1411386313.png
  • cibi17
    Oksi. Bocsi, igazad van. Csak meg nem tudom, h pontosan mit akarok. Mert nagyon vacilalok a radeon es az nvidia kozott. Tudom, azt mondjatok inkabb nvidia, meg ha dragabb is, de r9-es radeonokra se nagyon panaszkodnak, ahogy olvasgattam erre-arra es arban talan jobbak.
    Akkor jelenlegi konfig ami marad:
    Asus m5a97pro, 4x2gb kingston hyperx blue 1333.
    Ami megy: gigabyte hd 6850oc 1gb, phenom2 x4 955 be. Meg ahogy megneztem a tapom is, mert csak 1db 6tus csati van rajta a vga-hoz :/ (coolermaster gx 450)

Tehat. Kellene nekem egy proci, fx8...-ra gondoltam, a legolcsobb 3.5ghz-esre. Hozza egy huto, coolermaster hyper 212-re gondoltam.
    Kellene egy vga.
    Meg akkor egy tap, amin van 2db vga csati, meg par olcsobb de halk 12es hazhutot is szeretnek. 5ures hely van a hazon (coolermaster elite 430).
    Azt hiszem mas nem kell. Minderre maximum keret 120ezer (nem baj ha kicsit olcsobban is kijon). Viszont ha szerintetek nem baj, h csak 1huto van a hazon elol kezdetben es kesobb vennek meg ra parat, akkor az ne terhelje a keretet..
    Es egy 80ezres keretre is kernek szepen egy ajanlatot. Es hogy honnan lenne erdemes beszerezni a cuccokat, hol a legolcsobb.

Koszonom