfogult fanatikus? :)
A mélyládád meg szerinted azért nem búg mert még nem hallottál rendes mélyládát. (nem a házimozi féle mélyládákról beszélek, hanem igazi mélyládáról)
Nem azzal van bajom, hogy 2.1-et vettél és az neked tetszik hanem azzal, hogy más idejön segítséget kérni és képtelen vagy objektív tanácsadásra, helyette inkább a saját szubjektív és egyébként jelen esetben helytelen véleményeddel akarsz másnak tanácsot adni. Még ezzel sincs gond, kijavítottam SZABI-t is, téged is csak te ahelyett hogy elgondolkodnál rajta inkább habzó szájjal terjeszted a baromságot. Idióta. -
#92546 1. Okostojás a valagad.
2. Nem mindenki abból indul ki, hogy milyen istentelen nagy méretű valamit vegyen, hanem abból, hogy olyat vegyen, ami jól is szól. Az egész rendszer még nagy hangerőn, dinamikus hangeffekteknél sem torzít; SEM a magas, SEM a mély. Azt, hogy búgna a mélyláda, fogalmam sincs, honnan szedted. Azt meg, h mit „kell” venni, ki dönti el, hm? Ilyet csak egy elfogult fanatikus mond, kb. olyan, mint az Intelt „kell” venni vagy nVidiát „kell” venni szint.
3. Olvass vissza kérlek. Baromira nem zenére vettem célzottan, de megnyugtatlak, a zene is nagyon jól szól rajta.
4. Senki nem mondta, h profi zenére van a 2.1-nek jogosultsága, nem is állítottam ilyet. Már azért sem, mivel nem értek sem a profi stúdiózáshoz, sem a profi hangcuccokhoz. Az viszont, hogy nekem –és rajtam kívül nagyon sokaknak- nagyon is megfelel ez az olcsó –és amúgy szépen kinéző, de ez szubjektív- kis cucc, hadd legyen már az én dolgom, és hadd ne hülyézzen le ezért senki. Köszi.
-
#92545 Az 5.1-eshez van. Filmekhez jó, még tán játékhoz is úgy-ahogy. De zenéhez ultrabrutálkszarhányásgagyi.
Viszont van egy wharfedale power cube subwuffom a házimozimhoz. Bár ritkán megy, mert leszedi a vakolatot. Tök felesleges vétel volt szvsz. Pedig űberbrutál amit tol. Csak minek. -
Blum #92544 Nem vágysz egy klassz Genius mélyládára? :P -
#92543 De amúgy használtan venni egy studio monitor hangfalat az az igazi. Az én SONY SRS 200-amat anno aranyárban vettem egy kollegámtól aki németből hozta. ÉS ezeket még japánban gyártották (ott árulják is páran használtan, de tán idehaza is). Annyival jobban szól bárminél, hogy az ijesztő. -
Blum #92542 Ez is jó kis cucc de ugye ez már majdnem 30k. Most nem erről van szó Jedi Úr, tessék felzárkózni! :D -
#92541 Én vettem egy ilyet is, ha gyorsba kell valahova:
De van 5.1-esem fa is geniusból filmekhez kinti kecómba .
Meg ide egy sony fadobozos kis monitor hangfal a pchez, az brutálul szól. Saját erősítő van mindegyikben és elvileg akárhány összedugható láncban. A nagy hangfalaimat és fáin onkyo erőlködőmet ritkán használom, mert azokkal falat lehet bontani, de körülményes is.
Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2014.09.24. 15:23:04 -
cibi17 #92540 köszönöm. ez tetszik nagon, szerintem egy ilyet keresek:
Enermax Triathlor FC 550W -
Blum #92539 Már leírtam egyszer okostojás. Van 8 ezer forintod és azt arra költöd, hogy 2 öngyújtó méretű szatelit szemetet meg egy magában istentelenül búgó mélyládának nevezett szart megveszel? Ezek szerint igen és ezzel semmi gond csak legalább ne terjeszd a faszságot. Ennyi pénzért a lehető legjobb 2.0 rendszert kell megvenni az meg már nagyon hosszú ideje az 1250B. De ugyanez vonatkozik sokkal-sokkal magasabb kategóriákra is. Nézz szét egy kicsit ph-n, tömegével vándorolnak vissza komolyabb 2.1 rendszerekről erre az olcsó kis 2.0-ra mert rájöttek, hogy zenére baromság azt venni.
