ggbuffon#92205
ph-s emberkék üzleteiből van nagyjából az ár összeszedve nem iponból, így kóstál kb 170-180 között, pcx-be, iponba 190 felett lenne a móka , ez a 150-160k nekem elég irreálisnak tűnik,de ha mondod h hol..;)
lapot mire cserélnéd h97es kiszerelésben, a 3 ból egyik se jó?
erről a tápról csak jókat hallottam, hexa-ról már kevésbé (ismerősnél is pukkant el egy 500as nemrég 3hónap után), ramoknál megfontolom a dolgot, bár elég árérzékeny vagyok :D
Nem vagyok Sapphire fan, mindössze ez van most 53k-ért akcióban, az Asus 56, MSI 58at kóstál.
Esetleg még a másik opció az az fx 8320-as változat amd-ben, csak arra rögtön jöhet is egy 212 evo 10k-ért, meg egy 23-26 ért vagy egy giga vagy egy asus lap, szval sokkal előrébb nemvagyok vele, ráadásul még életembe nem tuningoltam. (egyébként eredetileg AMD-kkel kacérkodtam, mert most is az van)
A 3. változat az i5 4570 v b85ös lapok kombó, amivel talán lehet farigcsálni még vmit a költségekből.
3hete ezzel b*szom meló után az időm (bnőm nagy örömére) h a fórumokat,teszteket járom, melyik változat lenne nekem optimális (főleg AC sorozathoz, később Asetto Corsa, Project Cars, BF4, Cs:GO-hoz) és kicsit belefáradtam :D