Az meg, hogy miért fejlesztenek ilyeneket (pláne ebben az áraktegóriában) arra pont te meg a többi 2.1-nek bedőlő emberke az oka. Na meg persze +1 termékkel jelen lehetnek a piacon.
"Hogy a jó életbe kezded hasonlítgatni a profi stúdióhoz? "
Mint említettem már egyszer leírtam de sebaj, akkor mégegyszer: A 2.1-nek nemhogy ebben a kategóriában de még a több millió forintos setupknál sincs létjogosultsága. Elég ha megnézed a lentebb linkelt videót...az ott több 10 millió forintnyi cucc, látsz ott külön mélynyomót? Nem...és nem véletlenül. -
#92538 Mitől marhaság kérlek? Ja, biztos aki 2.1-et vesz, jah meg aki ilyet fejleszt, az mind hülye, és te megmondod a tutit. -
#92537 Tiszta hülye vagy, bocsi. 8 ezer Ft-os OTTHONI tv hangzás javításról beszélünk! Hogy a jó életbe kezded hasonlítgatni a profi stúdióhoz? -
Blum #92536 Az Pistike Codegenjére vonatkozik nem egy értelmes tápra.
FSP Raider, Enermax Triathlor. -
cibi17 #92535 Gyártó: MSI
Modell: Radeon R9 280X Gaming 3GB 384bit DDR5 PCI-E R9 280X GAMING 3G
Leírás:
Chipset gyártó: AMD
Chipset típus: AMD R9 280X
Foglalat: PCI-E 16x 3.0
Memória Típus: GDDR 5
Hűtés mód: Aktív
Hűtés típus: TWIN FROZR IV
Min. tápegység: 600 W <---------- inkább legyen, mint hogy ne bírja
Beépített memória: 3072.0 MB
Memória sávszélesség: 384 bit
GPU órajel: 1000 MHz
Memória órajel: 6000 MHz
DirectX kompatibilitás: DirectX 11
1080P (Full HD) lejátszás: Van
3D Technológia: AMD HD3D
HDMI 1.4 ki: 1 db
DVI-I ki: 1 db
DVI-D ki: 1 db
DisplayPort ki: 1 db
Táp csatlakozó: 8+8
Mélység (max. ): 284.0 mm
Bővítőhely: 2 db
-
Blum #92534 Na, ez már jó cucc.
Nekem egy ilyen rendszerre csorog a nyálam. Háttérben az a JBL Paragon pedig instant bonert okoz...csak sajnos nem férne be a nappaliba :D -
#92533 Témáról jut eszembe, tegnap cseréltem mélyet a két pre-számtek korszaki videoton hangfalamban, mert elporladt a membrán széle. Igen odabaszósak lettek újra. :D 150centi magasak kábé, 30 centis subbal mind a kettő. Imádom, amikor költözéskor a szomszédok nézik, ahogy szenvedem befelé őket.
-
Blum #92532 600W vagy fölötte? Mégis minek? -
#92531 z313 van a környezetemben. Elég jó cucc szépen szól, a mély is korrekt. Azért mégsem 1 W-os cuccról beszélünk. :D -
Blum #92530 Arra céloztam, hogy a 2.1 nemhogy ebben a kategóriában marhaság de még a magasabb árkategóriákban is. -
cibi17 #92529 sziasztok!
olyan 600w körüli, vagy felette levő tápot keresek, amivel tudnék használni egy msi 280x gaming 3gb-ot.
tehát kellene egy 6pin-es és egy 8pin-es csati.. bár olvastam olyat is, ahol azt írta, h 2db 8pin-es neki :/
lehetőleg fekete legyen és jó lenne, ha be is lenne fekével harisnyázva :)
köszönöm szépen -
#92528 7-8 ezer forintos kategóriáról van szó. Hogy jön ide a profi stúdió? -
#92527 fadobozos genius -
Blum #92526 Jó, akkor ph-n mindenki hülye és egyébként is tényleg kurva jó ötlet zenére egy 2.1-et venni, ratyi szatelitekkel meg mélynyomónak nevezett, hangszóróval ellátott kartondobozzal.
" azon a bass-t is lehet állítani ill. 2 membránosak a magas sugárzók."
Azt a mindenit, az akkor már nagyon hardcore cucc lehet! (not)
btw, menj el egy profi stúdióba és nézz körbe...ha találsz valamelyikben 2.1 rendszert akkor megtapsollak. -
#92525 Azért, mert neked nem jön be, nem kell szutykozni. Én 313-at vettem, és nagyon jó. TV-re kötve használom, és nagyon feldobja még egy film vagy csak egy sima TV adás hangzását is. A 323, a nagyobb tesója, meg haveromnak van; azon a bass-t is lehet állítani ill. 2 membránosak a magas sugárzók.
Jah, és meg lehet nézni a vásárlói véleményeket is. A többség szintén elégedett vele, szóval nem a levegőbe beszélek.
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2014.09.24. 11:34:14 -
Blum #92524 Ezeket a 2.1-es szutykokat inkább ne,
Genius SP-HF1250B naggggggyon régóta brutálisan best buy, azt kell venni. -
#92523 nekem nem nyerte el a tetszésem, valahogy furák voltak a hangjai annak amit én próbáltam :/
5.1-es logim van úgy bő 6 éve, én imádom :)
a Logitech z313 jó választásnak tűnik, külföldi teszteken is jókat írnak róla -
#92522 Genius? -
RAMyMamy #92521 bocs, ha off lesz.
tudnátok ajánlani hangfalat maximum 7-8 ezerig? elég a 2.0, zenehallgatásra kell leginkább. logitech cuccokat nézegettem, mert ezzel a márkával meg vagyok elégedve, de fogalmam sincs, hogy a hangfalaik jók-e.
köszi előre is. -
Blum #92520 Gondoltál már arra, hogy valamit megkeress magadtól?
-
cibi17 #92519 A 760as az melyiknek a konkurenciaja? 270x? Kb annyit tud? -
#92518 a 760asok már 5ezret estek az elmúlt néhány napban :) -
cibi17 #92517 Oksi. Bocsi, igazad van. Csak meg nem tudom, h pontosan mit akarok. Mert nagyon vacilalok a radeon es az nvidia kozott. Tudom, azt mondjatok inkabb nvidia, meg ha dragabb is, de r9-es radeonokra se nagyon panaszkodnak, ahogy olvasgattam erre-arra es arban talan jobbak.
Akkor jelenlegi konfig ami marad:
Asus m5a97pro, 4x2gb kingston hyperx blue 1333.
Ami megy: gigabyte hd 6850oc 1gb, phenom2 x4 955 be. Meg ahogy megneztem a tapom is, mert csak 1db 6tus csati van rajta a vga-hoz :/ (coolermaster gx 450)
Tehat. Kellene nekem egy proci, fx8...-ra gondoltam, a legolcsobb 3.5ghz-esre. Hozza egy huto, coolermaster hyper 212-re gondoltam.
Kellene egy vga.
Meg akkor egy tap, amin van 2db vga csati, meg par olcsobb de halk 12es hazhutot is szeretnek. 5ures hely van a hazon (coolermaster elite 430).
Azt hiszem mas nem kell. Minderre maximum keret 120ezer (nem baj ha kicsit olcsobban is kijon). Viszont ha szerintetek nem baj, h csak 1huto van a hazon elol kezdetben es kesobb vennek meg ra parat, akkor az ne terhelje a keretet..
Es egy 80ezres keretre is kernek szepen egy ajanlatot. Es hogy honnan lenne erdemes beszerezni a cuccokat, hol a legolcsobb.
Koszonom -
#92516 #92505 -
#92515 Várj még egy kicsit a vásárlással, ha tudsz.
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2014.09.23. 16:34:41 -
#92514 ezt-azt bemosolok a topicba es megkerdezed, hogy szerintunk erdemes -e, vagy ha nem akkor melyiket erdemes, ha ajanlanak valamit akkor az vagy nem szimpatikus, vagy tul draga, vagy rakontrazol egy masik kartyaval.
egyszerusiteni kene, adj meg egy keretosszeget (illetve egy konfigterkepet, hogy tudjak az illetekesek, mihez is ajanlanak mit) es varj amig kapsz egy ajanlatot, vagy pedig keress magadnak, source adott az osszehasonlitashoz, mi kell meg... -
cibi17 #92513 Oooo persze :D az 108ezer :D -
#92512 én GTX770 et választanám.(4GB-osat) -
#92511 jo szorakozast